Μικρά μυστικά ομορφιάς από τις γαλλίδες σταρ του σινεμά.

Μπριζίτ Μπαρντό, Μαριόν Κοτιγιάρ, Ζυλιέτ Μπινός αυτό που τις χαρακτηρίζει εκτός από το star quality,είναι η λάμψη και η ομορφιά τους.
Πιστές οπαδοί του natural look και της απαράμμιλης γοητείας και του μη επιτηδευμένου στυλ. Τις παρατηρήσαμε και ακολουθήσαμε 
πιστά τα βήματά τους στην καθημερινή περιποίηση.
 
  
1.    Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου!
Οι γαλλίδες έχουν εμμονή με  το μασάζ προσώπου. Κάθε βράδυ απλώνουν την κρέμα τους ακολουθώντας συγκεκριμένες κινήσεις μασάζ προκειμένου να αποβάλουν το στρες, να βοηθήσουν την κυκλοφορία και να δώσουν λάμψη στο πρόσωπό τους. Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα πας να απλώσεις την κρέμα στο πρόσωπό σου, ξανασκέψου το πριν την βάλεις πρόχειρα.
 
2.       Απέφυγε το βαρύ μακιγιάζ!
Οι Γαλλίδες δεν φοράνε ιδιαίτερα make up. Προτιμούν να βάζουν μάσκαρα, ρουζ και έντονο κραγιόν. Δίνουν περισσότερη έμφαση στην πρόληψη και τη σωστή 
περιποίηση του δερματός τους. Πιστεύουν πολύ στο φυσικό αψεγάδιαστο «flawless» πρόσωπο.
Επένδυσε σε ένα spray προσώπου με eau minerale!
Το νερό στην Γαλλία είναι πολύ σκληρό. Γι’ αυτό και οι Γαλλίδες υιοθέτησαν την συνήθεια των sprays προσώπου τα οποία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε γυναικεία τσάντα εκεί. 
 Μπορείς να ψεκάζεσαι και κατά την διάρκεια της ημέρας, πάνω από το make up σου ακόμη. Αρκεί, να διατηρείς μια απόσταση και από πάνω να σκουπίζεις με ταμποναριστές κινήσεις.
 
3.       Μην πλένεις πολύ συχνά το πρόσωπό σου!
Υπάρχουν δύο σχολές: η μια που λέει να πλένουμε το πρόσωπό μας πρωί βράδυ με ειδικό gel ή σαπούνι και η άλλη που λέει ότι μια φορά το βράδυ αρκεί. 
Οι Γαλλίδες, πάντως, εφαρμόζουν το δεύτερο. Το να πλένετε το πρόσωπό σας συνέχεια απομακρύνει τα στοιχεία που παράγει η επιδερμίδα και που δρουν 
ως προστατευτική ασπίδα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία  και την περιβαλλοντική μόλυνση. 
 
4.       Κάνε λιγότερη απολέπιση και περισσότερες μάσκες!
Οι Γαλλίδες πιστεύουν ότι τα συνεχόμενα scrub προσώπου λεπταίνουν την επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Γι’ αυτό και αγαπούν περισσότερο τις ενυδατικές μάσκες ή μάσκες  αντιγήρανσης, από ότι τα peeling, χωρίς να σημαίνει ότι δεν κάνουν το δεύτερο. Απλώς, το κάνουν λιγότερο συχνά! 
 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue