Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2021%2F12%2Fkarsten winegeart Fqr9Bq7Inz0 unsplash scaled

Μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή υιοθεσίας σκύλων του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Σωματείου «Α.Γ.Α.Π.Η» σας περιμένει όλους!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή υιοθεσίας σκύλων του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Σωματείου «Α.Γ.Α.Π.Η»

Tο Φιλοζωϊκό σωματείο Κηφισιάς «ΑΓΑΠΗ» σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς, και την συμμετοχή γνωστών προσωπικοτήτων από το χώρο των ΜΜΕ και της Τέχνης, διοργανώνει την Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 12:00 – 16:00 μια εκδήλωση με σκοπό να προβάλει την φιλοζωϊα, και να ευαισθητοποιήσει μεγάλους και παιδιά.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο της “Βίλας Ν. Μπότση” στη Νέα Ερυθραία, Σαπφούς 5, που ευγενώς παραχώρησε ο Δήμος Κηφισιάς.
Την παρουσίαση θα επιμεληθεί ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει αφιλοκερδώς.
Στην εκδήλωσή εκτός από τα σκυλάκια μας που θα δοθούν για υιοθεσία, έχουμε προγραμματίσει δρώμενα όπως:

1. Επιδείξεις σκύλων «οδηγών» με τους χειριστές τους, για άτομα με προβλήματα όρασης, από το Greek Guide Dogs-Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας παρουσία της Προέδρου του Κέντρου, Ζωής Γερουλάνου
2. Ψυχο-παιδαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά και μουσικο-χορευτική παράσταση από το «Παιδικό Πανεπιστήμιο» με θέμα την ζωοφιλία- Επιμέλεια κα. Τατιάνα Τσαραμιάδου
3. Έκθεση βιβλίων με θέμα τη ζωοφιλία, της συγγραφέως – ιδρύτριας της ΑΜΚΕ ΖωΕς Κατερίνας Παπαποστόλου
4. Η γνωστή εικαστικός σχεδιάστρια κοσμημάτων Θάνια Ιορδανίδου θα είναι παρούσα με τη νέα δημιουργία της εμπνευσμένη και αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας.

Ως μη κερδοσκοπικό σωματείο χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου στο έργο μας που το κινεί η ΑΓΑΠΗ μας για τα ζώα και το όραμά μας για μια ελληνική κοινωνία στην οποία τα ζώα της ζουν προστατευμένα στο περιβάλλον που τους αξίζει.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: 3E Coca Cola, Μπεγνής Catering, Σούπερ Μάρκετ Θανόπουλος, Advanced Security, My Pet, Cafe Restaurant NΩΕ, Οινοποιείο Βακιρτζή, Φωτογραφική κάλυψη εκδήλωσης Μπαλτάς Χρήστος, D.J Νίκος Γιαννουλόπουλος, Γιώργος Στολάτης Νοσοκόμος
Χορηγοί Επικοινωνίας: www.voltamagazine.com – Like Woman

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά Covid19, παρουσία νοσοκόμου. Όλοι θα πρέπει να φέρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Για κάθε επικοινωνία ή/και επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Φωτεινή Ανδρουλάκη/ Ιδρυτικό μέλος και Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων στο τηλ. 6944 575 962 , στο mail του σωματείου agapifpskifisias@gmail.com

263910788 431805005318847 5915446592503711623 n

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΑΠΗ

Η «ΑΓΑΠΗ» είναι νεοσύστατο πολιτιστικό και φιλοζωικό σωματείο με έδρα την Κηφισιά. Ξεκίνησε με την πρωτοβουλία της Κυβέλης Λάσκαρι και του Γιάννη Φυρίγου και 47 ιδρυτικών μελών. Κύριος σκοπός είναι η ανάπτυξη της ζωοφιλίας και η προσπάθεια ανεύρεσης τρόπων για την αρμονική συμβίωση ανθρώπων και ζώων στο οικιστικό περιβάλλον. Η δημιουργία ενός φιλόξενου και λειτουργικού χώρου για την φροντίδα σκύλων με προβλήματα από κακοποιήσεις ή σκύλων με αναπηρίες, βρίσκεται στην κορυφή των στόχων μας.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED