Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2019%2F01%2Fimages easyblog articles 7179 kate middleton meghan markle

Γιατί Η Meghan Markle Δεν Προσκλήθηκε Στα Γενέθλια Της Kate Middleton?

Μόνο φίλοι και η στενή οικογένεια προσκλήθηκαν στο ζεστό και φιλικό γεύμα στο Anmer Hall – αλλά υπήρξαν δύο αισθητές απουσίες, αυτές του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Καθώς οι φήμες για μια διαμάχη μεταξύ Meghan Markle και Kate Middleton συνεχίζουν να κυκλοφορούν, νέες αναφορές υποδεικνύουν ότι η δούκισσα του Sussex δεν έλαβε πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων της συννυφάδας της που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Η Kate Middleton έγινε 37 το περασμένο Σαββατοκύριακο και γιόρτασε το γεγονός με ένα κυριακάτικο γεύμα για οικογένεια και φίλους στο σπίτι τους στο Anmer Hall, στο Sandringham.

Όμως, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan δεν εμφανίστηκαν καθόλου. Ένας αριθμός στενών φίλων παρευρέθηκαν στο πάρτι, συμπεριλαμβανομένου του παίκτη χόκεϋ, πρώην της Kate, και της νονάς του πρίγκιπα George, Emilia Jardine-Paterson. H απουσία της δούκισσας του Sussex δημιούργησε ερωτήματα και τροφοδότησε τις ήδη υπάρχουσες εικασίες που θέλουν τα δύο ζευγάρια να μη θέλουν ούτε καν να βλέπονται.

Οι Δούκισσες περιγράφηκαν αυτή την εβδομάδα από τα ΜΜΕ ως «δύο πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες», με έναν τηλεοπτικό σχολιαστή να υπονοεί ότι η Kate αισθάνεται να απειλείται από τη Meghan.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας και δημοσιογράφος Carole Malone δήλωσε: «Η Kate είναι το απόλυτο Αγγλικό Τριαντάφυλλο. Πήγε σε ιδιωτικά σχολεία, δεν ήταν ποτέ φεμινίστρια με τον τρόπο που είναι η Meghan. Δεν ήταν ποτέ ειλικρινής και ντόμπρα».

«Η Meghan, από την άλλη πλευρά, είναι ένα καθοδηγημένο κορίτσι. Ήρθε από ένα εντελώς διαφορετικό είδος οικογένειας. Υπήρχε κάτι προβληματικό, οι γονείς της ήταν διαζευγμένοι και η Meghan έπρεπε να αγωνιστεί για όλα όσα απέκτησε, για αυτό είναι δύο πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες».

Η ιδέα ότι η Kate φοβάται μήπως εκτοπιστεί από τη Meghan, θα μπορούσε να εξηγήσει την εμφανή απουσία της από τη λίστα των καλεσμένων – αλλά οι τελευταίες αναφορές δείχνουν ότι οι δυο τους προσπαθούν να «δουλέψουν» τις διαφορές τους. Την ημέρα των Χριστουγέννων στο κτήμα Sandringham της Βασίλισσας, οι συννυφάδες λένε ότι είχαν «κολλήσει» πάνω από τα επιτραπέζια παιχνίδια και μάλιστα συνεργάστηκαν άψογα για να παίξουν Scrabble. Ένας πληροφοριοδότης εκ των έσω δήλωσε στην εφημερίδα The Sun: «Χαχάνιζαν μαζί. Δεν θα μπορούσατε να καταλάβετε ότι υπάρχει κάποια ένταση μεταξύ των δύο. Ήταν μια υπέροχη μέρα και νύχτα».

Φήμες πυροδοτήθηκαν περαιτέρω από την είδηση ότι η Meghan και ο Harry δεν πρόκειται πλέον να μετακομίσουν σε ένα διαμέρισμα δίπλα στην Kate και τον William, όπως σκόπευαν να κάνουν αρχικά. Αντ΄αυτού, θα μετακομίσουν στο εκπληκτικό Frogmore Cottage στο Windsor, στο οποίο θα γίνει νωρίτερα μια τεράστια ανακαίνιση.

Ωστόσο, λέγεται ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Βασίλισσα κατέστησαν σαφές ότι οποιαδήποτε διαφωνία μεταξύ των δύο συννυφάδων θα πρέπει να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο τους φάνηκαν να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές αυτές καθώς έδειχναν σαν να είναι οι καλύτερες φίλες καθώς έφθασαν στην εκκλησία για την Ημέρα των Χριστουγέννων. Ήταν όλοι χαμόγελα και κουβέντιαζαν καθώς περπατούσαν ακουμπισμένες ώμο με ώμο, μαζί με τους συζύγους τους, μπροστά σε ένα πλήθος εκατοντάδων θαυμαστών. Σε ένα σημείο, οι κάμερες αιχμαλώτισαν τη στιγμή που η Meghan ακούμπησε φιλικά το χέρι της στην πλάτη της Kate, καθώς φαινόταν να μοιράζονται ένα αστείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει ένα ρήγμα και στις σχέσεις των δύο αδερφών, καθώς ο William φέρεται να αμφισβήτησε την καταλληλότητα της Meghan ως συζύγου του Harry και μάλιστα αυτό φαίνεται να ξεκίνησε αμέσως μόλις ο Harry ανακοίνωσε πέρυσι τον αρραβώνα του με τη Meghan Markle. Σύμφωνα με έναν στενό τους φίλο, ο Harry πιστεύει ότι ο μεγάλος του αδελφός δεν έκανε αρκετή προσπάθεια να δεχτεί στην οικογένεια τη νέα του σύντροφο. Στην προκειμένη περίπτωση, φέρεται να μεσολάβησε ο Κάρολος όπου ζήτησε από τον William να καταβάλει επιπλέον προσπάθεια.

RECENT

RELATED