Μικρά Σακουλάκια Με Gel Σιλικόνης: Έχετε Αναρωτηθεί Ποτέ Ποιό Σκοπό Εξυπηρετούν;

Όλοι έχουμε δει αυτά τα μικρά σακουλάκια μέσα σε διάφορα αντικείμενα που αγοράζουμε! 

#1 Μικρά σακουλάκια σιλικόνης

Share on Facebook

Εγγυημένα όλοι κάποια στιγμή έχετε δει αυτά τα μικρά σακουλάκια διοξειδίου με σιλικόνη μέσα σε διάφορα αντικείμενα που αγοράζουμε (όπως π.χ. στις καινούριες τσάντες ή στα πορτοφόλια σας) και σίγουρα έχετε αναρωτηθεί ποιο σκοπό εξυπηρετούν.

image007

 

#Χημική άμυνα

Share on Facebook

Σκοπός τους είναι να απορροφούν όλη την επιπλέον υγρασία και να σκοτώνουν τυχόν βακτήρια που μπορεί να εμφανιστούν στο αντικείμενο. Άρα, είναι με το μέρος μας!

 #3 Δολοφόνος οσμών

 

 Επίσης, εξαφανίζουν απαίσιες μυρωδιές από τα ρούχα και από αντικείμενα με ύφασμα οπότε την επόμενη φορά που κάποιο σεντόνι ή πετσέτα έχει άσχημη μυρωδιά, ακουμπήστε και αφήστε επάνω του σακουλάκι/α με gel σιλικόνης.

#4 Μη κοφτερές λεπίδες

Τα ξυράφια κάποια στιγμή παύουν να είναι κοφτερά οπότε ή πρέπει να αντικατασταθούν ή να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους αιχμηρότητα. Σε μια τέτοια περίπτωση, τοποθετείστε το ξυράφι ή τη λεπίδα σε ένα κλειστό κουτί μαζί με ένα σακουλάκι gel σιλικόνης και θα παρατηρήσετε ότι αποκτούν την αρχική τους αιχμηρότητα και μάλιστα γίνονται καλύτερα από ποτέ!

#5 Ζημιά από νερό

Ρίξατε κατά λάθος το κινητό σας τηλέφωνο στη λεκάνη της τουαλέτας; Λοιπόν, γεμίστε ένα βάζο με σακουλάκια σιλικόνης και τοποθετήστε ανάμεσά τους το κινητό σας τηλέφωνο. Αφού τα αφήσετε να «καθίσουν» και να απορροφήσουν το νερό, το τηλέφωνό σας μπορεί να λειτουργήσει ξανά.

#6 Μετακινητής Ομίχλης har
e on Facebook

Τοποθετείστε αυτά τα μαγικά σακουλάκια κάτω από τους ανεμοθώρακες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και θα απομακρύνουν την ενοχλητική και επικίνδυνη θολούρα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου.

 

Τώρα που διαβάσετε το παραπάνω κείμενο, δεν θα ξαναπετάξετε ποτέ αυτά τα τόσο χρήσιμα για την καθημερινότητά μας σακουλάκια.

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue