Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2014%2F10%2Fimages easyblog images 928 b689fad0280b286c898256c8d3b6ee9e XL

Ο Άρης στο ωροσκόπιό σου αποκαλύπτει: Είσαι… στρίγκλα ή αρνάκι;

 
Ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιο της γυναίκας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς μας είναι πολύ δύσκολο να τα αναγνωρίσουμε και πολλές φορές δεν μπορούμε να τα παραδεχτούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό…
 
Είναι γεγονός ότι οι άντρες δεν αντέχουν την γκρίνια και την καταπίεση, με λίγα λόγια όλοι παραδέχονται ότι δεν θα άντεχαν να έχουν στο πλάι τους, μία γυναίκα «στρίγγλα»! Από την άλλη πλευρά, βαριούνται πολύ εύκολα την ήσυχη γυναίκα, που τους τα κάνει όλα εύκολα χωρίς να αντιδρά σε τίποτα, σαν ένα πιστό «αρνάκι»!
 
Είναι βέβαιο ότι στην αισθηματική σου ζωή, πολλές φορές θα έχεις προβληματιστεί για τον τρόπο που αντέδρασες σε κάποιες στιγμές. Ψάχνεις να βρεις πού φταις, τι κάνεις λάθος και πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι σε δεδομένες στιγμές, προκειμένου να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου!
 
Ο Άρης στην αστρολογία είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα, αλλά και τον τρόπο αντίδρασης στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας. Συμβουλεύσου τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ μας για να βρεις σε ποιο ζώδιο έχεις τον Άρη στο προσωπικό σου ωροσκόπιο και στη συνέχεια μάθε αν είσαι «στρίγκλα» ή «αρνάκι» και πώς μπορείς να ενεργήσεις στα αισθηματικά σου, προκειμένου να έχεις περισσότερες επιτυχίες. Και να θυμάσαι ότι οι αστρολόγοι του Myastro ξέρουν όλα τα μυστικά για μία επιτυχημένη σχέση. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms για να στα αποκαλύψουν!
Ο Άρης στα 12 ζώδια
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Κριό
Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε κάποιος άνδρας να σε περιγράψει ως γυναίκα «αρνάκι»! Είσαι ατίθαση, ενεργητική, αποφασιστική… και αρκετά δυναμική! Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές γίνεσαι στρίγκλα, γιατί θέλεις όλα να γίνονται την στιγμή που εσύ το αποφασίσεις, με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις, λειτουργώντας αρκετά εγωιστικά, αλλά και παρορμητικά! Νευριάζεις εύκολα, βάζεις τις φωνές, κολλάς στον τοίχο τον σύντροφό σου, ξεσπάς και αντιδράς, όμως γρήγορα σου περνούν τα νεύρα και διαγράφεις κάθε τι που έχει συμβεί, περιμένοντας ότι το ίδιο θα κάνει και το άτομο που αγαπάς… Όταν διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου δεν συνετίζεται και δεν ακολουθεί τους δικούς σου ρυθμούς, τότε σε πιάνουν οι εγωισμοί σου και το παιχνίδι είναι… χαμένο! Για να αποφύγεις λοιπόν τον ρόλο της «στρίγκλας», θα πρέπει να τιθασεύσεις την παρορμητικότητά σου και θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, να υποχωρήσεις και να ασκήσεις περισσότερο την διπλωματία σου…
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Ταύρο
Είσαι από τις γυναίκες που παίρνουν εύκολα τον ρόλο της στρίγκλας, αλλά γίνεσαι και αρνάκι σε δεδομένες στιγμές! Ο τρόπος της αντίδρασής σου διαμορφώνεται σύμφωνα με τον άνθρωπο και την περίσταση! Στο ξεκίνημα μίας σχέσης και γνωριμίας, είσαι αρκετά συγκαταβατική και υποχωρητική, αργείς να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, σκύβεις το κεφάλι και δείχνεις απεριόριστη υπομονή, όταν συμβαίνουν γεγονότα που δεν σου αρέσουν… Με αυτό τον τρόπο φαίνεται ότι μπορεί εύκολα ένας άντρας να σε φέρει στα μέτρα του και να σε κάνει ό,τι θέλει… Όταν όμως νιώσεις ότι το ποτήρι έχει αρχίσει να ξεχειλίζει, τότε το αρνάκι ξαφνικά ξυπνά και αγριεύει, γεμίζει με πείσμα και το βάζει στα πόδια! Για να μπορέσεις να βγεις κερδισμένη στο παιχνίδι του έρωτα, θα πρέπει να αντιδράς πιο άμεσα και γρήγορα. Μην αφήνεις να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δράσε όπως νιώθεις, χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες, και συγκρατήσου όταν σε πιάνουν οι εκρήξεις ζήλειας σου!
 
Γυναίκα με τον Άρη στους Διδύμους
Γνωρίζεις πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα, δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να γίνεσαι καταπιεστική, γιατί δεν σου αρέσει να κάνουν το ίδιο και σε εσένα, δεν θέλεις όμως να γίνεσαι και το αθώο αρνάκι, το οποίο θα σκύβει και θα υποχωρεί στα πάντα. Έχεις λοιπόν τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο να «τσουρουφλίζεις» τους άντρες και να τους φέρνεις στο σημείο που εσύ θέλεις… Το αρνητικό σου σημείο είναι ότι πολλές φορές αντιδράς αρκετά επιπόλαια, λίγο αργότερα το μετανιώνεις και στη συνέχεια προσπαθείς να μαζέψεις τα σπασμένα. Στην δική σου περίπτωση λοιπόν αυτό που ισχύει είναι ότι πρέπει να σκέφτεσαι πριν αντιδράσεις, πρέπει να τιθασεύεις τα νεύρα σου, να αντιμετωπίζεις τα διλήμματά σου και να περιορίζεις την παιδιάστικη συμπεριφορά, που ναι μεν δεν σε κατατάσσει στην κατηγορία «στρίγκλα ή αρνάκι», αλλά σίγουρα σε φέρνει αντιμέτωπη με άλλου είδους μπελάδες.
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Καρκίνο
Ο εκφραστικός και συναισθηματικός τρόπος που αντιδράς, γρήγορα θα κάνει έναν άντρα να θεωρήσει ότι είσαι από τις γυναίκες που μπορούν να γίνουν «αρνάκι», έτοιμο για σφαγή… Με λίγα λόγια, αρχικά δίνεις την εντύπωση της ευαίσθητης γυναίκας, που υποκύπτει και υποχωρεί στα πάντα… Λίγο αργότερα όμως, όταν η σχέση πάρει την τροπή της, αποδεικνύεται ότι αντιδράς έντονα, παρορμητικά και στάζεις παράπονο, κάνοντας διαρκώς γκρίνιες για όλα τα ψεγάδια της σχέσης σου! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, παίρνεις το ρόλο της στρίγκλας, που ξεσπά με λυγμούς, ικετεύει, κλαίει και οδύρεται, προκειμένου να κινήσει το συναισθηματικό ενδιαφέρον… Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις και σίγουρα αυτό δεν είναι και κάτι τόσο εύκολο για σένα! Σκέψου ότι δεν αντιδρούν και δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ και επιπλέον, θυμήσου ότι ο δικός σου δραματικός τρόπος αντίδρασης μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί και να γίνει η αιτία να το βάλει ένας άντρας στα πόδια!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Λέοντα
Αναμφίβολα είσαι μία γυναίκα “χείμαρρος”, αρκετά δοτική και γενναιόδωρη σε κάθε τομέα έκφρασης και δράσης, πόσο μάλλον στις ερωτικές σου σχέσεις! Όταν έχεις αδυναμία σε έναν άντρα, μπορείς να γίνεις πραγματικά το χαλί για να σε πατήσει, μπορείς να του χαρίσεις τα πάντα, αρκεί να τον δεις ευτυχισμένο δίπλα σου… Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να κριθείς ως «αρνάκι» έτοιμο να κάνει όλα τα γούστα στον αγαπημένο της! Όταν όμως βιώσεις την αχαριστία, την προδοσία, ή ο άνδρας που έχει στο πλάι σου δεν εκτιμήσει τις πράξεις σου και όλα όσα του προσφέρεις… εκεί γίνεσαι θηρίο ανήμερο, έτοιμη να τα ρημάξεις όλα στο πέρασμά σου! Μπορεί να μην συγκαταλέγεσαι στις «στρίγκλες» γυναίκες, όμως έχεις και εσύ έναν πολύ έντονο, εγωιστικό και φλογερό τρόπο αντίδρασης, που τις περισσότερες φορές σου κοστίζει! Αυτό που καλείσαι να σκεφτείς είναι πως “παν μέτρον άριστο”, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι θα πρέπει από την πλευρά σου να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου, να συγκρατήσεις την γενναιοδωρία σου, αλλά και τον εγωισμό σου, που δεν σε φέρνουν πάντα στα επιθυμητά αποτελέσματα.
 
Γυναίκα με τον Άρη στην Παρθένο
Με τον Άρη σου να βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, είσαι μια γυναίκα που μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το αρνάκι σε μία σχέση, επειδή θα είναι κάτι που εσύ η ίδια θα το έχεις επιλέξει. Είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να προσφέρουν, να φροντίζουν, να δείχνουν με πράξεις τα συναισθήματά τους. Έτσι λοιπόν, όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένη, αντιδράς αρκετά προστατευτικά προς το άνδρα που είσαι σε σχέση. Με αυτή την προστατευτικότητα που εκφράζεις, πολλές φορές παίρνεις τον μητρικό ρόλο, αρχίζεις να γκρινιάζεις, να κάνεις παρατηρήσεις, να κριτικάρεις τα πάντα και έτσι εύκολα μπορεί να θεωρηθείς και στρίγκλα… Μπορεί ένας άνδρας να συμπεριφέρεται πολλές φορές σαν ένα μικρό παιδί, όταν όμως η γυναίκα παίρνει τον ρόλο της μητέρας και αρχίζει τα μαλώματα ή δείχνει απεριόριστη φροντίδα, τότε αρχίζει να γίνεται δεδομένη και προβλέψιμη… Συγκράτησε λοιπόν την ανάγκη σου για προσφορά και προστασία, εκφράσου λίγο πιο συναισθηματικά με τα λόγια σου και μάζεψε την κτητική σου διάθεση, που τις περισσότερες φορές δεν σε βγάζει σε καλό!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Ζυγό
Είσαι μια γυναίκα, που θα μπορούσαμε να σε περιγράψουμε ως «καπάτσα», γιατί πραγματικά έχεις τον δικό σου τρόπο να αντιδράς με αποτελεσματικότητα, έχοντας ως όπλο σου το τακτ και την διπλωματία, στοιχεία που είναι απαραίτητα για να χειρίζεσαι σωστά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Όταν πραγματικά θέλεις πολύ έναν άνδρα και είσαι στα αλήθεια ερωτευμένη, τότε βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο για να αντιδράσεις, αποφεύγοντας τα άκρα, δηλαδή απορρίπτοντας τις αντιδράσεις της… σκύλας που έγινε αρνάκι ή και το αντίθετο… Όταν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση, απλά και μόνο επειδή δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις ή από φόβο μην μείνει μόνη ή απλά επειδή έχεις εγκλωβιστεί συναισθηματικά και δεν μπορείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις, τότε πραγματικά γίνεσαι σαν ένα φοβισμένο αρνάκι, που είναι έτοιμο να το πάνε για σφαγή! Σε αυτή την περίπτωση γίνεσαι το θύμα, κλείνεσαι στον εαυτό σου και… δεν αντιδράς σε τίποτα! Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις την δύναμη και την αποφασιστικότητά σου και να θυμηθείς ότι ανήκεις στις γυναίκες που δύσκολα θα μείνουν ποτέ μόνες!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Σκορπιό
Δεν υπάρχει πρώην, νυν ή επόμενος άνδρας, που θα μπορούσε να σε περιγράψει ως γυναίκα «αρνάκι»! Με τον Άρη σου να βρίσκεται στο Πλουτώνιο ζώδιο του Σκορπιού, είσαι από τις γυναίκες που δύσκολα μπορούν να «χειραγωγήσουν» οι άνδρες, με λίγα λόγια ποτέ και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει, εκτός και αν είσαι εσύ αυτή, που πραγματικά θέλεις κάτι τέτοιο… Ο παθιασμένος τρόπος που αντιδράς, η εξουσιαστική συμπεριφορά σου και οι εκρήξεις της ζήλιας σου, γίνονται πολλές φορές η αιτία να κριθείς ως γυναίκα «στρίγκλα», που τα θέλει όλα δικά της! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, πολλές φορές γίνεσαι η γυναίκα που αποφασίζει και διατάζει, με την απαίτηση, όλα να γίνονται έτσι όπως τα θέλεις εσύ, αλλιώς ξεκινάς τους ηθικούς και συναισθηματικούς εκβιασμούς! Στην αισθηματική σου ζωή, πολλές φορές θα φτάσεις σε αδιέξοδα, τα οποία θα σου δώσουν κάποια σημαντικά μαθήματα: Κανένας άνδρας δεν μπορεί να κρατηθεί μόνο με το σεξ και, επιπλέον, οι άντρες τρομάζουν από τις εκρηκτικές και χειμαρρώδεις γυναίκες… Αυτές τις αντιδράσεις σου λοιπόν θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Τοξότη
Είσαι από τις γυναίκες που αντιδρούν και ενεργούν ελεύθερα, δίχως όρια και περιορισμούς, και δεν μπαίνεις εύκολα σε καλούπια… Ακόμα λοιπόν και αν ένας άνδρας θέλει να σε συμμαζέψει και να σε κάνει «αρνάκι», είναι δεδομένο ότι θα αποτύχει στις προσπάθειές του… Από την άλλη πλευρά, δεν είσαι από τις απαιτητικές γυναίκες που θα θεωρηθούν στρίγκλες, γιατί απεχθάνεσαι την μουρμούρα, δεν έχεις πολλές απαιτήσεις και επιθυμείς από τον σύντροφό σου να σου δίνει ακριβώς αυτό που αισθάνεται, χωρίς εσύ να το ζητήσεις! Μπορεί λοιπόν να μην φτάνεις στα άκρα, όπως κάνουν άλλες γυναίκες, έχεις όμως και εσύ τα δικά σου περίεργα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, τα οποία ευθύνονται για τις λανθασμένες αντιδράσεις σου στα αισθηματικά σου! Πολλές φορές κυνηγάς το άπιαστο, σε ελκύει το δύσκολο, το ανέφικτο ή και το προβληματικό. Υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου και πιστεύεις ότι έχεις το ταλέντο να τα κοντρολάρεις όλα και να τα φέρνεις στα μέτρα σου… Στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής θα αναγκαστείς να προσέξεις περισσότερο τις επιλογές σου, αλλάζοντας τρόπο σκέψης!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Αιγόκερω
Ξέρεις πολύ καλά πώς πρέπει να αντιδράσεις και να ενεργήσεις, προκειμένου να πετύχεις τους ερωτικούς σου στόχους! Ποτέ δεν δίνεις σε έναν άντρα περισσότερα από όσα του αξίζουν, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να θεωρηθείς ως γυναίκα «αρνάκι»! Ποτέ όμως, δεν θα γκρίνιαζες ή δεν θα απαιτούσες και δεν θα καταπίεζες έναν άντρα, γιατί δεν θα ήθελες να σε θεωρήσει «στρίγκλα»! Έχεις τον τρόπο σου, λοιπόν, να διαχειρίζεσαι τις ερωτικές σου υποθέσεις αποτελεσματικά, βάζοντας στη σχέση τα όρια που εσύ η ίδια θα επιλέξεις! Το αρνητικό σημείο της συμπεριφοράς σου είναι ότι πολλές φορές δεν αφήνεις ελεύθερο το συναίσθημά σου, δεν δρας με τον τρόπο που αισθάνεσαι, αλλά με τον τρόπο που πρέπει, με αποτέλεσμα να γίνεσαι ψυχρή και αδιάφορη, ενώ στην πραγματικότητα δεν είσαι! Στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής, θα χρειαστεί κάποιες στιγμές να αφήσεις στην άκρη τους κανόνες και τα όρια, προκειμένου να εκφράσεις τα συναισθήματά σου!
 
Γυναίκα με τον Άρη στον Υδροχόο
Είσαι μία γυναίκα απρόβλεπτη, εκρηκτική, ανοιχτόμυαλη και με αρκετές εναλλαγές στην συμπεριφορά και στον τρόπο αντίδρασης! Με τον Άρη σου να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος ένας άνδρας για τον τρόπο που θα αντιδράσεις σε δεδομένες στιγμές. Το σίγουρο είναι ότι στα αισθηματικά σου ποτέ δεν θα ενεργήσεις με τρόπο περιοριστικό και αυταρχικό, γιατί είσαι από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν μία σχέση, που θα βασίζεται στην ελευθερία, στην άνεση και πάνω από όλα, στην βαθιά και ειλικρινή φιλία! Προτιμάς να το βάλεις στα πόδια αν ο άνδρας που έχεις στο πλάι σου θεωρήσει ότι είσαι στρίγκλα, γιατί αυτός ο ρόλος πραγματικά δεν σου ταιριάζει! Ωστόσο, με την στάση και την συμπεριφορά σου δείχνεις ότι δεν είσαι από τις γυναίκες που μπορούν να γίνουν το αρνάκι ενός άνδρα… Στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής, το μοναδικό σημείο που θα χρειαστεί να διαχειριστείς πιο έξυπνα, είναι η εκρηκτικότητα και η επαναστατικότητα των αντιδράσεων και των επιλογών σου!
 
Γυναίκα με τον Άρη στους Ιχθύες
Από το ξεκίνημα μίας νέας ερωτικής γνωριμίας ή σχέσης, δίνεις εύκολα σε έναν άνδρα την εντύπωση ότι είσαι ένα γλυκό, τρυφερό αρνάκι, έτοιμο για χάδια και στοργή… και φυσικά, πανέτοιμο να κάνει όλα τα γούστα στο «αφεντικό» του! Ο ευαίσθητος και ρομαντικός τρόπος που αντιδράς στις σχέσεις σου, γίνονται πολλές φορές η αιτία να θεωρηθείς δεδομένη, γιατί τα δίνεις όλα, χωρίς να περιμένεις τίποτα… Πολλοί όμως άντρες θα ξεγελαστούν στην πορεία της σχέσης τους μαζί σου, γιατί θα αντιληφθούν ότι η γυναίκα που μέχρι πρότινος ήταν το «αρνάκι» τους, εύκολα φεύγει από την αγέλη, την στιγμή που κάνεις δεν το περιμένει… Στην πορεία της αισθηματικής σου ζωής, θα μάθεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ενεργείς πιο λογικά, συγκρατημένα και πρακτικά, προκειμένου να κρατήσεις τον άντρα που θέλεις στο πλάι σου. Για να το πετύχεις αυτό όμως, θα σου πάρει σίγουρα αρκετό καιρό…
 
 
Πηγή: myastro

SHARE

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED