21.763784 e1639667763870 e3d0675a

Nέο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot στη Γλυφάδα από τον Όμιλο Hellenic Healthcare Group

Το νέο προηγμένο διαγνωστικό κέντρο HealthSpot του Hellenic Healthcare Group (HHG) άνοιξε τις πύλες του σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες διάγνωσης σε ένα μοντέρνο και καλαίσθητο περιβάλλον, αποτελώντας μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή πρόταση για την υγεία και την πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη στη χώρα μας.

Η εκδήλωση εγκαινίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2021 παρουσία διοικητικών στελεχών και ιατρών του Ομίλου HHG.

2.763765

Μαρία Προμπονά Μανώλη, Ευάγγελος Καπόπουλος, Μαρίνα Καποπούλου, Γιώργος Ντάβλας,  Δαρεία Σπυρίδη.

Στελεχωμένο με εξειδικευμένους και διακεκριμένους ιατρούς, έμπειρο νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής, το HealthSpot στη Γλυφάδα, όπως και κάθε HealthSpot, αξιοποιεί νέες ψηφιακές τεχνολογίες με στόχο την άμεση και βέλτιστη εξυπηρέτηση του κοινού, από τον προγραμματισμό των ραντεβού μέχρι την παραλαβή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

4.763773

Ντίνα Γκλίβα, Βάνα Μπάρμπα, Βάσω Τσίντζου.

Στα HealthSpot αξιοποιούνται επίσης οι πρωτοποριακές ψηφιακές εφαρμογές του HHG όπως είναι ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia και η Digital Clinic. Ο Προσωπικός Φάκελος Υγείας my-Ygeia αποτελεί μια εφαρμογή ψηφιακής αποθήκευσης και διαχείρισης ιατρικών εξετάσεων και δεδομένων, μέσω της οποίας ο χρήστης έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο ιατρικό αρχείο του από εξετάσεις που έχει πραγματοποιήσει στα τα Θεραπευτήρια του Ομίλου HHG. Η Digital Clinic είναι επίσης μια ψηφιακή εφαρμογή που προσφέρει απομακρυσμένη διάγνωση, συνταγογράφηση και έκδοση παραπεμπτικού εξετάσεων, καθώς και δυνατότητα προγραμματισμού ιατρικού ραντεβού.

3.763767

Γιώργος Ντάβλας, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κώστας Μαρτάκης.

Επιπλέον, τα HealthSpot βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα έξι θεραπευτήρια του Ομίλου HHG (Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic). Οι εξεταζόμενοι μπορούν να απευθυνθούν – διά ζώσης ή ψηφιακά – σε νοσοκομειακό ιατρό του HHG για μία πρώτη εκτίμηση ή και παραπομπή για περαιτέρω εξετάσεις.

18.763781

Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Μαρκάτου, Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο κ. Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Θεραπευτηρίου Υγεία, επεσήμανε ότι «Τα HealthSpot είναι η επένδυση που η πανδημία έκανε πιο επίκαιρη από ποτέ με τα διαγνωστικά κέντρα να έχουν αποκτήσει έναν ιδιαίτερο και αυξημένο ρόλο στην καθημερινότητα όλων μας. Το ολοκληρωμένο δίκτυο περίθαλψης HealthSpot με σημαντική γεωγραφική διασπορά εξυπηρετεί κοντά στον τόπο κατοικίας των εξεταζόμενων χωρίς να χρειαστεί να επισκεφθούν κάποιο από τα θεραπευτήριά μας. Με τα HealthSpot δημιουργήσαμε εξωνοσοκομειακούς πολυχώρους για ένα απλό check up ή για σύνθετες ιατρικές εξετάσεις. Η κορυφαία τεχνολογία και οι πρωτοποριακές ιατρικές μέθοδοι, που ακολουθεί η κορυφαία ομάδα επιστημόνων του HHG, το αφοσιωμένο νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό μας που αντιμετωπίζουν τις υποθέσεις των ασθενών με τη μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και φροντίδα, είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα διαγνωστικά, βάζοντας τον άνθρωπο πάντα σε πρώτο πλάνο. Τα ΗealthSpot είναι το «συν» στη υγεία όλων μας και είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ασθενείς και τους εξεταζόμενους με όλη τους τη στοργή, αλλά και την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση».

23.763787

Ναταλία Δραγούμη, Στέλλα Γκιώνη (Διευθύντρια Εμπορικού Τμήματος Υγεία και Μητέρα), Σπύρος Κοτρώτσιος (Γενικός Διευθυντής Metropolitan General), Εύη Αδάμ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής του Ομίλου HHG, ανακοινώθηκε οικονομική δωρεά σε εκπροσώπους της ΕΛΕΠΑΠ, του παλαιότερου φιλανθρωπικού οργανισμού της χώρας, για τις ανάγκες των παιδιών.

Εκτός από τη Γλυφάδα τρία ακόμα HealthSpot προσφέρουν άριστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας σε κεντρικά σημεία με εύκολη πρόσβαση σε Περιστέρι, Κηφισιά και Πειραιά.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue