Skip to main content
likewomangr nadja jovovic magio 1 1 f71e5b64

Nadja Jovovic: Η γυναίκα έμπνευση πίσω από το brand Noemi

Η Nadja Jovovic, είναι μια γυναίκα με όραμα, ηγετικά προσόντα, και ξεκάθαρη εικόνα που θέλει να φτάσει η εταιρεία της τα επόμενα χρόνια.

Μιλάμε για την Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Noemi. Είναι μόλις 30 ετών, πανέμορφη και με ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πρέπει να είναι το μέλλον- και φέρνοντας τη Noemi εκεί. Τρόπος έκφρασής της…τα ιδιαίτερα μαγιό της.

likewomangr nadja jovovic magio 1

Nadja πες μας λίγα λόγια για εσένα.

Άρχισα να δημιουργώ ιδέες για τη Noëmi το 2018 ως αποτέλεσμα της έλλειψης απλότητας σε συνδυασμό με την πολύ καλή ποιότητα. Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι αυτός είναι ο τρόπος μου να εκφράζομαι και αυτός είναι που μου δίνει τη μεγαλύτερη χαρά δημιούργησα την εταιρεία αυτή. Έχω σπουδάσει οικονομικά και εξακολουθώ να έχω επιχειρήσεις αυτού του είδους, η Noemi δίνει χρώμα στην ζωή μου και αυτό είναι που αγαπώ περισσότερο στη μόδα. Επίσης, αυτός ο κλάδος είναι «εύκολος στην ανάπτυξη» που σημαίνει ότι αν οι δημιουργίες είναι καλές, τα σωστά μάτια τις αναγνωρίζουν πολύ γρήγορα. Η έξελιξη βασίζεται στη μεγάλη βοήθεια της δημιουργικής μας διευθύντριας Angela, της οποίας οι ιδέες είναι πάντα διαφορετικές, εμπνέοντας τα πάντα γύρω μας.

Τι σε ώθησε να δημουργήσεις αυτή τη σειρά;

Το 2018 είχα ξεκάθαρη εικόνα για το brand που δημιούργησα. Ακόμα και στην αρχή πίστευα αληθινά ότι η καλή ποιότητα και το καλλιτεχνικό μυαλό είναι το κλειδί για την επιτυχία στη βιομηχανία της μόδας. Και είχα δίκιο.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες προκλήσεις που συνάντησες στην πορεία της επαγγελματική σου πορείας;

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μην τα παρατήσω. Έδωσα τα πάντα σε αυτό. Αυτό σημαίνει ότι ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή. Έχοντας ένα όραμα αλλά δεν ήξερα πώς να το παράγω, πού να βρω ποιοτικά υλικά, πώς να φτάσω στην αγορά της μόδας κ.λπ. Αλλά και πάλι, όπως είπα ήδη – ευτυχώς το να τα παρατήσω δεν είναι στο σχέδιό μου. Γι’ αυτό είμαστε εδώ σήμερα.

Οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν ρόλο στις δουλειά σου;

Στη βιομηχανία της μόδας οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο. Μέσα από την εμπειρία μου, πρέπει να πω ότι οι άνθρωποι της μόδας είναι πραγματικά υποστηρικτικοί. Αναγνωρίζουν ένα ποιοτικό προϊόν. Χάρη λοιπόν, στην πρώτη θέση στα μπικίνι μας, μας εμπιστεύονται, μοντέλα, στυλίστες, τραγουδίστριες κ.λπ. Η Noemi βρήκε ότι είναι αστέρι στον ουρανό.

Πως βλέπει τη μετά covid εποχή;

Καθώς θέλουμε να μιλάμε πάντα με αισιοδοξία, η μετά τον Covid εποχή, είναι από τη μια πλευρά, η καλύτερη περίοδος που έρχεται για όλους μας καθώς οι άνθρωποι αναζητούν ελευθερία, διακοπές και εξόδους. Σε αυτή την περίπτωση, για το brand μας και τα υπέροχα μαγιό μας, τα καλύτερα έρχονται.

Θεωρείς ότι αυτή η εποχή είναι μια εποχή που σου δίνει ευκαιρίες να αναπτυχθείς;

Κατά τη γνώμη μου κάθε εποχή είναι μια καλή στιγμή για ευκαιρίες. Δεν περιμένουμε τις ευκαιρίες αλλά τις δημιουργούμε εμείς. Το να είσαι περιτριγυρισμένος από ποιοτικούς, φιλόδοξους και έξυπνους ανθρώπους είναι το καλύτερο για το μέλλον μιας εταιρείας. Γι’ αυτό κάναμε συνεργασία με όμορφους ανθρώπους στην Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για τη Noëmi.

Πως είναι η σημερινή γυναίκα μέσα από την επαγγελματική σου εμπειρία;

Γυναίκα… πολύ δυνατή λέξη. Το γυναικείο σώμα ακόμα πιο δυνατό. Απλά θα πω ότι θα συνεχίσω να γιορτάζω τη γυναίκα και πάντα θα τη στηρίζω, όπως έκαναν για τη Noëmi. Γι’ αυτό είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε μέσω των δημιουργιών μας να επιτρέπουμε στις γυναίκες να εκφράζονται όπως θέλουν και γι’ αυτό τα μπικίνι μας είναι κυρίως φτιαγμένα με κορδόνια για να μπορούν να τα συνδυάζουν και να τα φαίρνουν στα μέτρα τους, έτσι ώστε να φαίνονται υπέροχα επάνω τους.

Μια ευχή σου;

Η μεγαλύτερη επιθυμία μου για τη Noëmi είναι να συνεχίζει να μεγαλώνει και να την εκπροσωπεί μια δυνατή γυναίκα, μια γυναίκα με στιλ και άποψη. Θα ήθελα να βλέπω αυτές τις γυναίκες στα καλύτερα καλοκαιρινά μέρη σε όλο τον κόσμο φορώντας Noëmi.

Δείτε όλη την υπέροχη συλλογή της Noemi εδώ και αναμένετε γιατί έρχονται σύντομα και στην Ελλάδα.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED