Ο Pharrell Williams και η adidas γιόρτασαν τη συνεργασία τους με exclusive dinner στο Λος Άντζελες

 
Χθες το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο δείπνο στο Hinoki & The Bird στο Century City του Λος Άντζελες, η adidas γιόρτασε την πρόσφατη συνεργασία της με τον Pharrell Williams. Παρόντες ήταν φίλοι του Pharrell, συμπεριλαμβανομένων της Khloe Kardashian και της συναδέλφου και μέλος της κριτικής επιτροπής του “The Voice”, Gwen Stefani, του Ιταλού καλλιτέχνη Maurizio Cattelan και του δημιουργικού Διευθυντή της  adidas, Dirk Schoenberger. Οι καλεσμένοι, όπως η Ellen Pompeo, A$AP Ferg, η Samantha Ronson, ο Hans Zimmer και Shae Haley των N.E.R.D, απόλαυσαν ένα δείπνο ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την βραδιά απολαμβάνοντας τη μουσική του DJ D-Nice. 
 
Η τελευταία σειρά της συνεργασίας του Pharrell με την adidas, αποτελείται από πολύχρωμα track jackets και Stan Smith παπούτσια που χαρακτηρίζονται από ένα fun polka dot μοτίβο. Νέες σειρές από αυτή τη συνεργασία που εκπέμπει μία αίσθηση αισιοδοξίας, και εστιάζει στη σημασία της ισότητας, θα είναι διαθέσιμες στα adidas stores το 2015.
 
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ απόψε για να γιορτάσω τη συνεργασία μου με την adidas. Πέρα από το γεγονός ότι η adidas μου έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσω μια συλλογή, θεωρώ αυτό το αποτέλεσμα της από κοινού δημιουργίας μια πραγματική δημιουργική έκφραση τέχνης. Το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της συνεργασίας, είναι η ευκαιρία που μου δόθηκε να αναπτύξω και να διαδώσω το μήνυμα της ισότητας, αξία που ήταν πάντα ιδιαίτερα σημαντική για εμένα”.
  
“Η ισότητα είναι προσωποποίηση της αγάπης. Είναι ένα σύμβολο και μια πράξη στοργής. Η ισότητα βρίσκεται παντού, από ένα χαιρετισμό μέχρι μια δήλωση αληθινής αγάπης. Σε όλες τις μορφές της. Είναι ΑΠΟΔΟΧΗ. Είναι ΑΓΑΠΗ. Είναι ΔΥΝΑΜΗ.” Pharrell Williams
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue