NGFL-Ένα event που αγκαλιάζει κάθε νέο δημιουργό!!!


31 Ιαν 2018

NEW GENERATIONS FASHION LINES – NGFL

Τον Μάρτιο το NGFL4, παρουσιάζει fashion + art!!
 
Εκτός από τα catwalk των νέων σχεδιαστών θα παρουσιαστούν έκθεση ζωγραφικής  φωτογραφίας και μικρογλυπτικής!!
 
ngfl 3
NGFL3
 
Ένα event που αγκαλιάζει κάθε νέο δημιουργό!!!
 

Το NGFL Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και είναι ένα μοναδικό fashion event, αφιερωμένο στους νέους δημιουργούς

Διοργανώνεται δύο φορές τον χρόνο κάθε Μάρτιο & Σεπτέμβριο. Ακολουθεί τις εποχές που παρουσιάζουν τα αντίστοιχα fashion week της Ευρώπης. Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων που ασχολούνται με τη Μόδα, των σχεδιαστών,  κατασκευαστών ενδυμάτων, δημοσιογράφων, showrooms, μεγάλων καταστημάτων, fashion editors, fashion bloggers και προσελκύει περίπου 3.500 ιδιαίτερους επισκέπτες.

Τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Επιμελητηρίου Νέων Ελλάδος. Ακολουθείται από μεγάλη δημοσιότητα (ngfl.gr). Αφιερώνεται στην “Κιβωτό του Κόσμου“.

Οι νέοι σχεδιαστές έχουν απόλυτη ανάγκη να έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας και να αποκτήσουν προβολή του ονόματός τους και η συγκεκριμένη διοργάνωση ικανοποιεί και τους δύο αυτούς σκοπούς.

Ενώνει το παλαιό με το καινούριο και στους εναλλακτικούς χώρους που παρουσιάζεται κερδίζει τα πλέον κολακευτικά σχόλια για την αισθητική του, την οργάνωση και το concept. 

Ο creative director Μιχάλης Πάντος υπογράφει το επίπεδο της παρουσίασης.

Η επόμενη διοργάνωση θα είναι 17-18 Μαρτίου στο ιστορικό κτήριο της  Διπλαρείου Σχολής, στην Πλατεία Θεάτρου, στην καρδιά της Αθήνας.

ngfl 2

NGFL3

ngfl.gr
Facebook
Instagram 
Pinterest
Youtube

Λίγα λόγια για την ΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (1892).

Η Ελληνική Βιοτεχνική Εταιρεία (Ε.Β.Ε.) ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1892, από τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Κυπάρισσο Στέφανο, με σκοπό την προαγωγή και ανάπτυξη της δωρεάν τεχνικής διδασκαλίας.

  1. Η ΔΙΠΛΑΡΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ.

Ο Αριστείδης Διπλάρης , μέλος της Ε.Β.Ε. από το 1894, μετά τον θάνατό του κατέλιπε σημαντική περιουσία και με την  διαθήκη του όρισε όπως ιδρυθεί η ομώνυμη Σχολή, στην οποία θα διδάσκοντο δωρεάν σε νέους και νέες Σχέδιο και γενικά Τέχνες, με στόχο να εξασφαλίζεται επαγγελματική σταδιοδρομία στους αποφοίτους της .

eisodos diplareios

  1. ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΜΕΓΑΡΟ (1932).

Η Σχολή λειτούργησε από το 1916 υπό την εποπτεία της  Ε.Β.Ε. – Διπλαρείου Σχολής, (ως Σωματείο πλέον μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος) στεγασθείσα σε αίθουσες του Βαρβακείου Λυκείου.  Με επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ιδιόκτητου κτηρίου λόγω της αθρόας προσέλευσης μαθητών, η τότε διοίκηση (1920-32)  παράλληλα με την εκπλήρωση της επιθυμίας του Α.Διπλάρη αξιοποιώντας περιουσιακά στοιχεία του κληροδοτήματος και αφού εξασφάλισε από εισφορές συμπληρωματικά κεφάλαια προέβη κατά  την τετραετία 1928-1932 στην αγορά οικοπέδου και στην ανέγερση τετραωρόφου κτηρίου κατάλληλα σχεδιασμένου για χρήση αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, στην Αθήνα, επί της Πλατείας Θεάτρου 3 και Μενάνδρου 6,  (Οικοδομικό Τετράγωνο). Το κτήριο εγκαινιάστηκε το 1932 με την στέγαση και λειτουργία των Σχολών μας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των Σχολών εκπαιδεύτηκαν άνω των 65.000 τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων και στελέχωσαν τις Ελληνικές Βιοτεχνίες, τις Βιομηχανίες και τη Δημόσια Διοίκηση και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της Εθνικής Οικονομίας. 

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι λειτούργησαν κατά καιρούς, σχολές Ξυλογλυπτικής, Πλαστικής, Πιλοποιίας, Κοπτικής, Μηχανουργικών Σχεδιαγραμμάτων, Ξυλουργικών, Ηλεκτρολογικών, Γραμμικών και Γεωμετρικών Σχεδίων, Ελεύθερου Σχεδίου, Σχεδίου επίλου, Επιπλοποιΐας κ.λ.π.

Από το έτος 1996 μέχρι το 2001 λειτούργησε με επιτυχία “ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (ΚΕΚ)” πιστοποιημένο από το Ε.ΚΕ.ΠΙ.Σ. του Υπουργείου Εργασίας ως ΚΕΚ Περιφερειακής Εμβέλειας με θεματικά πεδία κατάρτισης:

diplareios

kamerata diplareios

 

 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue