Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F02%2Fng trafficked with mariana van zeller 3 2 e1676711300727

National Geographic: Ο τρίτος κύκλος της υποψήφιας για Emmy σειράς «Διακίνηση με τη Μαριάνα Βαν Ζέλερ»

Το ταξίδι στα άδυτα του υπόκοσμου συνεχίζεται με δέκα νέα συγκλονιστικά επεισόδια:

MDMA, Εμπόριο Οργάνων, LSD, Όπλα Φαντάσματα, Λαθραίο Πετρέλαιο, Μαύρη Αγορά Βρεφών, Πειρατές του Κυβερνοχώρου, Συμμορίες, Απάτες με Κρυπτονομίσματα και Παράνομες Λέσχες Πυγμαχίας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.50

Με τη μοναδική πρόσβαση και διεισδυτική ματιά του National Geographic, η βραβευμένη ερευνήτρια δημοσιογράφος Μαριάνα Βαν Ζέλερ διεισδύει ακόμα πιο βαθιά στις παράνομες αγορές του πλανήτη. Ο τρίτος κύκλος της υποψήφιας για Emmy σειράς «Διακίνηση με τη Μαριάνα Βαν Ζέλερ» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 21.50 στο National Geographic. Τα νέα επεισόδια της σειράς θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.50. Το National Geographic είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV.

Η βραβευμένη με Peabody και DuPont δημοσιογράφος Μαριάνα Βαν Ζέλερ έχει αποστολή ζωής να ερευνήσει εκ των έσω τις πιο επικίνδυνες και παράνομες αγορές του πλανήτη. Σε κάθε επεισόδιο, εισχωρεί σε διαφορετικές μαύρες αγορές και δίκτυα διακίνησης, από ναρκωτικά και όπλα φαντάσματα έως ανθρώπινα όργανα και λέσχες πάλης, για να συναντήσει τους πρωταγωνιστές, να μάθει πώς λειτουργούν και να κατανοήσει καλύτερα αυτήν την παγκόσμια παραοικονομία, αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στο νέο κύκλο, οι έρευνες της Μαριάνα επηρεάζονται βαθιά από το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο που επικρατεί παγκοσμίως. Ταξιδεύει στην Ουκρανία, όπου ο πόλεμος με τη Ρωσία έχει αλλάξει τη βιομηχανία της παρένθετης μητρότητας, εισχωρεί μέσα σε ένα κύκλωμα απάτης κρυπτονομισμάτων στα πρόθυρα ενός βιομηχανικού κραχ και αποκαλύπτει πώς τα όπλα φαντάσματα διοχετεύονται σε επικίνδυνα χέρια. Με εφόδιο την αποκλειστική πρόσβαση του National Geographic, οι έρευνες τη μεταφέρουν χιλιάδες μίλια μακριά, από τη Νιγηρία μέχρι την Ταϊλάνδη και τη Μπελίζ, ενώ οι τηλεθεατές αποκτούν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τη μαύρη αγορά από την οπτική γωνία των λαθρεμπόρων, του νόμου, αλλά και όσων βρίσκονται ανάμεσα στα πυρά.

Τα επεισόδια:

MDMA | Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Η Μαριάνα κάνει έρευνα για το πώς η ζήτηση για το ναρκωτικό MDMA στις ΗΠΑ απειλεί να μετατρέψει την Ολλανδία σε πολιτεία ναρκωτικών.

Εμπόριο Οργάνων | Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Η Μαριάνα ερευνά μία από τις πιο σκοτεινές και κρυφές μαύρες αγορές του κόσμου, το παράνομο εμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

 LSD | Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Η διακίνηση LSD ακμάζει λόγω της αυξανόμενης πεποίθησης ότι διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες. Η Μαριάνα ψάχνει να βρει τους άγνωστους χημικούς που ευθύνονται για την παραγωγή του παγκοσμίως.

Όπλα Φαντάσματα | Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Η Μαριάνα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει πώς τα όπλα φαντάσματα, τα μη ανιχνεύσιμα όπλα που συναρμολογούνται από εξοπλισμό που αγοράστηκε στο διαδίκτυο, τροφοδοτούν τη βία σε όλη την Αμερική.

 Λαθραίο Πετρέλαιο | Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Η Μαριάνα ξεκινά ένα ταξίδι από την Αφρική έως τη Μέση Ανατολή προκειμένου να αποκαλύψει πώς το     πετρέλαιο της μαύρης αγοράς τροφοδοτεί τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Μαύρη Αγορά Βρεφών | Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η Μαριάνα ερευνά την παγκόσμια αγορά παρένθετης μητρότητας προκειμένου να κατανοήσει πώς το όνειρο της δημιουργίας μιας οικογένειας τροφοδοτεί το παράνομο εμπόριο βρεφών.

 Πειρατές του Κυβερνοχώρου | Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Η Μαριάνα είναι αποφασισμένη να κατανοήσει πώς τα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα μπορούν να κλαπούν και να πωληθούν από ένα μυστηριώδες δίκτυο χάκερ και απατεώνων.

Συμμορίες | Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Τα βίαια εγκλήματα έχουν αυξηθεί πολύ τα τελευταία 30 χρόνια στο Λος Άντζελες. Για να ανακαλύψει τις αιτίες, η Μαριάνα εισχωρεί μέσα σε δύο συμμορίες, τους Bloods και τους Crips.

Απάτες με Κρυπτονομίσματα | Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Η Μαριάνα ακολουθεί μια ομάδα από απατεώνες κρυπτονομισμάτων που της δείχνουν πώς βγάζουν εκατομμύρια δολάρια σε διάστημα μόλις λίγων εβδομάδων.

Παράνομες Λέσχες Πυγμαχίας | Παρασκευή 21 Απριλίου 2023

Η Μαριάνα ερευνά παράνομες λέσχες πυγμαχίας και πώς τροφοδοτούν μια ευρύτερη απόπειρα να γίνουν της μόδας.

Η σειρά «Διακίνηση με τη Μαριάνα Βαν Ζέλερ» έχει προταθεί για πέντε βραβεία News and Documentary Emmy και επιπλέον, έλαβε υποψηφιότητες στα βραβεία Critics Choice Real TV για δύο συνεχόμενα έτη το 2021 και το 2022. Τέλος, η σειρά κέρδισε το βραβείο Gracie 2021 στην κατηγορία Best Reporter/Correspondent για τη Μαριάνα Βαν Ζέλερ.

Η σειρά «Διακίνηση με τη Μαριάνα Βαν Ζέλερ» είναι μία παραγωγή της Muck Media για το National Geographic. Από την Muck Media, executive producers είναι η Mariana van Zeller, ο Darren Foster και ο Jeff Plunkett, ο οποίος είναι και Showrunner. Από το National Geographic, οι Bengt Anderson και Sean D. Johnson είναι executive producers.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED