Ο Elton John θα κάνει επίσημη performance στον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Ο rocket man είναι πλέον γεγονός ότι κατευθύνεται προς το Windsor. Ο Elton John θα εμφανιστεί στο γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle αυτό το Σαββατοκύριακο, αναφέρει τοTMZ. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση από το Παλάτι του Kensington, το TMZ θεωρεί ότι ο John θα μπορούσε να κάνει performance στον χώρο που θα λάβει χώρα η τελετή (και που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά), στο παρεκκλήσι του St. George στο Windsor Castle το Σάββατο το πρωί ή στο ιδιωτικό Frogmore House το ίδιο εκείνο βράδυ.

Ο John είναι ένας «μακράς διάρκειας» φίλος της βασιλικής οικογένειας, ιδιαίτερα της πριγκίπισσας Diana. Εκτέλεσε μια συγκλονιστική εκδοχή του “Candle in the Wind” στην κηδεία της.

Από τότε, ο John έχει διατηρήσει στενή φιλία με τους γιους της, τον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry. Ο John είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή τη χρονιά στο ITV«Και τα δύο αυτά αγόρια είναι πολύ ξεχωριστά για μένα λόγω της μητέρας τους». Ο 71χρονος είπε ότι όταν έκανε διακοπές στη Σικελία με τον Harry το περασμένο καλοκαίρι, θα μπορούσε να πει ότι “ήταν απόλυτα ερωτευμένος” με τη Markle. «Και τα δύο αυτά παιδιά φαίνεται να είναι ευτυχισμένα και αυτό είναι αυτό που θέλετε να είναι οι άνθρωποι».

Για να σηματοδοτήσουν πέρυσι την 20ετή επέτειο από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana, ο John και ο Harry συζήτησαν στο ντοκιμαντέρ με τίτλο DianaOur MotherLife and Legacy τουHBO για την υστεροφημία της ως υποστηρίκτρια των ασθενών του AIDS, σε μια εποχή που οι συγκεκριμένοι άνθρωποι περιθωριοποιούνται. Ο Harry συνεχίζει το έργο της σήμερα μέσω διαφόρων πρωτοβουλιών και συνεργάζεται τακτικά με τον John για το ίδρυμα Elton John AIDS. «Είχε αυτή την απίστευτη ικανότητα – την οποία κληρονόμησε κατά κάποιο τρόπο ο Harry – να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα και να τους κάνει να νιώθουν ότι όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο John.

Ο John παρευρέθηκε, επίσης, στο γάμο του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton το 2011, αν και δεν έκανε καμία επίσημη performance τότε.

https://hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.amazonaws.com/images/hbz-elton-wedding-1526565825.jpg?crop=1xw:1xh;center,top&resize=480:*

Ο John με τον σύζυγό του David Furnish στο γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge το 2011

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue