Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Κάνε μια Ευχή – Δώσε αγάπη» στα Μέγαρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Κάνε μια Ευχή – Δώσε αγάπη» στην αίθουσα IL MONDO 1 Απριλίου 2018

Με συγκίνηση, χαρά, δύναμη και ελπίδα πλήθος κόσμου στήριξε την προσπάθεια και απόλαυσε το εντυπωσιακό πρόγραμμα που διοργάνωσε και παρουσίασε η Αιμιλία Χαλόφτη. 

Το Έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες για τη ζωή τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους για να ξανακερδίσουν τα όνειρά τους.

Η Γενική Διευθύντρια του make a wish Κάνε μια ευχή Ελλάδος Σάντρα Ζαφειρακοπούλου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και μίλησε για το έργο του οργανισμού. Ένα σύντομο mini θεατρικό έργο γραμμένο από παιδί ευχής σε σκηνοθεσία του Νίκου Ηλιόπουλου συγκίνησε το κοινό. Οι παραδοσιακοί χοροί από Αργεντίνικο Τάνγκο με Αγγελική Σταυράκη και Στέργιο Γκόγκα έδωσαν μια χαρούμενη νότα. Η νεανική Χορωδία GRUPPETTO με την πρότυπη ορχήστρα της σχολής μουσικής Musicart Σπύρου Παπανικόλα μας ταξίδεψαν σε ένα μαγικό ρυθμό. Η βραδιά έκλεισε με το τραγούδι της ευχής «Κάνε μια ευχή» που έχει γράψει μουσική και στίχους ο Κυριάκος Μιχαήλ.

Image may contain: 2 people, crowd and indoor

Οι Μικροί μας φίλοι από το Σ.Ε.Ο. Τοπικό Τμήμα Μεγάρων στόλισαν πασχαλινές λαμπάδες που δόθηκαν στην εκδήλωση.

Τέλος η Αιμιλία Χαλόφτη ευχαρίστησε όλους τους υποστηρικτές, συντελεστές, την Γενική διευθύντρια του Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος Σάντρα Ζαφειρακοπούλου και όλους όσους τίμησαν και στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Φυλακτός και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Κολλάτας

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν για εκπλήρωση ευχών παιδιών!

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue