Skip to main content
images easyblog articles 7406 plan b trends meet the goldies fashon show 9325ca63

«Meet The Goldies»: Η Αθηνά Matisse Τόλμησε Το Απίθανο Και Έκανε Το Όνειρο Πραγματικότητα!

Αθηνά Matisse. Τι θα μπορούσε να πει κανείς για αυτή την γυναίκα. Είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της. Είναι η έννοια της δημιουργίας, της εξέλιξης και της ομορφιάς. Σκέφτεται κάτι και την επόμενη στιγμή η σκέψη έχει γίνει υλοποίηση. Τι όμορφο που είναι στους καιρούς που διανύουμε και με τα έτσι μας και τα αλλιώς μας, να υπάρχουν όπως λέω εγώ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ που να δημιουργούν όμορφα πράγματα. Η Αθήνα είναι γνωστή για τα υπέροχα Plan B Trends. Κάθε φορά περιμένουμε όσοι την ξέρουμε αλλά και όσοι καινούργιοι την γνωρίζουν, να μας ανακοινώσει το επόμενο. 

Είναι αγαπημένη φίλη, την ακολουθώ σχεδόν σε όλα της τα plan b, ότι αυτό το τελευταίo που έγινε την Παρασκευή ήταν το κάτι άλλο. Αυτό το Plan B trends θα μείνει στην ιστορία. “Την ιστορία που μου έμαθε ότι πρέπει να τολμάς το απίθανο” όπως είπε η Αθηνά, που μαζί με τον αγαπημένο της Αλέξη Αδάμ το “έχτισαν” και αυτό με πολυ αγάπη. Και το απίθανο, τελικά έγινε την πραγματικότητα. 80 άτομα ήταν κοντά της, δίπλα της, που δούλεψαν για να γίνει πραγματικότητα το project “Meet the Goldies”. To πρώτο μεγάλο show μόδας στην Ελλάδα, με ευρωπαικό αέρα, με ΓΥΝΑΙΚΕΣ ώριμες και πετυχημένες. Περπάτησαν με τις κόρες τους, με τις φίλες τους, με τους designers των οποίων ήταν οι μούσες τους. Μια βραδιά μαγική, γεμάτη glam, ωραίους ανθρώπους, χαμόγελα, χειροκροτήματα, συγκίνηση. Το Μέγαρο Υπάτία, το εμβληματικό αυτό κτίριο φιλοξένησε αυτό όλο το project  Η αγάπη του κόσμου για το συγκεκριμένο event γέμισε ασφυκτικά το κτίριο, ο κόσμος όπου έβρισκε στεκόταν, για να μη χάση ούτε μία στιγμή, ούτε μία ματιά να του ξεφξύγει χωρίς να απολαύση και να αποθεώσει όλο αυτό. Ακόμη και τα σκαλοπάτια του κτιρίου γεμάτα. Οι σχεδιαστές αγκάλιασαν με αγάπη όλο αυτό και το όνειρο της Αθηνάς έγινε πραγματικότητα. Έχει πολλά χρόνια να γίνει ένα τέτοιο show εδώ στην Ελλάδα. Νομίζαμε όλοι ότι είμαστε σε ένα μεγάλο fashion show του εξωτερικού, από αυτά όμως που πας και νιώθεις τόσο όμορφα, που φεύγοντας σου αφήνουν την πιο γλυκιά γεύση…περιμένοντας το επόμενο!

Όλη η ομάδα των ανθρώπων που δούλεψε μαζί της και που άντεξε στην κούραση και στις σκληρές συνθήκες και δεν σταματάει στιγμή να τους ευχαριστεί είναι: .Vassilis Zoulias Loukia BeikouDimitris Dassios Valtadoros Paris Erifilli Nikolopoulou Epifanios SkiathitisIoakeim Mitakos Lakis Gavalas Georgios Sourgiadakis Barbara Dimitreas- Rapteas Nella Ioannou Haute Couture KLELIA ANDRALI Samantha SotosYvonni Ntosta Vassiliki Roussou Eva Kanelaki Calliope Karvounis Eleni Mastrapa Eirini Roupakia Christina Brampti Despotnia Kilakou τις μούσες τους Δήμητρα Παπαδήμα Μαρία Αλιφέρη official Evi Papadopoulou @Jenny Oikonomou Rizou Natalie RizouMaria Dedoussi Yatzoglou Katerina Eleni Stylianos Filini Margarete Katarina Cruzemark Μαργαρίτα Τσολάκη Rosa Petropoulou Giwta PapaMary Michailidou Julie Souma Alexandra KollarosMagda Kaloriti Ναταλία Βώττη Nina Trendsurvivor Papaioannou Ειρήνη Κολοχούρη, Λίζα Ζαχαράκη, Nalini Maria Spatharaki Voula Blanta Ελένη Ρούσσου, ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΕΙΑΔΟΥ Mimi Marcellou Κρυσταλλια Ασημακοπούλου .Toν Γιώργος Πεχλιβάνης τον Demetrius Philon.Τους Gerasimos El Serif και Φοίβος Κεφάλας.και την KonstanTina Tassopoulou.Πρώτα απ όλους όμως τον Alexis Adam❤️❤️❤️

Χορηγός αυτής της υπέροχης βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Καμπανάρος (ψυχολόγος-γεροντολόγος)
“Meet the Goldies” Plan B trends Project

Well done αγαπημένη μας Αθηνά περιμένουμε με αγάπη το επόμενο!

Δημήτρη Καμπανάρος-Αθηνά Matisse (Το υπέροχο ρούχο της Αθηνάς Matisse by RIANNA + NINA)

“Meet the goldies” Separate women from girls project.23 designers 25 muses.

Η πολυαγαπημένη μας Κατερίνα Γιατζόγλου με τον Κωνσταντίνο Κασπίρη

Τάνια Νικολοπούλου, Αθηνά Μatisse, Νίνα Παπαϊωάννου, Τζένη Ρίζου

Η απόλυτη κυρία! Η απόλυτη εσωτερική και εξωτερική ομορφιά! Μαρία Αλιφερη

Sofia Kallianioti makeup artist-Τζένη Οικονόμου

H όμορφη χορεύτρια Άννα Λιανοπούλου με τα trendy γυαλιά TwoEyes

Demetrius Philon Kaiser,Αθηνά Matisse, Γιώργος Πεχλιβάννης

Νέλλα Ιωάννου, Κωνσταντίνος Κασπίρης

Χρήστος Πετρίδης, Γιώργος Ζούβερος, Ναταλία Ρίζου, Ιωακείμ Μιτάκος

​Τζένη Οικονόμου, Εριφύλλη Νικολοπούλου, Φωτεινή Ανδρουλάκη

Μαρία Αλιφέρη, Φωτεινή Ανδρουλάκη, δύο υπέροχες γυναίκες!

Τζένη Οικονόμου, Ιωακείμ ΜΙτάκος, Ναταλία Ρίζου, όλες με ρούχα του Ιωακείμ Μιτάκου

​likewoman for ever, Tάνια Νικολοπούλου, Ράνια Αναγνωστοπούλου, Τζένη Οικονόμου, Ναταλία Ρίζου

Demetrius Philon Kaiser, Άννα Λιανοπούλου, Γιώργο Πεχλιβάνης

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED