Ο Μις Παγκόσμιος Τουρισμός Στην Μαγευτική Κρήτη

Στην ΡΩΣΣΙΑ ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Τίτλοs !!!! Με τεράστια επιτυχία και στην κατάμεστη αίθουσα του ολοκαιίουργιου Συνεδριακού Κέντρου στο WYNDHAM GRAND MIRABELLO Hotel, διεξήχθη ο ΜΙΣΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Υπό την ΑΙΓΙΔΑ του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. για 23η κατα σειρα χρονια.

Ο 23ος Mις Παγκόσμιος Τουρισμός είναι ένα Παγκόσμιο τουριστικό γεγονός – θεσμός – γιατηνΕλλάδα,25 αποστολές από όλο τον Πλανήτη, επισκέφτηκαν την όμορφη Ελλάδα μαs , ΑΘΗΝΑ- ΜΥΚΟΝΟ- ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ- και κατέληξαν στον Άγιο Νικόλαο στην ΚΡΗΤΗ, χιλιάδες email, εκατομμύρια “likes” και impressions“ταξιδέψαν” από τιςπολυάριθμες Υποψήφιες ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ , εκθέτοντας» τα πανέμορφα τοπία της Ελλάδας και ιδαιτερα τηs Κρήτηs σε όλο τον Κόσμο.

Νικήτρια η Ρωσσίδα ALINA BOLDEVA , 1η Aναπληρωματική η Κρητικοπούλα ΜΙΣΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019 , Αντιγόνη Δεικτάκη, Μiss Tourism Europe η Latvia MELDA Rozenberga, Miss Young Tourism Brooklyn Metrolpolis.

ΟιΧορηγοί

WYNDAHM Grand Mirabello bay – RAMADA Attica Riviera -COOLVIT -KYANA- DAVIDOFF – BLUE STAR FERRIES – ZINAS – GOODYS- ITS ALL GREEK – HELLASFON-

CANDIA NUTS

ΑΛΛΟΙ Υποστηρικτές

DRIVAKOS – POURNARA – UNION Coach services- TFG Sols

Η Διοργάνωση έχει ανατεθεί στον Πολύπειρο, και δραστήριο Πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων κύριο Γιώργο Κουτούλια. 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue