Skip to main content
Likewomangr mirketa vidali f75493a9

Μιρκέτα Βιδάλη: Η founder της «Νo Thinkin» και του «Tanpire» αποκαλύπτει τα πάντα για τα δύο της αριστουργήματα

Η Μιρκέτα Βιδάλη είναι μια νεαρή επιχειρηματίας, επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και φυσικά denim lover. Είναι κορίτσι που έχει πολλά να μοιραστεί μαζί μας.

Σίγουρα θα έχετε δει στα social media τα jean παντελόνια που σχεδιάζει, αλλά και την activewear συλλογή- η οποία έχει εμφανιστεί πιο πρόσφατα- στην ιστοσελίδα της Νo Thinkin. Κάθε κομμάτι ξεχωριστά κατασκευάζεται με αγάπη και μεράκι, καθώς η Μιρκέτα είναι μια κοπέλα που δεν συμβιβάζεται με το μέτριο και προτιμά την τελειότητα. Το σημαντικότερο από όλα είναι, ότι τα υφάσματα είναι ελληνικής παραγωγής!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NO THINKIN (@no_thinkin)

Εκτός, όμως, από την πολυαγαπημένη Νo Thinkin, η Μιρκέτα προχώρησε τα επαγγελματικά της βήματα. Η ίδια, λοιπόν, είχε την εξαίρετη ιδέα να λανσάρει μια νέα εταιρία με το χαρακτηριστικό όνομα «Tanpire». Σε αυτή την εταιρία θα βρείτε αυτομαυριστικούς ορούς για το πρόσωπο, αλλά και scrub για το σώμα. Η νέα συλλογή Tanpire ήρθε για να σας προσφέρει ένα φυσικό μαύρισμα στο σπίτι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanpire Self-Tan (@tan_pire)

Η Μιρκέτα Βιδάλη μιλάει στο likewoman για τα δύο brands της No Thinkin και Tanpire, την πορεία της, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και ποιοι την στήριξαν στα πρώτα της βήματα.

1| Πριν από πόσα χρόνια περίπου δημιουργήθηκε η εταιρεία «No Thinkin» και ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή;

Founder της No Thinkin, εδώ και 8 χρόνια, είναι η Μιρκέτα, όταν σε μια μικρή έρευνα που έκανε για τον εαυτό της ανακάλυψε πως υπάρχει ένα κενό στην αγορά για jean  που κάθε γυναίκα με δυναμική προσωπικότητα αναζητά. Αυτό οδήγησε σε μια επιχειρηματική ευκαιρία και έτσι δημιουργήθηκε η No Thinkin. Σήμερα, πίσω από την εταιρεία, εκτός από  την ιδιοκτήτρια, βρίσκεται μια ομάδα ανθρώπων εξειδικευμένοι σε διάφορους τομείς της μόδας συμπεριλαμβανομένων των σχεδιαστών, των εξυπηρετικών και των επαγγελματιών του marketing. Καθένας από εμάς συμβάλλει με τις μοναδικές του δεξιότητες και γνώσεις στο να δημιουργούμε μια επιτυχημένη εμπειρία  μόδας για τους πελάτες μας.

2| Ποια ήταν η έμπνευση σας για την δημιουργία της No Thinkin;

Η έμπνευση για την δημιουργία της No Thinkin προήλθε από την δικιά μας ανάγκη να έχουμε ένα πρακτικό και λειτουργικό κομμάτι στη ντουλάπα μας, που να μας επιτρέπει να κινούμαστε ελεύθερα και άνετα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για το τι θα φορέσουμε. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κομμάτια ρούχων που να συνδυάζουν την άνεση με το στυλ, χωρίς να απαιτούν πολλή σκέψη για το πως θα τα σχεδιάσουμε. Έτσι, η No Thinkin γεννήθηκε ως μια εταιρεία που προσφέρει πρακτικά, λειτουργικά και στυλάτα κομμάτια ρούχων.

3| Ποιοι είναι οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της εταιρείας σας;

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μια σειρά προϊόντων με υψηλή ποιότητα και καινοτομία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες μας. Επιπλέον, ως εταιρεία επιδιώκουμε να στηρίξουμε την «αργή» και διαχρονική μόδα. Αναγνωρίζουμε την επιβλαβή επίδραση της μαζικής παραγωγής στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία, καθώς και την σημασία των εργατικών δικαιωμάτων. Όλα μας τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα, με πολλή αγάπη και διάθεση για να σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

4| Γιατί την ονομάσατε No Thinkin;

Επιλέξαμε το όνομα ‘’No Thinkin’’ γιατί θέλαμε να επικεντρωθούμε στο να κάνουμε περισσότερα και όχι μόνο να σκεφτόμαστε. Στην σημερινή κοινωνία υπάρχει μια τάση να σκεφτόμαστε υπερβολικά και να αφήνουμε τις πράξεις στην άκρη. Όμως, στην εταιρεία μας πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να πράττουμε και να κινούμαστε προς τα εμπρός χωρίς να σταματάμε στην σκέψη. Επιπλέον, το ‘’ No Thinkin’’ συμβολίζει την απλότητα και την απουσία υπερβολικών σκέψεων και επιδιώκουμε να προωθήσουμε αυτή την φιλοσοφία μέσω της μόδας, της οποίας η βιωσιμότητα και η απλότητα είναι βασικές αξίες.

5| Πρόσφατα είδαμε την παρουσίαση και την ανάπτυξη μιας νέας εταιρείας από εσάς, την Tanpire. Με ποια προοπτική την δημιουργήσατε και πόσο θα θέλατε να την επεκτείνετε;

Η Tanpire δημιουργήθηκε με την προοπτική να προσφέρει μια υγιέστερη επιλογή για το μαύρισμα, αντί για την επικίνδυνη έκθεση στον ήλιο. Καθώς το 80% του καρκίνου του δέρματος οφείλεται στην έκθεση στις ακτίνες του ήλιου και τις λάμπες αυτομαυρίσματος, η Tanpire παρέχει μια ασφαλή και υγιεινή επιλογή για μαύρισμα. Η επέκταση της εταιρείας στοχεύει στο να γίνει διαθέσιμη σε περισσότερες περιοχές και να εξαπλωθεί η ευαισθητοποίηση  για τη σημασία της υγιεινής επιλογής στο μαύρισμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tanpire Self-Tan (@tan_pire)

6| Θεωρείτε ότι οι γυναίκες συνεργάζονται καλά μεταξύ τους;

Θεωρώ πως η συνεργασία μεταξύ ανθρώπων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η προσωπικότητα, η κουλτούρα, οι κοινές αξίες, οι συνθήκες εργασίας και όχι μόνο του φύλου. Μιλώντας για την δική μας εταιρεία όμως, στην οποία μέχρι στιγμής η ομάδα μας απαρτίζεται από γυναίκες, μπορώ να απαντήσω πως συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά και αρμονικά μεταξύ μας. Επίσης, η No Thinkin ενθαρρύνει την αλληλεγγύη και την υποστήριξη μεταξύ των γυναικών στο χώρο της μόδας και πιστεύουμε πως τα παραπάνω μας καθιστούν πιο δυνατές και πιο αποτελεσματικές ως ομάδα.

7| Έχετε κάποιο επόμενο πρότζεκτ στα σκαριά;

Ναι, έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για ένα μπαζάρ που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Στο μπαζάρ θα προσφέρουμε μοναδικά κομμάτια από τις συλλογές μας, καθώς και κάποια δείγματα τα οποία δεν προχώρησαν σε παραγωγή τα οποία είναι μοναδικά. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό το επερχόμενο γεγονός και ανυπομονούμε να το μοιραστούμε με την κοινότητά μας.

8| Τα προϊόντα σας από που μπορούν να τα προμηθευτεί ο κόσμος;

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας στην επίσημη ιστοσελίδα της No Thinkin, όπου μπορείτε να αγοράσετε online και να τα παραλάβετε στη διεύθυνση σας. Επιπρόσθετα, συνεργαζόμαστε με διάφορα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, τα οποία ανακοινώνουμε κάθε σεζόν στην σελίδα μας στο instagram και δημιουργούμε highlight με τίτλο store locator, ώστε να μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καταστήματα αυτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NO THINKIN (@no_thinkin)

www.nothinkin.com

Fashion addicets and beauty lover. Παρέα θα παρακολουθούμε και θα ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.

RECENT

RELATED