Μάρα Μειμαρίδη: Έρχονται οι «Μάγισσες της Σμύρνης 2»


18 Αυγ 2020

Είναι γεγονός! Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου “Οι Μάγισσες της Σμύρνης”, που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων και μεταφέρθηκε τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο με τεράστια επιτυχία, η Μάρα Μειμαρίδη είναι έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας που αγαπήθηκε όσο λίγες…

Γράφει ο Πάνος Κατσαρίδης «Η πολυαναμενόμενη συνέχεια των “Μαγισσών της Σμύρνης” θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων μέχρι το τέλος του χρόνου και το youfly.com έχει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το εξώφυλλο του βιβλίου. Ο τίτλος του νέου βιβλίου της Μάρας Μειμαρίδη είναι “Κατίνα 1922- 1925”, αφού η υπόθεση παρακολουθεί τη ζωή της κεντρικής ηρωίδας Κατίνας Καραμάνου στα χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή».

Γιατί αποφάσισε τώρα η Μάρα Μειμαρίδη να γράψει τη συνέχεια;

Την απάντηση μας τη δίνει η ίδια: “Μετά τη σαρωτική επιτυχία της θεατρικής παράστασης που κάναμε στο Παλλάς, ένιωσα ότι οφείλω στον κόσμο να διηγηθώ τη συνέχεια της ζωής της Κατίνας. Tί έγινε στα χρόνια μετά την Καταστροφή, ποιος ήταν ο τέταρτος σύζυγός της και πολλά ακόμα που της συνέβησαν. Με ρωτούσαν οι αναγνώστες τί απέγινε η Ευταλία, η Φούλα, η Δέσποινα… Ηρθε λοιπόν η ώρα να τους πω…”.

Η δημοφιλής συγγραφέας μας έδωσε και μια πρώτη γεύση της ιστορίας, που όπως φαίνεται θα είναι εξίσου συνταρακτική με την πρώτη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue