Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F08%2Fimages easyblog articles 8142 mantility ellinika foularia

MANTILITY: Η Πρώτη Διαδικτυακή Γκαλερί Μαντιλιών Που Τυπώνει Τέχνη Σε Μετάξι Προβάλλοντας Διεθνώς Το Ελληνικό Design

Η νέα επιχειρηματική προσπάθεια ξεκινάει το ταξίδι της από την πλατφόρμα του Indiegogo

Μια νέα, φιλόδοξη επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζεται εδώ και δύο περίπου χρόνια με έδρα την πόλη της Καβάλας, πραγματοποιεί τον Αύγουστο του 2019 το πρώτο της αποφασιστικό βήμα διεκδικώντας χρηματοδότηση από τη διεθνή διαδικτυακή κοινότητα μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding της Indiegogo, με σκοπό να ταξιδέψει διεθνώς το ελληνικό design με όχημα το μετάξι.

Η MANTILITY είναι μια διαδικτυακή γκαλερί που σε συνεργασία με Έλληνες σχεδιαστές δημιουργεί, παράγει και εμπορεύεται υψηλής ποιότητας μεταξωτά μαντίλια. Κάθε μαντίλι φέρει τις αξίες του σύγχρονου ελληνικού design αλλά και της παράδοσης της μεταξουργίας, συνδυάζει επιμελώς τη μόδα με την τέχνη και διατίθεται σε περιορισμένα «αντίγραφα». Και όλα αυτά, σε προσιτές τιμές σε σχέση με το προσφερόμενο πολυτελές προϊόν.

Η Γκαλερί MANTILITY

Διαφορετικοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες από ποικίλες κατηγορίες του Design (ζωγράφοι, αρχιτέκτονες, γραφίστες, κεραμίστες, σκηνογράφοι, καλλιτέχνες graffiti) παρέχουν στην γκαλερί τα έργα τους ώστε να «περαστούν» σε μεταξένιο καμβά. Κατόπιν, η MANTILITY τα τυπώνει ψηφιακά επάνω σε μαντίλια διαφόρων διαστάσεων (90Χ90εκ, 45Χ45εκ, 70Χ200εκ) τα οποία παράγονται στο Σουφλί από 100% υψηλής ποιότητας (6A/5Α) μετάξι!

Ο ρόλος της διεθνούς διαδικτυακής κοινότητας

Αυτές τις μέρες, η MANTILITY πραγματοποιεί το παγκόσμιο λανσάρισμά της μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας crowdfunding (συμμετοχικής χρηματοδότησης) Indiegogo. Η εταιρία φιλοδοξεί με τη βοήθεια της παγκόσμιας διαδικτυακής κοινότητας που είναι έτοιμη να αγκαλιάσει νέες αξιόλογες και καινοτόμες επιχειρηματικές προσπάθειες, να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους που θα της επιτρέψουν να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί.

Μια νέα επιχειρηματική ιδέα που χρειάζεται στήριξη

Μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε ενεργά τη MANTILITY επιλέγοντας να αποκτήσετε ένα από τα μοναδικά μαντίλια που προσφέρει μέσα από τη Σελίδα της στην Indiegogo και μάλιστα σε ειδικά χαμηλές τιμές που θα ισχύουν μόνο για λίγες μέρες και με έκπτωση που θα αγγίζει ακόμα και το 50%!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η MANTILITΥ είναι μία από τις τελευταίες ελληνικές εταιρίες που διεκδικούν χρηματοδότηση μέσα από την πλατφόρμα της Indiegogo και μάλλον και η τελευταία, καθώς και από τις 12.08.2019 η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον επιλέξιμη.

Δείτε την καμπάνια και την πρωτοβουλία MANTILITY εδώ

H φιλοσοφία

Το όνομα του Βrand αποτελεί μια ιδιότυπη σύνθεση ελληνικής και αγγλικής λέξης. Δημιουργεί μια νέα έννοια που απευθύνεται στην εκλεπτυσμένη λογική και στη συνήθεια που προκύπτει από τη χρήση της νόησης και της γνώσης.

Τα μαντίλια της MANTILITY αποτελούν premium προϊόντα σε προσιτές τιμές. Η γκαλερί μπορεί και το πετυχαίνει αυτό χάρη στην «απευθείας στον καταναλωτή» προσέγγισή της που αποκλείει τους «μεσάζοντες», διαθέτοντας τα προϊόντα της αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου.

Οι άνθρωποι

Ιδρύτρια της MANTILITY είναι η Καβαλιώτισσα Βασιλική-Ζαφειρία Υψηλάντη. Εδώ και 6 χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί επιχειρηματικές ιδέες για τρίτους ως Business Architect, ενώ για 13 χρόνια σχεδίαζε και υλοποιούσε αναπτυξιακά προγράμματα για λογαριασμό μεγάλου δημόσιου οργανισμού από τη θέση της Διευθύντριας, από όπου και παραιτήθηκε το 2018 ώστε να αφιερωθεί αποκλειστικά στην υλοποίηση του οράματός της για τη MANTILITY.

«Στην ομάδα της MANTILITY αντιλαμβανόμαστε τα μαντίλια μας ως έναν ευγενή αγγελιαφόρο του μεταξιού και ως “καμβάδες” για ταλαντούχους καλλιτέχνες να αφηγηθούν ιστορίες και συναισθήματα και να δημιουργήσουν μοναδικά τεχνουργήματα μόδας που θα συντροφεύουν ιδανικά τις καθημερινές στιγμές των ανθρώπων που θα τα φορούν», σημειώνει η ίδια, ονομάζοντας την επιχειρηματική της πρωτοβουλία ως «Κίνημα MANTILITY», θέλοντας να υπογραμμίσει την ιδεαλιστική προσέγγιση που ένωσε τόσους δημιουργικούς ανθρώπους κάτω από μία ιδέα.

Οι σχεδιαστές

Η γκαλερί MANTILITY «βγαίνει» στη διεθνή αγορά σε συνεργασία, αρχικά, με έντεκα (11) δημιουργούς οι οποίοι έχουν σχεδιάσει μαντίλια που διαφέρουν σε τεχνοτροπία, προσέγγιση και διάθεση και περιλαμβάνουν από μοτίβα λουλουδιών και γεωμετρικά σχέδια μέχρι δημιουργική φωτογραφία και ψηφιακά επεξεργασμένα έργα ζωγραφικής που έχουν επηρεάσει την πορεία της Τέχνης.

Ανάμεσα στους ανερχόμενους δημιουργούς του «κινήματος» MANTILITY, θα συναντήσει κανείς και περισσότερο εδραιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο βραβευμένος φωτογράφος Στράτος Καλαφάτης, ο διεθνώς αναγνωρισμένος κεραμίστας και ζωγράφος Κώστας Καρακίτσος και ένα από τα κορυφαία ελληνικά Agencies, to G Design Studio.

Υψηλή ποιότητα σε περιορισμένα «αντίγραφα» και σε προσιτές τιμές

Το κάθε σχέδιο MANTILITY θα διατίθεται αυστηρά σε 200 μαντίλια, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον εκάστοτε σχεδιαστή και με την εξάντλησή του θα δίνει τη σειρά του σε νέα σχέδια και νέους καλλιτέχνες να προσθέσουν τις δικές τους δημιουργίες στη γκαλερί της MANTILITY.

«Στη MANTILITY πιστεύουμε πραγματικά στη βιώσιμη αγοραστική συμπεριφορά αφενός και αφετέρου θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εκλεπτυσμένη γκαλερί που θα αποτελέσει βήμα έκφρασης και προώθησης των έργων αξιόλογων καλλιτεχνών προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας μεταξωτά μαντίλια σε προσιτές τιμές», σημειώνει η κ. Υψηλάντη, δηλώνοντας αισιόδοξη για την πορεία της καμπάνιας MANTILITY στο crowdfunding.

To όραμα της ιδρύτριας είναι «να καταστεί η γκαλερί MANTILITY ένα σημείο συνάντησης, ένας νέος τόπος αυθεντικότητας, μια πολυδιάστατη εικαστική συλλογικότητα. Να γίνει η μεταξένια κλωστή που ενώνει την πανίδα και τη χλωρίδα με τους ανθρώπους, την τέχνη και τις τεχνικές τους».

MANTILITY Links

Indiegogo

Facebook

Instagram

Website: www.mantility.com

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED