Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2016%2F11%2Fimages easyblog images 928 ec4cc9ca3766a48a25cdc62d9f4eb2e4 XL

Ο pastry chef Emmanuel Hamon ήρθε στην Ελλάδα και μας έδωσε τα “φώτα” του

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες που διοργάνωσε η OPTIMA Pastry από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ PRAXIS, στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του διάσημου Γάλλου pastry chef Emmanuel Hamon.  

Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της CasaLuker, Emmanuel Hamon, με περισσότερα από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στον χώρο, παρουσίασε πρωτότυπες δημιουργίες με σοκολάτες CasaLuker στους συμμετέχοντες και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά της επιτυχίας του, με την πολύτιμη βοήθεια του pastry chef της Optima Pastry, Χριστόφορου Λαζαρίδη. Το τριήμερο σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, και διακεκριμένοι chefs όπως ο Ανδρέας Λαγός, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Στέλιος Μάνδαλος και ο Γκίκας Ξενάκης.

 

Η Optima Pastry, με σκοπό την ανάπτυξη της τέχνης της ζαχαροπλαστικής, συνεχίζει να επενδύει στη διαρκή γνώση μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις ενός έντονα ανταγωνιστικού διεθνούς περιβάλλοντος.

 

Υπενθυμίζεται  ότι η CasaLuker  αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό σοκολάτας στην Κολομβία προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που παράγονται από τις πολύ ιδιαίτερες ποικιλίες «Cacao Fino de Aroma» της περιοχής. Τα προϊόντα της CasaLuker εισάγονται και διανέμονται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Optima Pastry.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED