Ο Χορός Είναι Μοναδική Εμπειρία

Η διευθύντρια της σχολής «Art Dance» και διεθνής κριτής της WDC (World Dance Council) Αμαλία Παπαδοπούλου, με πολυετή παρουσία στο καλλιτεχνικό χώρο, κατάφερε να μετατρέψει το χορό σε ένα δημιουργικό χόμπι.

Η επιτυχία της Αrt Dance είναι ότι μέσα από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης δημιουργεί φιλόδοξους μαθητές , με μεγάλες επιτυχίες σε διαγωνιστικό επίπεδο στις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά και σε μετέπειτα επαγγελματική καριέρα τους μέσα από το χορό.

Στην Art Dance τα μαθήματα καλύπτουν Latin, Ballroom, Hip Hop, Break-dance, Μουσικοκινητική & Jazz για μικρά παιδιά, σύγχρονο, μπαλέτο.

Επικοινωνήστε με την Art Dance στο 2102718628 ή επισκεφτείτε την στη διεύθυνση Βυζαντίου 2, Καλογρέζα και βρείτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για εσάς και τα παιδιά σας. www.artdance.gr

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue