Ο άντρας της Jennifer Aniston

(του ρίχνει και 2 χρόνια)

Πολλά έχουν γραφτεί, πολλά σχόλια, ειρωνείες και κουτσομπολιά μιας κι΄ αυτό είναι πια το σπορ των απανταχού «δημοσιογράφων» και blogger. Κανείς δεν έχει καθίσει να διαβάσει και να δει από πού προέρχεται αυτός ο άνθρωπος και τι έχει κάνει στην καριέρα του, πριν τα φτιάξει και παντρευτεί την Jennifer Aniston.

Την γνώρισε το 2012 στην ταινία Wanderlust , όπου έπαιζαν και οι δύο. Την προηγούμενη χρονιά είχε χωρίσει μετά από 14 χρόνια σχέση με την στυλίστα Heidi Bivens, και όταν μαθεύτηκε η σχέση του με την Jenn, όλοι έπεσαν να τον «φάνε». Έγραψαν ότι το έκανε επίτηδες για να γίνει γνωστός. Η Jenn, το αγαπημένο κορίτσι των ΜΜΕ ήταν ότι έπρεπε για να τον βγάλει από την αφάνεια.

Όμως κανείς δεν έγραψε ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν ήδη πολύ γνωστός στους κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς κύκλους είτε σαν ηθοποιός ή σαν σεναριογράφος. Μ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω να αποκαταστήσω την χαμένη τιμή του Justin Theroux (προφέρεται Θερό)… χε χε

Ο Justin Paul Theroux, που λέτε…..

Διαβάστε την συνέχεια στο nikosonline.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue