Με Αυτή Την Εμφάνιση Της Kate Middleton Μείναμε Με το Στόμα Ανοιχτό

 Την περασμένη Κυριακή η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, τίμησε σύσσωμη τα θύματα πολέμου, στην τελετή του Remembrance Day που έγινε στο Λονδίνο. Μπορεί όλοι να περίμεναν με μεγάλη αγωνία να δουν τις στιλιστικές επιλογές της Kate και της Meghan ( με Νο1 επιλογή την νέα στα βασιλικά καθήκοντα Meghan ), αλλά ο λόγος που μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό δεν ήταν ούτε η Meghan, αλλά ούτε και κάποιο outfit που επέλεξε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Η Meghan Markle προτίμησε να κάτσει σε διαφορετική θέση από την βασιλική οικογένεια για να είναι κοντά στον πρίγκιπα Harry, ο οποίος βρισκόταν στο στρατιωτικό άγημα

Όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, φορούσαν στο πέτο τους τη κλασική καρφίτσα με την παπαρούνα που αποτελεί φόρο τιμής στα θύματα πολέμου. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτής της καρφίτσας, αλλά πολλοί παρατήρησαν πως η Kate Middleton φορούσε μια πραγματικά ασυνήθιστη τέτοια καρφίτσα.

Η Kate Middleton δίπλα στην Βασίλισσα Ελισάβετ

Πρόκειται για τη λεγόμενη “Codebreakers poppy brooch”, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να τιμήσει την μνήμη όσων εργάστηκαν κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων Πολέμων στις μυστικές υπηρεσίες και ασχολήθηκαν με την αποκωδικοποίηση των μηνυμάτων των εχθρικών δυνάμεων. Όλοι προσπαθούν να βρουν τον λόγο που η Kate αποφάσισε να φορέσει μία καρφίτσα με τόσο συγκεκριμένη σημασία. Εμείς, γνωρίζοντας την ιστορία της βασιλικής οικογένειας και φυσικά την πορεία της Kate Middleton, βρήκαμε τον λόγο που η Δούκισσα του Κέμπριτζ, έκανε τη συγκεκριμένη επιλογή.

Και η Daily Mail μάλιστα, το επιβεβαιώνει. Πιο αναλυτικά, η Kate δεν φόρεσε τυχαία αυτή την καρφίτσα αφού θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της γιαγιάς της, Valerie Glassborow η οποία εργάστηκε στο περίφημο Bletchley Park όπου οι Βρετανοί πράγματι κατάφεραν να “σπάσουν” τους κωδικούς επικοινωνίας των ναζιστικών δυνάμεων. Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη επιλογή κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, γνωρίζοντας φυσικά τις στιλιστικές επιλογές της Kate, για την συγκεκριμένη περίσταση τα τελευταία χρόνια.

Οι στιλιστικές επιλογές της Kate Middleton στη Remembrance Day τα τελευταία χρόνια

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue