Skip to main content
images easyblog articles 11572 IMG 2465 7d6bf515

«Θέλω Κοντά Σου», το music video του νέου single ξεπέρασε τις 200000 προβολές

author likewoman

15 Οκτ 2020

 Ο ταλαντούχος, ανερχόμενος τραγουδιστής και δημιουργός, με καταγωγή από την Ρόδο, Μάνος Τάκος, μετά από δύο δισκογραφικές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια, επέστρεψε δυναμικά με το νέο του single, το οποίο κυκλοφόρησε με τη συνοδεία music video κι επιβραβεύτηκε ήδη από το κοινό ξεπερνώντας τις 200000 προβολές.

Το single που κυκλοφορεί μόλις από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου, από τη δισκογραφική Icon Music Records, είναι ένα κομμάτι άκρως ανεβαστικό, που μιλάει για τον έρωτα. Δεν είναι τυχαίο το ότι ήδη κέρδισε την προτίμηση του κοινού καθώς, σου φτιάχνει την διάθεση από το πρώτο κιόλας άκουσμα! Ας σημειωθεί ότι το νέο κομμάτι κυκλοφόρησε πρώτα στο Spotify και αμέσως μετά και στο YouTube.

Το music video που συνοδεύει το single «Θέλω Κοντά Σου», είναι το πρώτο βίντεο κλιπ για τον Μάνο Τάκο, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Για ακόμη μία φορά, τη μουσική και τους στίχους επιμελήθηκε ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αντλώντας έμπνευση μέσα από προσωπικά του βιώματα, συναισθήματα και εμπειρίες.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής, είναι 29 ετών, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας (ΦΠΨ), επιλογή η οποία, όπως μας αναφέρει ο ίδιος, αποτέλεσε αφορμή για να έρθει από την Ρόδο στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό του, το τραγούδι! 

RECENT

RELATED