Skip to main content
images easyblog articles 10543 1 0428bf2d

Η Mideast Travel Worldwide Κατακτά Την Κορυφή Και Στον Χώρο Των Εταιρικών Ταξιδίων

Η Mideast Travel Worldwide για πρώτη φορά στην ιστορία της, βραβεύτηκε με Platinumβραβείο από τα Tourism Awards στην κατηγορία Travel Management. Η είδηση της βράβευσης μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που διανύουμε, αποτελεί πρόκληση για το προσωπικό της, θέτοντας ακόμα πιο ψηλά Standard στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στα 37 έτη λειτουργίας της Mideast Travel Worldwide και μετά από πολλές σημαντικές βραβεύσεις σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο στον χώρο του τουρισμού, η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση και επιβράβευση της εξειδίκευσης της στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της εταιρίας.

Η αναγγελία έλαβε χώρα ηλεκτρονικά, την Τετάρτη 03 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην ιστορία των Tourism Awards, που διοργανώνονται για 7η χρονιά στη χώρα μας, επιβραβεύονταςτην αριστεία των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων, ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τον τουρισμό. Η βράβευση αυτή αποτελεί μίας από τις σημαντικότερες, εάν όχι την σημαντικότερη βράβευση που έχει λάβει η επιχείρηση στον ελλαδικό χώρο, μιας και κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ των πιο σημαντικών τουριστικών γραφείων της χώρας που εξειδικεύονται στα επαγγελματικά ταξίδια.

Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο αποκλειστικών συνεργασιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προσφέροντας καινοτόμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις για επαγγελματικά ταξίδια, και εξασφαλίζοντας την συμβατότητα με τις πολιτικές και τους επιχειρηματικούς στόχους των εταιρικών της πελατών, η Mideast Travel Worldwide αυξάνει συνεχώς το πελατολόγιό της, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη Ελληνικών αλλά και πολυεθνικών επιχειρήσεων, ταξιδεύοντας το προσωπικό τους σε όλο τον κόσμο. Το ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών παγκοσμίως και οι ισχυρές διαπραγματευτικές ικανότητες των στελεχών της διασφαλίζουν αποκλειστικές προσφορές για τους πελάτες της.

Η κα. Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide, στην ερώτηση για τα θετικά στοιχεία που θα ξεχωρίσουν στην επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού δήλωσε: «Το εύκρατο κλίμα της Ελλάδας καθώς και η θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό όσον αφορά την αντιμετώπιση του Covid-19 θα έχει σίγουρα καταλυτικό ρόλο για την πορεία του τουρισμού στη χώρα μας. Και μαζί με τους Έλληνες που είναι προικισμένοι με πολύ μεράκι, φιλότιμο και φιλοξενία, αυτοί οι παράγοντες θα αποτελέσουν τις κινητήριες δυνάμεις στην επανόρθωση της οικονομίας μας στο εγγύς μέλλον.»

Πληροφορίες:

Η Mideast Travel Worldwide δραστηριοποιείται με επιτυχία στην ελληνική τουριστική αγορά από το 1983. Ξεκινώντας από ένα γραφείο με εξειδίκευση σε ταξίδια από και προς τις χώρες της Mέσης Ανατολής, η εταιρεία έχει έκτοτε εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ταξιδιωτικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, με πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς και ένα ισχυρό πελατολόγιο που αποτελείται από εταιρικούς και μεμονωμένους πελάτες. Η Mideast Travel προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο από τα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, όσο και από το υποκατάστημά της στην Κωνσταντινούπολη. Από το 2016 ορίστηκε επίσημος αντιπρόσωπος της BCD Meetings & Events για την Ελλάδα. 

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED