Με αγαπώ…

Με αγαπώ….
 
Γράφει η Τίνα Μιχαηλίδου
 
Με αγαπώ είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου μου για το 2015. Καλή χρονιά να έχουμε με πολύ αγάπη και υγεία. 
 
Το να αγαπάς τον εαυτό σου δεν είναι εύκολο. Όλες μας έχουμε ανασφάλειες με το σώμα μας ή με τον χαρακτήρα μας, το θέμα είναι ότι δεν πρέπει απαραίτητα να αρέσουμε σε όλους αλλά πάνω από όλα να αρέσουμε σε εμάς. Δηλαδή να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας!
Αυτό  που μπορείς να κάνεις και το συνιστώ κάθε φορά που βρίσκεσε μπροστά στον  καθρέφτη  σου να λες : << Φτου σου κοριτσάρα μου >> και να επαινείς τον εαυτό σου.
 
Εγώ για παράδειγμα επαινώ την κυτταρίτιδα μου ναι καλά ακούσατε , άλλωστε δεν είμαι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που έχω κυτταρίτιδα , έτσι λοιπόν έμαθα να αγαπάω εμένα την Τίνα.
 
Για αυτό αγαπήστε και εσείς τον εαυτό σας και σεβαστείτε τον, ώστε να σας αγαπήσουν και να σας σεβαστούν και οι άλλοι γύρω σας. Έχετε αυτοπεποίθηση και εάν καμία φορά έχετε τις μαύρες σας ντυθείτε, στολιστείτε και πηγαίνετε μια βόλτα είτε μόνη, είτε με τις φίλες σας.
 
Γιατί με αγαπώ λοιπόν και χαμογελάω!! Καλή μας χρονιά φίλες μου
 
 
 
 
Επιμέλεια Τάνια Νικολοπούλου
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue