Skip to main content
likewomangr komotis manos kopsaxeilis 1 187177ef

Μάνος Κοψαχείλης: Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τα μαλλιά από τον κομμωτή των celebrities

Τα πάντα για τα μαλλιά από τον κομμωτή των celebrities, Μάνο Κοψαχείλη

Ο Μάνος Κοψαχείλης είναι αδιαμφισβήτητα  ένας από τους καλύτερους κομμωτές της χώρας.

Οι διάσημοι τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια όπως δηλώνουν, μεταξύ αυτών η  Έλενα Γαλίφα, η εντυπωσιακή Εβελυν Καζαντζόγλου, η όμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η γεμάτη χιούμορ Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και διάσημοι άντρες  τραγουδιστές όπως οι Κωνσταντίνος Αργυρός και Πέτρος Ιακωβίδης.

Εκτός όμως από τους διάσημους που τον εμπιστεύονται, το manoshautecoiffure το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των γυναικών όλης της πόλης και όχι άδικα αφού προσφέρει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης.

Από τη στιγμή που θα περάσεις τη πόρτα του- όλο στιλ- κομμωτηρίου του, όλη η ομάδα θα σε κάνει να νιώσεις τη λάμψη των διασήμων και θα σου δώσει όλη τη προσοχή και τη φροντίδα που σου αξίζει. Ειδικοί στο χρώμα, στις θεραπείες αλλά και στα πιο περίπλοκα χτενίσματα πάντα με την επίβλεψη του Μάνου, στο Manoshautecoiffure ξέρεις ότι είσαι σε καλά χέρια!

Για σένα που δεν είσαι από τις τυχερές να μένεις Αθήνα, μιλήσαμε με τον Μάνο και ρωτήσαμε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις .

Μάνο ποιο είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο?

Φυσικά το καρέ! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της ταιριάζει ένα καρέ με κάποιες διαφοροποιήσεις και ανάλογα το πρόσωπο που έχω στον καθρέφτη μου, προσαρμόζεται σε κάθε γυναίκα.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να αποκτήσουμε πλούσια, λαμπερά μαλλιά?

Το κυριότερο είναι να αγαπάμε τα μαλλιά μας να τα φροντίζουμε και να μην τα καταπονούμε. Η φθορά έρχεται ακόμα και από τα απλά (Καιρικές συνθήκες).

Γίνομαι γραφικός αλλά η σωστή περιποίηση έστω και η στοιχειώδης δηλαδή σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μάσκα είναι απαραίτητη γιατί θα αποφύγουμε το σπάσιμο της τρίχας. Το κούρεμα σε μαλλιά που θέλουμε να τα μακρύνουμε καλό θα είναι να γίνεται κάθε έξι εβδομάδες μαζί με μια εξατομικευμένη θεραπεία στο κομμωτήριο.

Ποια είναι τα σημαντικότερα λάθη που κάνουμε και καταστρέφουμε τα μαλλιά μας?

Τα καταπονούμε κυρίως με τη θερμότητα! Η κακή χρήση και η κατάχρηση των εργαλείων φθείρουν τα μαλλιά γι’ αυτό φαίνονται αδύναμα και άτονα. Μια ακόμη κακή συνήθεια είναι αυτή της αποχής από το κούρεμα σε συνδυασμό με την απώλεια υγρασίας από τα μαλλιά. Η χρήση των κατάλληλων προϊόντων βοηθά να παραμείνουν τα μαλλιά λαμπερά και με ελαστικότητα.

Ποιες τάσεις κυριαρχούν στα μαλλιά?

Όσον αφορά το χρώμα, οι ζεστές αποχρώσεις και πιο σκούρες φυσικές βάσεις. Τα ψυχρά ξανθά έχουν αντικατασταθεί από τις sunkissed αποχρώσεις. Ακόμα και τα ginger, για τις πιο τολμηρές βλέπουμε πως παραμένουν στις τάσεις και  φέτος δίνοντας στο δέρμα χρώμα.

Από την άλλη, τα κουρέματα επίσης ακολουθούν μια πιο ανάλαφρη διάθεση με φράντζες αλλά και ένα παιχνίδισμα στα μήκη αδειάζοντας τις αυστηρές γραμμές που κυριαρχούσαν στο παρελθόν.

Υπάρχει κάποιο προϊόν που έχεις ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια?

Όλες οι εταιρείες έχουν από κάποια σειρά που έχω ξεχωρίσει, παρ’ όλα αυτά ένα προϊόν είναι τέλειο όταν ταιριάζει στα δικά μας μαλλιά και τις ανάγκες τους. Γι’ αυτό και δουλειά μας είναι να βοηθήσουμε τις γυναίκες που μας εμπιστεύονται προτείνοντας τους προϊόντα αποκλειστικά για τα δικά τους μαλλιά.

Αν είχες τη δυνατότητα να αλλάξεις σε μια celebrity τα μαλλιά, ποια θα ήταν αυτή?

Μια αλλαγή που θα ήθελα να κάνω είναι της chiara ferragni. Οι ζεστοί τόνοι ευτυχώς έχουν απενοχοποιηθεί και γυναίκες ολοένα και περισσότερο ζητούν φυσικά ξανοίγματα καραμελένιες αποχρώσεις που ας είμαστε ειλικρινείς ειδικά στις ελληνίδες ταιριάζουν περισσότερο.

Φέτος λοιπόν θα είναι η χρονιά των sunkissed hair! Sorry Chiara…

*εγώ από τότε που αφέθηκα στα χέρια του Μάνου και της ομάδας του, δε τους αλλάζω με τίποτα!

Ακολουθείστε τον Μάνο Κοψαχείλη στα social Facebook | Instagram

Διαβάστε περισσότρες συνεντεύξεις εδώ.

 

RELATED