Ετοιμαστείτε Έρχεται Νέα Σελήνη Στις 30 Αυγούστου – Δείτε Ποιους Επηρεάζει!

-ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στις 6°46′ ΠΑΡΘΕΝΟΥ (30 Αυγούστου,13:38′)

(επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο Παρθένου/Ιχθύων/Τοξότη/Διδύμων όπως και ωροσκόπους και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από 5ο έως και 8ο όπως και Ταύρους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου και ωροσκόπους και πλανήτες από 5ο έως και 8ο)

Η νέα αυτή Σελήνη στρέφει την προσοχή μας από τις δημιουργικές φλόγες της Σελήνης στον Λέοντα (στις αρχές του μήνα) στη γήινη πραγματικότητα της Παρθένου. Η τελευταία Πανσέληνος στον Υδροχόο μάς προέτρεψε να ανοιχτούμε στους άλλους και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα κόσμο ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. Αυτή η νέα Σελήνη μάς καλεί να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό και τα χέρια μας. Η Παρθένος είναι το ζώδιο που ενδιαφέρεται για την ανάλυση, την αποδοτικότητα και την υπηρεσία. Για να υπηρετείς ειλικρινά και αποτελεσματικά χρειάζεται να ξεπεράσεις την αλαζονεία και την αποδοκιμασία που αποτελούν τις δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος. Η ταπεινότητα και η ευσυνειδησία που επιδιώκει η Παρθένος σημαίνουν απλώς να είσαι αυτός που είσαι- ούτε παρά πάνω, ούτε λιγότερο.

Αυτή η νέα Σελήνη στην Παρθένο την Παρασκευή κάνει σύνοδο με τον Άρη που βρίσκεται σχεδόν δίπλα της επίσης στην Παρθένο (7ο46´), όπως και με τον Ερμή (2ο12´) και την Αφροδίτη (11ο12´) που διελαύνουν επίσης στην Παρθένο.
Ο Άρης προσθέτει στην νέα Σελήνη δράση, αποφασιστικότητα, την ανάγκη συναισθηματικής έκφρασης, εντείνει την σεξουαλικότητα όπως εντείνει και την ευαισθησία στις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν στοχεύεις κάπου, θέλεις να ξεκινήσεις ή να δρομολογήσεις κάτι, να ενεργοποιήσεις, να ανανεώσεις, να ξαναπροσπαθήσεις, ή να θέσεις σε κίνηση οποιοδήποτε σκοπό τώρα σου δίνεται η ευκαιρία.

Έχοντας κατά νου ότι η ενέργεια του Άρη είναι ωμή χρειάζεται να την διοχετεύσουμε με οργάνωση, σκέψη και συγκεκριμένο στόχο ώστε να μην επικρατήσει η παρορμητικότητά που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Η Αφροδίτη βεβαίως λειαίνει τυχόν αιχμές ή προβλήματα βιασύνης ενώ ο Ερμής δημιουργεί γέφυρες και προκρίνει τη διαλλακτικότητα και τη συνεννόηση. Έτσι η σχέση/οι σχέσεις που μάς ενδιαφέρουν- προσωπικές, αισθηματικές ή επαγγελματικές- μπορούν να εξελιχθούν ευνοϊκά χωρίς τραντάγματα ή δυσάρεστα απρόοπτα αν λειτουργήσουμε συγκροτημένα και χωρίς διάθεση ανταγωνισμού.

Η ευνοϊκή όψη της νέας Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προσθέσει ενθουσιασμό σε οτιδήποτε μάς ενδιαφέρει. Μπορείς να ανοιχτείς σε καινούργιους δρόμους, σχέσεις, τομείς με σχετική άνεση. Μπορείς επίσης να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις, να βάλεις το πόδι σου σε θάλασσα που δεν ξέρεις. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα μπορούν να είναι ανώδυνες, βελτιωτικές και χωρίς ένταση. Ο Ουρανός στον Ταύρο ενισχύει το μήνυμα να απελευθερωθούμε από τις αρνητικές πλευρές της Παρθένου που ονομάζονται άγχος, ενοχή, και αυτοαμφισβήτηση. Αντί να υποδυόμαστε τους μικρούς θεούς στους άλλους είναι καλύτερα να αναζητήσουμε μέσα μας τον ήρεμο Δάσκαλο και να αφεθούμε στην καθοδήγησή του.

Είναι βοηθητική αυτή η νέα Σελήνη; Ναι. Είναι δημιουργική, πρακτική, συναινετική χωρίς να χάνεις τον εαυτό σου, είναι προωθητική για θετικές αλλαγές, ενισχύει τη θέληση, αυξάνει την αυτοπεποίθηση, δίνει δυνατότητες και προοπτικές στο καινούργιο, ενισχύει τις ευκαιρίες να βγεις από το συνηθισμένο και επαναλαμβανόμενο, να ζήσεις νέες εμπειρίες σε συναισθηματικό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Και κάτι ακόμα: ο Ουρανός είναι και διαίσθηση, εκλάμψεις και αναλαμπές που μας δείχνουν τον δρόμο, μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε, ή να αποφασίσουμε. Ο Ουρανός είναι η ενόραση, είναι το «α, ναι… τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνουν όλα αυτά…». Χρησιμοποίησέ την, δώσε της σημασία, εμπιστέψου την.

Υ.Γ. Επιλέγοντας τις όψεις με τον Ουρανό που κάνει αυτή η νέα Σελήνη να υπενθυμίσω ότι ο Ουρανός είναι το ξυπνητήρι που μάς ξυπνάει και μας σηκώνει σε μια καινούργια μέρα. Μερικοί σηκώνονται με καλή διάθεση τραγουδώντας στο ντους κι άλλοι σηκώνονται φρικαρισμένοι προσπαθώντας να κλείσουν το αλάρμ. Διάλεξε την κατηγορία που ανήκεις. 

Γράφει ο Γιώργος Πανόπουλος – The Cosmic Telegram

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue