Skip to main content
images easyblog articles 10925 meghan markle kate middleton b5adabdf

Οι διαφορές της Kate Middleton και της Meghan Markle «γράφονται» στα αστέρια

Η αστρολόγος της πριγκίπισσας Ντιάνα, Debbie Frank​, βλέπει το διάγραμμα της γέννησης της Meghan Markle’s στο Λέων σε σύγκριση με τον Αιγόκερω που είναι η Kate Middleton, και επιβεβαιώνει ότι, οι πόλοι τους θα είναι διχασμένοι και δεν θα έχουν την καλύτερη χρονιά. 

Είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, με εντελώς άλλες αξίες, μεθόδους και πραγματικότητα. Είναι κυριολεκτικά από άλλους πλαντήτες. 

Χρειάζεται πολλή κατανόηση και από τις δύο πλευρές και η «τροφοδοσία» που έρχεται από το βασιλικό παλάτι δεν βοηθάει και πολύ τα πράγματα.  

Κατά έναν ειρωνικό τρόπο, ο Λέων φέρνει βασιλικό σημάδι! Ο φυσικά επιβλητικός αέρας του, η βαρύτητα στο προσκήνιο και η μεγαλοπρεπή παρουσία του συνήθως τους εξασφαλίζει την κορυφή σε ότι θέλουν να κάνουν. 

Ο κόσμος του Λέοντα περιστρέφεται γύρω από το να είναι βασιλιάς ή βασίλισσα με ένα πλήθος βοηθών που έχουν αναλάβει να διατηρήσουν τη θέση τους. Ευδοκιμούν στο ακροατήριο, κερδίζουν την προσοχή και την εκτίμηση και μαραίνονται αν υποβιβάζονται και δεν έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Meghan δεν μπορεί παρά να στοχεύει στη μεγαλύτερη έκθεση της προς τα έξω και να παρουσιάζει τον καλύτερο εαυτό της.

Μια άλλη ειρωνεία είναι ότι ο Harry, γεννημένος ως βασιλικό μωρό, είναι ένας γεννημένος Παρθένος που εκτελεί καλά το ρόλο του στο να «υπηρετεί τους άλλους». Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι στην προσωπική τους ζωή, ο Harry παίζει τον ρόλο του υπηρέτη και η Meghan της Βασίλισσας.

Η Meghan έχει επίσης τον Ήλιο στο πρώτο της οίκο, μια τοποθέτηση που αντιστοιχεί στο να γίνει ένα αναγνωρίσιμο όνομα. Όλο το παιχνίδι παιζεται με τους δικούς της όρους και για τα δικά της συμφέροντα, έχοντας πάντα κατά νου τους στόχους της και την επιτυχία της. Έχει μία ακαταμάχητη ανάγκη να λάμπει.

Αντίθετα, με τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία είναι μία ήσυχη Αιγόκερως, παίζει πάντα με τους κανόνες. Λατρεύει τη δομή και το σύστημα της μοναρχίας, έχει την αίσθηση ότι έχει ένα βουνό που πρέπει να αναρριχηθεί, αλλά με το να είναι υπεύθυνη και εργατική κερδίζει τον σεβασμό των υπολοίπων.

Της Kate η σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, οπότε οι δύο οδηγοί της είναι το καθήκον και η οικογένεια, για αυτό και συμπεριφέρεται πολύ φυσικά στα πρωτόκολλα και τις απαιτήσεις του βασιλικού της ρόλου. Είναι ευτυχισμένη που συμμετέχει σε αυτό το «παιχνίδι», καθώς ο Αιγόκερως προτιμά τις κερδοφόρες ανταμοιβές, ενώ η φλογερή Meghan αναζητά στιγμιαία χειροκροτήματα και αποτελέσματα.

Στις ιδιωτικές τους ζωές, η ζεστασιά της Meghan ως λιοντάρι, μπορεί να ζετάνει τον δροσερό Αιγόκερω. Ωστόσο, ο Meghan δεν μπορεί να ξεπεράσει το να μην έχει τα πιο διάσημο ρόλο. Ίσως υπάρχει ένα ψυχρό στοιχείο στον Αιγόκερο που την παγώνει. Πολύ λυπηρό, γιατί έχοντας κατακτήσει μια πραγματικά σημαντική θέση, όπου θα μπορούσε να χαράξει μια υπέροχη και δημοφιλή πορεία για τον εαυτό της, δεν το εκτίμησε και έκλεισε για πάντα την πόρτα.

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RECENT

RELATED