Νέο Πρόγραμμα Μη Επεμβατικών Θεραπειών – Το Καινούργιο Μυστικό Ομορφιάς!

Ένα καινούργιο μυστικό ομορφιάς από τον Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή. Πρόκειται για το Slim-Tight, ένα πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών που στοχεύει στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος. Σχεδιασμένο ειδικά από τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας του στην αντιμετώπιση δύσκολων προβλημάτων όπως η λιποδυστροφία και η περίσσεια δέρματος σε ασθενείς μετά από εγκυμοσύνη ή μαζική απώλεια βάρους, το Slim-Tight έρχεται να αναθεωρήσει ριζικά το πως προσεγγίζεται το τοπικό πάχος και η σωματική χαλάρωση, χωρίς χειρουργείο. Αντί να προσφέρει, όπως γίνεται συνήθως, ένα πακέτο ενός συγκεκριμένου είδους θεραπείας, το Slim-Tight συνδυάζει έξυπνα τρεις μοναδικές τεχνολογίες σε ένα ενιαίο πρόγραμμα μη επεμβατικών θεραπειών, που στοχεύει να δώσει το τέλειο σώμα σε μόλις 2 εβδομάδες!

•Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Το Slim-Tight αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες θεραπείας, κάθε μια από τις οποίες στοχεύει με διαφορετικό τρόπο στη μόνιμη αφαίρεση του τοπικού πάχους και στη σύσφιξη σου δέρματος.

•Πρώτη συνεδρία: 3D Κρυολιπόλυση CLATUU 360 για ψύξη και μόνιμη καταστροφή των επίμονων λιποκυττάρων στη στοχευμένη περιοχή τοπικού πάχους.

•Δεύτερη & Τρίτη συνεδρία: Συνδυασμός Ultraspeed και Ραδιοσυχνοτήτων Accent Prime για διάχυτη λιπόλυση και μόνιμη απομάκρυνση λίπους στη γύρω περιοχή μέσω υπερήχων υψηλής έντασης, ακολουθούμενη από μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα για διέγερση του συνδετικού ιστού, σύσφιξη του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας.

•Τέταρτη συνεδρία: Λιπομασάζ LPG για διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας για αποτελεσματική απομάκρυνση των νεκρών λιποκυττάρων και ταχεία μείωση του πρηξίματος των ιστών.

•Τι κάνει το πρόγραμμα να διαφέρει από άλλες θεραπείες;

Ενώ το πρόγραμμα Slim-Tight βασίζεται σε τρεις ήδη εδραιωμένες τεχνολογίες, δηλαδή στην κρυολιπόλυση, στη λιπόλυση υποβοηθούμενη από υπερήχους και σύσφιξη του δέρματος με τη βοήθεια ραδιοσυχνότητας, και στο LPG λιπομασάζ, το πρόγραμμα διαφέρει από τις περισσότερες άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς συνδυάζει έξυπνα αυτές τις τεχνολογίες σε ένα ενιαίο και εντατικό σχέδιο δράσης. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για καθεμία από αυτές θεραπείες, το πρόγραμμα έχει την ικανότητα να διεγείρει ταυτόχρονα πολλαπλές βιολογικές διαδικασίες, αντί να το κάνει αυτό διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, η τοπική καταστροφή του λίπους και η σύσφιξη του δέρματος εμφανίζονται πιο δραστικά και ταχύτερα, ενώ ταυτόχρονα επιταχύνεται και η μείωση του συνοδευτικού οιδήματος των ιστών. Το πρόγραμμα Slim-Tight μπορεί να σας δώσει ορατά αποτελέσματα σε μόλις δύο εβδομάδες, αντί για τους τρεις ή τέσσερις μήνες που συνήθως απαιτούνται όταν αυτές οι θεραπείες διεξάγονται μεμονωμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.perfect-blue.com

τηλ: 210 8958612 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue