Ο νέος κύκλος «9-1-1» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου


29 Ιαν 2021

Οι κορυφαίες δραματικές σειρές «9-1-1» και «9-1-1: Lone Star» έρχονται με νέους κύκλους αποκλειστικά στο FOX κάθε Τρίτη και Τετάρτη!

Από τους δημιουργούς Ryan Murphy, Brad Falchuk και Tim Minear, οι σειρές που έχουν επαναπροσδιορίσει τον όρο αστυνομικό δράμα, επιστρέφουν με νέους κύκλους, νέα περιστατικά, συγκλονιστικές αποκαλύψεις και ιστορίες που κόβουν την ανάσα! Ο νέος κύκλος «9-1-1» κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου στις 21.50, ενώ το «9-1-1: Lone Star» την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 21.50, αποκλειστικά στο FOX. Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στα νέα επεισόδια του «9-1-1» οι πρωταγωνιστές καλούνται να πάρουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, χωρίς να διστάσουν να ρισκάρουν ακόμα και την ίδια τους τη ζωή. Ένας καταστροφικός σεισμός, αλλά και το παράκτιο τσουνάμι που ακολούθησε, προκάλεσαν χάος στην πόλη, για το οποίο κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος. Με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Angela Bassett, η σειρά βασίζεται στις αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, οι οποίοι καθημερινά καλούνται να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες, έντονες αλλά και ελπιδοφόρες καταστάσεις.

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση και στο Όστιν, του Τέξας. Οι διασώστες πρώτης γραμμής έρχονται αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες στο νέο κύκλο του «9-1-1: Lone Star». Ο Owen Strand (Rob Lowe) προσπαθεί να διαχεριστεί τα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα έρχεται στο σταθμό μια νέα, δυναμική παρουσία, που θα αλλάξει τις ισορροπίες – η Captain Tommy Vega, την οποία υποδύεται η Gina Torres (Suits).

 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ «9-1-1»: ΤΡΙΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21.50

ΠΡΕΜΙΕΡΑ «9-1-1: LONE STAR»: ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21.50

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue