Μαύρο ή άσπρο μολύβι μέσα στα μάτια;

Ας αρχίσουμε από το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.
Κάθε πινελιά στο μακιγιάζ όμως, μας εξηγεί η Μάρθα Δανάλη makeup artist των celebrities μπορεί να αλλάξει τα χαρακτηριστικά σας, γι’αυτό καλό είναι πριν αρχίσετε να βάφεστε να αποφασίσετε τι θέλετε.
Μαύρο ή άσπρο μολύβι μέσα στα μάτια;
 
Το μαύρο μολύβι δίνει βάθος και ζεστασιά στο βλέμμα, μπορεί όμως να κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μικρότερα. Το άσπρο κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και φωτεινά, όμως υπάρχει κίνδυνος να γίνει το βλέμμα ψυχρό και απόμακρο και το σχήμα ακαθόριστο. 
 
Ο μόνος τρόπος είναι να δοκιμάσετε και να αποφασίσετε τι ταιριάζει περισσότερο στα δικά σας μάτια, ανάλογα πάντα με το μακιγιάζ που επιλέξατε να κάνετε.
 
10671292 574586929337635 7535036449946057605 n
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue