Skip to main content
Dermalife 520 mesotherapia 0e7ab5f2

Mesotherapy non pain | Δοκιμάστε την ανώδυνη μεσοθεραπεία προσώπου & σώματος χωρίς βελόνα

Μεσοθεραπεία…Χωρίς ενέσεις; Χωρίς πόνο; Χωρίς χρόνο ανάρρωσης; Σωστά διαβάζετε.

Ένα καινούργιο καινοτόμο μηχάνημα έρχεται και μας φέρνει τα καλά νέα στην ομορφιά. Τώρα πια δεν έχουμε να ανησυχούμε για τις βελόνες.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Dermalife 520 είναι η μη χρήση βελόνας.

Η μεσοθεραπεία χωρίς βελόνα είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική τεχνική, όπου φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, ομοιοπαθητικοί παράγοντες και φαρμακευτικά προϊόντα περνούν στο στρώμα του λίπους και του συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα. Το  δέρμα θρέφεται με παράγοντες όπως το υαλουρονικό οξύ, το μαγνήσιο και πολλές ακόμη βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Το  DermaLife 520 χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό πιστόλι μεσοθεραπείας με ειδικές κεφάλες από Τιτάνιο που έχουν μικροτσίπ με πολλαπλούς πείρους για να παρέχει τα θεραπευτικά συστατικά στην επιδερμίδα. Τα συστατικά μπορούν να φτάσουν στο υποδόριο στρώμα μέσω υψηλής πίεσης. Το ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας, μπορεί να αναστρέψει τη γήρανση του δέρματος, να δημιουργήσει κολλαγονογέννηση, να αφαιρέσει τις ρυτίδες και τις κηλίδες, να βελτιώσει σημαντικά την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα.

Δημιουργεί με την τεχνολογία της ηλεκτροδιάτρησης και των Ραδιοσυχνοτήτων – Electroporation & Radiofrequency Tech- ένα αποτελεσματικό, ανώδυνο και μη επεμβατικό lifting effect.

Τεχνολογία EPM

Η Ιατρική συσκευή μεσοθεραπείας DermaLife 520 υιοθετεί την τεχνολογία EPM. Το EPM (Electroporation Microchip) είναι μια τεχνολογία που συνδυάζει τη διαδερμική ηλεκτροδιάτρηση με μικροτσίπ τεχνολογία.

Η τεχνολογία EPM μπορεί να διεισδύσει στο προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας για να δημιουργήσει μικροκανάλια, μέσα από τα οποία, γίνεται η εισαγωγή των θρεπτικών συστατικών στον υποδόριο ιστό του δέρματος, διεισδύει δηλαδή στο μέσο της επιδερμίδας.

Μετά την απορρόφηση αυτών των συστατικών από την επιδερμίδα, επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας, όπως η προώθηση της κυκλοφορίας των τριχοειδών, ο επιταχυνόμενος μεταβολισμός των κυττάρων και η αντοχή τους κατά της γήρανσης. Αποτέλεσμα είναι η άμεση βελτίωση στο ξηρό, θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα και ταυτόχρονα η λείανση των λεπτών γραμμών.

Το DermaLife 520 RF (radiofrequency) χρησιμοποιεί την τεχνολογία RF διπλού πυρήνα 4Mhz.

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων γίνεται με το πιστόλι του DermaLife 520 αφού μπορεί και διοχετεύει ενέργεια στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Δημιουργούνται διαθερμικά κύματα, τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες και προάγουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Η λειτουργία RF προσφέρει σύσφιξη, οι ρυτίδες απαλύνονται και το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται. Το δέρμα ανακτά τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητά του. Τα κύματα ραδιοσυχνότητας φτάνουν απευθείας στο βαθύ στρώμα του λιπαρού στρώματος του δέρματος, βελτιώνουν τη δομή του λίπους και διαλύουν το επίμονο λίπος σε βάθος, μειώνοντας τον όγκο της λιπαρής μάζας.

Η ένταση RF στο DermaLife 520 μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα, με αποτέλεσμα να ανοίγουν γρήγορα οι πόροι του δέρματος και τα θρεπτικά συστατικά να διεισδύουν γρήγορα στο κύτταρο του δέρματος προκαλώντας τη σύσφιξη του.

Διαδερμική Τεχνολογία Μικροτσίπ

Με βάση τη μέθοδο μεσοθεραπείας η συσκευή χρησιμοποιεί διαδερμική τεχνολογία μικροτσίπ για να εισχωρήσει με μη επεμβατικό τρόπο θρεπτικές ουσίες (Υαλουρονικό οξύ, αντιγηραντικό και λευκαντικό ορός, κ.λπ.) στο μεσοδερμικό δέρμα.

Το microchip καλύπτει όλη την περιοχή της επιδερμίδας παρέχοντας ολοκληρωμένα την σωστή κατανομή των θρεπτικών συστατικών. Η κεφαλή καλύπτει όλη την περιοχή που θέλουμε να φροντίσουμε, ενώ με τη μέθοδο των πολλών νυγμών γίνεται και σε συγκεκριμένα σημεία.

Υπάρχουν 2 κεφάλες. Η 1η αφορά εφαρμογές στο πρόσωπο, ματιά και η 2η την περιοχή του σώματος.

Πλεονεκτήματα Dermalife

-Ασφαλές στη χρήση
-Είναι ανώδυνη μεσοθεραπεία, αποφεύγεται η πρόκληση μωλώπων και οιδημάτων, υπάρχει σοβαρή μείωση του ερυθήματος που προκαλείται από τις βελόνες
-Μετά από μία μόνο θεραπεία, το δέρμα είναι ενυδατωμένο και αναζωογονημένο, οι μεγάλοι πόροι και το τραχύ δέρμα βελτιώνονται σημαντικά. Το δέρμα δεν είναι πλέον ξηρό και ξεφλουδισμένο και η ικανότητα συγκράτησης νερού αυξάνεται
-Μετά από δύο μήνες θεραπείας επιτυγχάνεται μια ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα, οι ξηρές και λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα ανυψώνεται και δημιουργείται σύσφιξη
-Αντιμετωπίζει τις λεπτές ρυτίδες και γραμμές, συσφίγγει την επιφάνεια του δέρματος, μειώνει το μέγεθος των πόρων, βελτιώνει την επιφάνεια του δέρματος, αυξάνει την ενυδάτωση, μπορεί να μειώσει τις δυσχρωμίες και έχει τη δύναμη να αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης.
-Το κοίλο μικροτσίπ διαπερνά το κερατοειδές, σε συνδυασμό με την τεχνολογία ηλεκτροδιάτρησης οδηγεί τα θρεπτικά συστατικά στο μεσοδερμικό στρώμα, βελτιώνοντας περίπου το 84% του ρυθμού απορρόφησης σε σύγκριση με την παραδοσιακή τεχνολογία.

Το DERMALIFE 520 εξασφαλίζει ότι τα θρεπτικά συστατικά έχουν υψηλότερη απορρόφηση – χωρίς σπατάλη των υλικών μεσοθεραπείας
Είναι μια θεραπεία μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες που χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό electroporation και καινοτομεί με την τεχνολογία EPMmicrochip, διαδερμικής κοπής με λέιζερ.

Οι βελόνες νανοκλίμακας συντελούν στο να εισχωρούν τα αντιγηραντικά προϊόντα στο βαθύ δέρμα, χωρίς να το καταστρέψουν και χωρίς παρενέργειες. Παράλληλα αυξάνουν τα επίπεδα κολλαγόνου έτσι ώστε να δημιουργηθεί νέο αναζωογονημένο και νεανικό δέρμα.
Διεγείρει το σχηματισμό αιμοφόρων αγγείων, την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει τη μοριακή δομή των κυττάρων.
Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD υψηλής ευκρίνειας και είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Επιστημονικές Αναφορές

Σύμφωνα με δημοσίευση στο American Journal of Mesotherapy από τον Dr. Gustavo Leibaschoff (President of the International Union of Lipoplast και Director of the International School of Mesotherapy) κάποια από τα πλεονεκτήματα της Μεσοθεραπείας με όπλο είναι τα εξής*:

Ταχύτητα: Γρηγορότερη μέθοδος από τις χειροκίνητες ενέσεις
Ακρίβεια: Παρέχει ακριβείς δόσεις φαρμάκων με κάθε ένεση
Συνοχή: Επιτυγχάνει το ίδιο βάθος διείσδυσης σε κάθε ένεση
Ανεση: Πιο άνετη μέθοδος και για τον ιατρό και για τον ασθενή

Ενημερωθείτε τώρα στο 210-9249994 – Ομήρου 51 & Σκουφά Κολωνάκι και κλείστε το ραντεβού σας για να δοκιμάσετε και εσείς αυτή τη νέα μέθοδο μεσοθεραπείας.

Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου, Πλαστικός Χειρουργός
Facebook | Instagram | Youtube

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED