“Εμείς & Εσείς”-New tv show

Έπειτα από την επιτυχημένη σεζόν της τηλεοπτικής εκπομπής “Passion for fashion show tv” η εκπομπή αλλάζει σελίδα με τίτλο “Εμείς & Εσείς” ξεκινάει τον Οκτώβριο και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο μεσημέρι 11:00 – 12:00 στο ALERT TV.

Την ψυχαγωγική εκπομπή “Εμείς & Εσείς” παρουσιάζει η Αιμιλία Χαλόφτη. Στο πλευρό της παρουσιάστριας η Έλενα Μανιάτη με την καλλιτεχνική και ψυχαγωγική ενημέρωση. Πλούσια θεματολογία με αξιόλογους καλεσμένους από τον χώρο τηςΙατρικής, της Τέχνης, της Οικονομίας, της Κοινωνικής και Πολιτικής Ζωής, του Αθλητισμού, τηςΚοσμετολογίας, θέματα Υγείας, Ψυχολογίας, Σχέσεων, Μόδας, Αισθητικής, Διατροφής, Ομορφιάς, life style, Events, ΠαρουσιάσειςΧώρων Ψυχαγωγίας, Show bizz, Καλλιτέχνες κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κορίτσια έχουν μπει δυναμικά και ετοιμάζουν και δεύτερη εκπομπή….έκπληξη!!! 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue