Skip to main content
7 2 rotated e1639497794177 0c5777d0

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του και εόρτασε τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του νεογνολογικού τμήματος του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».

5 4

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο του

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το Χριστουγεννιάτικο τραγούδι του Αλέξανδρου Andrews που το αφιέρωσε στην γιαγιά του Πριγκίπισσα Αικατερίνη και τα κάλαντα που τραγούδησε μαζί με το Διοικητικό Συμβούλιο του Lifeline Hellas.

Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου κατά την διάρκεια της πορείας του και ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες της βραδιάς.

18

Τους παρευρισκόμενους συγκίνησε ιδιαίτερα η  Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στην αξία της αγάπης και της προσφοράς στην ζωή και ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό τους Lifeline Hellas κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου και τον Αθηναγόρα Ανδρεαδάκη με το ξενοδοχείο Royal Marmin Bay οι οποίοι έδωσαν σύντομες ομιλίες.

1 3

Η χρυσή χορηγός Αλεξία Μάντζαρη, η χορηγός Σοφία Γιαννικοπούλου, Πρίγκιπας Αλέξανδρος και Πριγκίπισσα Αικατερίνη με την μεγάλη δωρήτρια Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη, επίσης, ανέφερε πόσο ευγνώμων είναι στους γονείς της γιατί έμαθε από μικρή την χαρά της προσφοράς και τόνισε ότι ήλθαμε στην ζωή για να δώσουμε και όχι για να πάρουμε.

2 4

Oι δωρητές Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του και Αλεξάνδρα Παναγιώτου

Στο κάλεσμα της Πριγκίπισσας Αικατερίνης για την αγορά περισσότερων θερμοκοιτίδων ανταποκρίθηκαν πολλοί από τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 6 ακόμη θερμοκοιτίδες και δύο μόνιτορ για τα κρατικά νοσοκομεία. H κα Κατερίνα Παναγοπούλου προσέφερε 2 θερμοκοιτίδες και από μία θερμοκοιτίδα προσέφεραν ο κος Γρηγόρης και η κα Κατερίνα Στασινοπούλου, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα Παναγιώτου, ο Nikolaos J. Tourvas, ο Δρ. Ιωάννης Πατινιώτης, ο κος Βασίλης και η κα Αλεξία Σαβράμη και η κα Tierarzt Besserer. Συνολικά το Lifeline Hellas χάρις στους δωρητές του συγκέντρωσε 9 θερμοκοιτίδες σε ένα μήνα.  Επίσης, τα δύο μόνιτορ προσφέρθηκαν από την Spiritworld Group.

8 2

Ιωάννα Ευθυμίου, Πριγκίπισσα Αικατερίνη.

Την εκδήλωση παρουσίασε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

10 1H χρυσή χορηγός Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Δρ. Ντίνος Κωνσταντινίδης και Δρ. Μαριλένα Βλάχου

Επίσης, απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από τις εταιρείες  Mesoesthetics, Iordanis jewellery, Gerolymatos International, Λάβδας και Natural Doctor καθώς και τα υπέροχα γούρια του κοσμηματοπωλείου Iordanis.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης David Andrews με την σύζυγό του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews και τον γιο τους Αλέξανδρο, η αδελφή της Πριγκίπισσας Μπέττυ Ρουμελιώτη με τον σύζυγο της Γιώργο, την κόρη της και την εγγονή της. Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Επίτιμος Πρόεδρος του οργανισμού κος Ιωάννης Τρίκαρδος, ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Lifeline Hellas η Δρ. Άλκηστις Πρίνου Μπουκουβάλα, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, ο κος Παναγής Τρίκαρδος, η κα Ρόη Κωσταντά και η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, ο Α.Ε. Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα και στην Σερβία κος David Dondua, η Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και Πρόεδρο Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα, κα Κατερίνα Παναγοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών κος Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, η Πρόεδρος της Unesco της πολιτιστικής επιτροπής “Artist for Peace”  Mrs. Elisso Bolkvadze, η Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου κα Χαρά Τζιουβάρα, ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Αθηνών Δρ. Κώστας Συνολάκης με την σύζυγο του Κατερίνα, ο κος Ανδρέας Παναγιώτου με την σύζυγο του Αλεξάνδρα, ο κος  ο κος Νίκος Ποιμενίδης, η κα Λίζα Έβερτ, ο κος Γρηγόρης Στασινόπουλος με την σύζυγο του Κατερίνα, η κα Ελένη Βαχάρη, ο Δρ. Γιάννης Πατινιώτης, η κα Φανή Λεβέντη, η κα Ειρήνη Νταϊφά, ο Πρόεδρος της τράπεζας Πειραιώς κος Γιώργος Χαντζηνικολάου με την σύζυγο του, ο κος και η κα Ιωάννη Μαρμαρίδη, ο κος Αλέξανδρος και η κα Ρίτα Μωραϊτάκη, ο κος και η κα Αρμόδιου Γιαννίδη .

7 3 rotated

O Γιώργος Ντάβλας με την Βίκυ Καγιά.

Παρευρέθησαν επίσης, η κα Λίτσα Λάβδα, η κα Άννα Μαρία Ρογδάκη, η κα Όλγα Καραβερβέρη, ο κος και η κα Στέλιου Αγγελίδη, ο κος Δημήτρης και η κυρία Σοφία Εφραίμογλου με τα παιδιά τους,  ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδη με την σύζυγο του Μαριλένα, η κα Ναλίτα Καρρέρ,η κα Λένια Κριθαριώτη, ο κος Μάκης Κασνακίδης με την σύζυγο του Μαρίλια Βαζαίου, ο κος και η κα Δημήτρη Τσοπελογιάννη, η κα Πηνελόπη Τρύφων, ο κος Περικλής Θανόπουλος, ο κος Μαρίνος Κιαγιάς, ο Δρ. Γεώργιος Στράντζαλης, ο κος Γιώργος Στεφανόπουλος, η κα Αθηνά Τρανούλη, η κα Έυη Αδάμ, ο κος Χριστόφορος Χριστοφίδης, η κα Νόνη Δούνια, η κα Έμη Λιβανίου, η κα Μαργαρίτα Σφέτσα, η κα Σίσσυ Παπαγεωργίου, κα Έλενα Αντωνιάδου και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της βραδιάς ήταν οι: Margariti Dental Clinic, Medical Antiaging Center, Mesoestetic, Gerolymatos, Artemide, Βίκος, Αδάμος Cellar, Skinos Mastiha Spirit, Godibile, Natural Doctor, Ιορδάνης Jewelry, Beat bespoke events and services, Λάβδας, FCA Hygiene, JGK, Davlas & Partners, 5226 Celia Kritharioti και πολλοί άλλοι.

Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Τα δώρα των λαχνών προσέφεραν οι: Margariti Dental Clinic, Hotel Grande Bretagne, Divani Collection Hotels, Elatos Resort & Health Club, Blue Palace Resort & Spa Crete, St. George Lycabettus Hotel, Πέτρα & Φως Boutique Hotel & Spa, Litohoro Olympus Resort Villas & Spa, Kinsterna Hotel Monemvasia, Aristi Mountain Resort Hotel, MyBlue Caldera Houses & Beach Villas, Grand Resort Lagonissi, Avragonio Hotel, Κτήμα Γεροβασιλείου, Golf Prive – Colonial, Blender Gallery, Holmes Place Premium Fitness Clubs, Spitiro Rosa, Sephora, Kayak, Άννα Μαρία Μαζαράκη, Αναγέννηση by Dr. Boukouvalas, Δρ. Φαίη Πεσκέση Παπαδοπούλου, Οδοντική Ανάπλαση, 5226 Celia Kritharioti, Μαρμαρίδης Έπιπλα, Vitex, Coco-Mat, Kentia, Ev-Ilia, Όλγα Καραβερβέρη, Έλενα Κουλαουζίδου, The Massage World.

 

 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED