Μια λαμπερή βραδιά για τα “93 ΧΡΟΝΙΑ από τη γέννηση της ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ”

Μια λαμπερή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν  το Σάββατο  10  Δεκεμβρίου 2016 σε GALA DINNER  στην Αθηναϊκή Λέσχη  με αφορμή τον εορτασμό των 93 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα κοκτέιλ στην αρχή της βραδιάς και στην συνέχεια η  δημοσιογράφος και μέλος του Συλλόγου Έμη Λιβανίου προλόγισε τη βραδιά ευχαριστώντας τους παρευρισκομένους, τους χορηγούς και τους καλλιτέχνες. 

Ακολούθησε η Πρόεδρος  του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας»Λιάνα Σκουρλή, η οποία μίλησε για όλες τις εξελίξεις του Μουσείου Μαρία Κάλλας.και για την εκδήλωση, η οποία αποτελεί έναρξη του εορτασμού 

για τα 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ.

Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη της Τεχνόπολης.

 

 Το μουσικό μέρος άνοιξε η σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, και ακολούθησαν η μέτζο σοπράνο Φωτεινή Αθανασάκη και ο τενόροςΑντώνης Μπατσάκης, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. 

Special guests της βραδιάς, η σοπράνο Έλενα Κελεσίδηκαι ο τενόροςΔημήτρης Πακσόγλου, οι οποίοι καθήλωσαν το κοινό με τις εκπληκτικές ερμηνείες τους. 

DJ Γιώργος Μισιρλής 

  

Τα έσοδα από την συμμετοχή των παρευρισκόμενων  θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Τεχνόπολης κ. Νίκος Μεγγρέλης, ο Πρέσβυς Μικης Καμπάνης και κ. Σοφία Χινιάδου,  η κ. Λιάνα Σκουρλή, ο κ. Κώστας Βαρώτσος, η κ. Έμη Λιβανίου, ο κ. Βασίλης Ζούλιας, ο κ .Περικλής Κονδυλάτος,  η κ. Aurette Arkas, η κ. Αγγελικούση, η κ. Κουτσουρέλη, το ζεύγος Γιαννη  Μελέτη, η  Δρ. κ. Μαρία Ψωμά,  ο κ. Καζανίδης, το ζεύγος Παπασιδέρη, ο κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, η κ. Εριέττα Βορδώνη, η κ. Μάιρα Βαγιωνή, το ζεύγος Παπακωνσταντίνου,  η κ. Κέλλυ Ξυνή,και κ Καναρης  η κ. Υλιάνα Στέγγου, η κ. Άντα Ηλιοπούλου,  η κ. Φώφη Καμποσιώρα, η κ. Ελένη Παπαδοπούλου, η κ. Μαρία  Δεφίγγου, η κ.Χαρις Κονδύλη, η κυρια Κυβέλη Λασκαρι ο κ. Γιώργος Κλουβάτος, η κ. Άννα Τζεϊματζίδου, η κ. Ράνια Τσαπαρή,ο κ.  Θέμος Αγγελάκης  η κ. Έρη Μανούσου,  η. κ. Ρούλα Φρούση,  το ζεύγος Ξενοφων Λαμπράκη, ο. κ Peter Alatsas,  ο κ. Κώστας Παπαχριστοφόρου,   η κ. Εβίτα Αμαριωτάκη, ο κ. Χάρης Χατζής,  και πολλοί άλλοι.

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue