Αυτό είναι το θρυλικό μακιγιάζ της Marilyn Monroe βήμα προς βήμα (video)

Την 1η Ιουνίου το 1926 γεννήθηκε ο θρύλος της Μέριλιν Μονρόε ένα κορίτσι που έμελλε να γράψει ιστορία. Πολλά έχουν γραφτεί αλλά εμείς σήμερα θα δούμε τα μυστικά ομορφιάς της.

To ξέρατε ότι η Μέριλιν χρησιμοποιούσε την βαζελίνη ως βάση πριν από το μακιγιάζ της; 

Αν και είναι πολύ δύσκολο να πάρεις όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες, καθώς ο καλλιτέχνης μακιγιάζ της δεν πρόδωσε ποτέ τα μυστικά της, είναι διασκεδαστικό να μιλάς για τα κόλπα και τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ της γυναίκας-θρύλος, Marilyn. Η Marilyn είχε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις και ήταν πολύ φυσιολογική τις περισσότερες φορές (ειδικά στην καθημερινή της ζωή), αλλά αυτό το βίντεο επικεντρώνεται στην πολύ λαμπερή εμφάνιση που είχε για τις ταινίες που έγιναν αφίσες από το 1953 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’50. Πολλά κόλπα προσανατολίστηκαν προς τους φακούς φωτισμού, φιλμ και κάμερας της εποχής. 
Η Lisa Eldridge δημιουργεί μια «εικονογραφημένη» έκδοση που εμπνέεται από την πιο γοητευτική εμφάνιση της. 
Είναι διασκεδαστικό, ελπίζουμε να το απολαύσετε! 

Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν υπάρχουν μετά το video!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue