Μόνον Εσύ Μπορείς Να Ζήσεις Την Ζωή Σου!

Μέσα από το Έλεος του Ουρανού έχουμε άπειρα βοηθήματα για να εξελιχθούμε. Το… πρόβλημα μας είναι ότι όλα αυτά υπάρχουν για να κατανοήσουμε τους Νόμους μέσα στους οποίους πρέπει να βαδίσουμε για να συμβεί αυτό που ονομάζουμε εξέλιξη. Ένας λοιπόν από τους Νόμους είναι κι αυτός της ”Ελευθερίας του Ατόμου” που σηματοδοτεί –αν μπορώ έτσι να το πω- την Ατομική εξέλιξη των ανθρώπων. Βέβαια αν νιώσεις τον εαυτό σου ως στοιχείο ή άτομο της όλης εικόνας της Ζωής στον Πλανήτη έχεις κάνει το βασικό βήμα να νιώσεις και την ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου ως ύψιστο καθήκον σου προς το γενικό καλό. Έτσι όταν μάθεις να περπατάς μέσα στον Νόμο που λέγεται Ελευθερία θα έχεις την βιωμένη Γνώση να την απλώσεις στους γύρω σου, θα την ταξιδέψεις σε όλη την Γη και κάθε τι που επάνω της φυτρώνειπερπατάει –σέρνεται –κολυμπάει-πετάει, ακόμη και στον αέρα που αναπνέουμε αλλά και πέεεερα μακριά από αυτήν! Τότε κι όταν μιλάς για ”ελευθερία” και κατεβαίνεις με πανό στους δρόμους θα υπάρχει ελπίδα και να υλοποιηθεί για όποιο τομέα και πεδίο την διεκδικείς.

Με αυτή την κατανόηση ψάξε και βρες τα στοιχεία του τόπου που αποφάσισες αυτή την φορά να γεννηθείς. Προτάσεις έρχονται από διάφορες περιοχές της Γης. Το πώς θα χρησιμοποιήσεις αυτές δεν θα σου πω.  Αλλά θα σου θυμίσω ότι καλό να Σεβαστείς τα στοιχεία της παρούσας κατάβασης σου. Όπως επίσης να σου θυμίσω ότι τον Σταυρό του Γολγοθά Σου Εσύ θα τον κουβαλήσεις για να Ζήσεις την Ανάσταση Σου. Κάποιες βοήθειες με όποιο τρόπο και να δεχτείς για να παίρνεις τις Ανάσες σου καλές και ευλογημένες. Το Ταξίδι όμως είναι δικό σου. Η ζωή σου σου ανήκει.

Σίγουρα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά να σου δώσω ένα τόσο δα σπρώξιμο να ψάξεις να βρεις τον δικό σου μονοπάτι να περπατήσεις.

Μόνον εσύ μπορείς να ζήσεις την Ζωή σου.

Εγώ σου στέλνω την Αγάπη μου στοιχείο στην Ασπίδα σου. 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue