«Μια θέση στο Τραπέζι, μια θέση στην Κοινωνία»

Χριστουγεννιάτικη καμπάνια από την FoodOn

H μη κερδοσκοπική οργάνωση FoodOn παρουσιάζει μια νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Μια θέση στο Τραπέζι, μια θέση στην Κοινωνία», επικοινωνώντας με αυτό τον τρόπο στο κοινό τη φιλοσοφία και το έργο της οργάνωσης που έχει ως στόχο την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού, με βάση την τροφή.

Με την ενεργή συμμετοχή αναγνωρίσιμων προσώπων, μεταξύ των οποίων η γνωστή Σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, η FoodOn καλεί όλους μας να κρατήσουμε μια γωνιά στο τραπέζι -και την καρδιά μας- για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες.

Στοχεύοντας σε μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες και μια ζωή με αξιοπρέπεια, η οργάνωση αποσκοπεί στην ενεργοποίηση, την κοινωνική ενσωμάτωση και την ενδυνάμωση των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, μέσα από δράσεις εκπαίδευσης και αλληλεγγύης. Με το μότο της Τροφή για Νέα Αρχή, η FoodOn, πρεσβεύει ότι «το φαγητό είναι Ζωή, Δράση, Κοινωνικοποίηση, Επαγγελματική Αποκατάσταση».

Η καμπάνια θα τρέξει καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, μέσα από τα social media της Οργάνωσης (Facebook, Instagram, LinkedIn), καλώντας το κοινό για στήριξη αλλά και συμμετοχή στα προγράμματά της.

Με φανταστικές, ασύμμετρες φιγούρες, μεγάλα πιρούνια, κουτάλια και χριστουγεννιάτικα στολίδια που βγάζουν στοργή, αγάπη και μια σύγχρονη, μοντέρνα αισθητική, η εκστρατεία με τη ρετρό-φουτουριστική ματιά, φέρει την υπογραφή της Admine.

Μάθετε περισσότερα για την καμπάνια εδώ και στην ιστοσελίδα της FoodOn, όπου ο καθένας μπορεί να στηρίξει το έργο της οργάνωσης.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue