Γιατί Οι Αισθητικοί Προτείνουν Να Χρησιμοποιείτε Τρεις Φορές Την Εβδομάδα, Κάθε Βράδυ Κρεμομάσκα

Οι αισθητικοί συστήνουν να χρησιμοποιείτε τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε βράδυ, μια δόση κρεμομάσκας, την οποία αφήνετε όλη τη νύχτα στο πρόσωπο το λαιμό και το ντεκολτέ… 
 
Για εντατική και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας, οι αισθητικοί συστήνουν να χρησιμοποιείτε τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε βράδυ, μια δόση κρεμομάσκας, την οποία αφήνετε όλη τη νύχτα στο πρόσωπο το λαιμό και το ντεκολτέ. Οι εταιρείες καλλυντικών παρασκευάζουν τις κρεμομάσκες τους, με ενισχυμένα θρεπτικά, ενυδατικά και αντιγηρατικά συστατικά. 
Οι κρεμομάσκες αποτελούνται από βιταμίνες, ενυδατικούς παράγοντες, θρεπτικά συστατικά, αντιγηραντικά συστατικά όπως υαλουρονικό κολλαγόνο και ελαστίνη. 
 
Φανατστείτε την αγαπημένη κρέμα σας την οποία αφήνετε στο δέρμα σας όλη νύχτα, να μπορούσε να σας προσφέρει παραπάνω αντιγηραντικά συστατικά. Επειδή λοιπόν η βραδινή κρέμα σας δεν μπορεί να σας προσφέρει παραπάνω αντιγήρανση, χρησιμοποιείστε την super ενισχυμένη κρεμομάσκα. Την αφήνετε όλο το βράδυ και το πρωί το δέρμα σας λάμπει από υγεία και ομορφιά. 
 
Ρωτήστε την αισθητικό σας να σας προτείνει ποιά είναι η καταλληλότερη κρεμομάσκα για το δικό σας τύπο επιδερμίδας και αναζητήστε κρεμομάσκες από γνωστές εταιρείες καλλυντικών που να μπορείτε να τις αφήσετε όλη τη νύχτα στο δέρμα σας. Αυτό αναγράφεται στις οδηγίες σε κάθε σωληνάριο.
 
 
Συμβουλές από την Καλλιόπη (Πόπη) Γιαννάκου Αισθητικός

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue