#Μενουμεσπιτι Αλλά Με Στυλ

#μενουμεσπιτι και ντυνόμαστε όμορφα

Ο κόσμος πλέον δεν είναι όπως τον ξέρουμε. Όλοι #μενουμεσπιτι υποχρεωτικά και για το καλό όλων. Η προσαρμογή σε αυτή τη νέα πραγματικότητα ίσως μας προβληματίσει, ακόμη και στο κομμάτι του ντυσίματος.

Τι να φορέσω, ποιος θα το δει; Εμείς θα το δούμε! Δεν ντυνόμαστε για τους άλλους, ντυνόμαστε όμορφα για εμάς. Για να φτιάξουμε την δική μας διάθεση! Το να περιφερόμαστε στο σπίτι όλη την ημέρα με τις πιτζάμες μας δεν κάνει καλό σε κανέναν!

Είτε λοιπόν εργάζεστε από το σπίτι, είτε απλά μένετε σπίτι … ντυθείτε όμορφα, φτιάξτε τα μαλλιά σας και μην ξεχάσετε το αγαπημένο σας άρωμα. Θα διαπιστώσετε ότι η διάθεσή σας θα φτιάξει προς το καλύτερο! Επιπλέον έρευνες έχουν δείξει ότι πέρα από την διάθεσή μας, μ’ αυτό τον τρόπο ανεβαίνει και η παραγωγικότητά μας.

Προτιμήστε λοιπόν άνετα ρούχα που θα σας δώσουν ελευθερία κινήσεων αλλά και άνετα παπούτσια. Μαλακά μπλουζάκια, άνετα παντελόνια και κολάν, ζεστές ζακέτες είναι μερικά από τα ρούχα που σίγουρα έχετε στη ντουλάπα σας και μπορείτε να συνδυάσετε δημιουργώντας υπέροχα outfits.

Εάν παρόλ’ αυτά χρειάζεστε έμπνευση, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες για ντύσιμο στο σπίτι!

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue