ΜyBlu: Ένα Πάρτι «Ντυμένο» Στα Μπλε

Την Παρασκευή το βράδυ βρεθήκαμε σε ένα άκρως εντυπωσιακό πάρτι στο Golf Prive Γλυφάδας και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το λανσάρισμα του myblu. Ο πάντα άψογος χώρος του Golf Prive, οι κοσμικοί καλεσμένοι, τα δροσιστικά ποτά και το λαμπερό show του Tonis Sfinos, δημιούργησαν το απόλυτο πάρτι όχι μόνο για το καλωσόρισμα του νέου προϊόντος αλλά και της νέας σεζόν.

 Και αν ακόμα δεν έχετε ακούσει για το myblu, μην ανησυχείτε! Είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, ώστε να είστε ήδη ενημερωμένες όταν από Δευτέρα θα αρχίσετε να το βλέπετε σιγά σιγά παντού! Η Imperial Tobacco Hellas, λοιπόν, φέρνει και στην Ελλάδα, για τους ενήλικες καπνιστές, το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο myblu. Πρόκειται για την πιο chic και minimal συσκευή ατμίσματος που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην αγορά, και μάλιστα μπορείτε να διαλέξετε το χρώμα που ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ σας- στις φωτο μπορείτε να δείτε το χρώμα που διαλέξαμε με την Τάνια!

Μερικά χαρακτηριστικά που αξίζει να γνωρίζετε είναι πως δεν περιέχει καπνό ή πίσσα, αλλά λειτουργεί με έτοιμες κάψουλες. Οι κάψουλες προσφέρονται σε 5 γεύσεις και 2 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης, αντιστοιχεί η μια περίπου σε ένα πακέτο τσιγάρα και μπορείτε να τις προμηθεύεστε σε οποιοδήποτε σημείο πωλούνται καπνικά είδη. Επίσης μας έκανε εντύπωση πως δεν δημιουργεί νέφος καπνού, ούτε αφήνει δυσάρεστες οσμές! Βασικό πλεονέκτημα είναι πως με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προγεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης.

To myblu Starter Kit θα διατίθεται σύντομα ευρέως σε όλη την Ελλάδα στα Σημεία Λιανικής Πώλησης Καπνικών, σε ένα πρακτικό πακέτο γνωριμίας, το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο καπνιστής για να ξεκινήσει, μία συσκευή με φορτιστή USB και 4 προγεμισμένες κάψουλες σε 2 συνδυασμούς γεύσεων. Εάν είστε καπνιστής/στρια που αποζητά να ελαττώσει ή να αντικαταστήσει το τσιγάρο, σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε!

Φωτογραφίες Γιάννης Βλασσερός 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue