Skip to main content
katharimos avras 74c7fea5

Θαλασσινό νερό | Πως να καθαρίσετε την αύρα σας

Ωκαιάνια τελετουργικά λουτρά

Η παρακάτω πρακτική κάθαρσης της αύρας και της προσωπικής σας ενέργειας δινότανε από την θεά Εστία και αποτελούσε ουσιαστική πράξη πριν τον καθαρισμό των Οίκων.

Είτε το ξέρετε είτε όχι, έρχεστε σε επαφή με διάφορες δονήσεις ενέργειας. Δεν είναι όλες αυτές οι συχνότητες υψηλές και θετικές. Επειδή ο ενεργειακός σας δέκτης λαμβάνει συνεχώς (συμπεριλαμβανομένων των δικών σας σκέψεων, καθώς και των εξωτερικών επιρροών) και επειδή είναι χαμηλός σας οδηγούν σε χαμηλές σπείρες και αν δεν καθαριστούν, παραμένουν μαζί σας και «κατοικούν» ακριβώς όπως εσείς στον ίδιο Οίκο.

Ένα μηνιαίο Ωκαιάνιο λουτρό με θαλασσινό νερό είναι ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε την αύρα της αρνητικής σας ενέργειας πριν το εξαγνισμό του χώρου σας .

Μια μεγάλη τελετουργία είναι η σύνδεση του σώματος και του πνεύματος.

Όταν βυθίζεστε σε ένα τελετουργικό Ωκαιάνιο λουτρό, συμμετέχετε σε μια μύηση για να ανοίξετε τον εαυτό σας στο πνεύμα. Η τελετουργική διαδικασία καθαρίζει από τη σωματική βρωμιά και την αρνητική πνευματική βρωμιά, καθαρίζοντας έτσι τόσο το σώμα όσο και την αύρα σας. Είναι ένα μήνυμα ότι είστε πρόθυμοι να ακούσετε τον Ανώτερο Εαυτό σας και να αρχίσετε να εμπιστεύεστε κάτι εκτός του λογικού σας νου. Υποδεικνύει ότι είστε ανοιχτοί να ζητήσετε από το σύμπαν να μετασχηματίσει αυτό που πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξετε στον εαυτό σας.

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα. Μεταξύ αυτών των οδηγιών δεν χρησιμοποιείτε σαπούνι, σαμπουάν ή λάδι μπάνιου, καθώς μόλις μπείτε μέσα στο νερό, εισάγετε μια πνευματική εμπειρία , οπότε είναι σημαντικό να διακρίνετε το τελετουργικό βάπτισμα από το απλό μπανιο.

• Το δέρμα είναι ένα όργανο εξάλειψης και ένα αλμυρό νερό θα απορροφήσει τοξίνες και βαρέα μέταλλα από τους ιστούς.

• Τα βασικά ιχνοστοιχεία που χρειάζεται το σώμα σας απορροφώνται από το δέρμα για να βελτιώσουν την υγεία σας

• Οι συνθήκες του δέρματος μπορούν να βοηθηθούν, καθώς τα βακτήρια και άλλα συντρίμματα αντλούνται επίσης από το δέρμα, αφήνοντάς το να νιώθει φρέσκο ​​και αναζωογονημένο

• Τα λουτρά άλατος νερού μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των μυϊκών πόνων και των πόνων καθώς και των πληγών στις αρθρώσεις

• Η κυκλοφορία αυξάνεται, την οποία μπορεί πάντα να χρησιμοποιεί το σώμα σας

Άλλες σημαντικές σημειώσεις πριν ξεκινήσετε: αυτό το πρώτο μπάνιο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο μία φορά το μήνα, καθώς είναι πολύ ισχυρό.

Συνιστάται να δοκιμάσετε την Παρασκευή κοντά σε μια πανσέληνο για καλύτερα αποτελέσματα. “ΜΗΝ προετοιμάζετε ή έχετε το λουτρό γύρω στις 6 π.μ., 12 το μεσημέρι, 6 μ.μ., 12 τα μεσάνυχτα .
Α
ρχικά, καθαρίστε προσεκτικά τη μπανιέρα. Πάρτε ένα ντους πριν πάρετε το τελετουργικό Ωκαιανιο λουτρό.

1. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα ενοχληθείτε για τουλάχιστον μία ώρα. Προαιρετικά: ανάψτε κεριά ή θυμίαμα ή παξτε χαλαρή μουσική. Χρησιμοποιήστε αυτό που κάνει την αύρα σας πιο ελαφριά.

2. Γεμίστε το μπάνιο σας με ζεστό νερό. Το επίπεδο εξαρτάται από εσάς. Μην το κάνετε πολύ ζεστό .

3. Προσθέστε 2-3 καλά χούφτες αλάτι. Χρησιμοποιήστε ένα άχρωμο αλάτι καλής ποιότητας, όπως το μη επεξεργασμένο θαλασσινό αλάτι ή το κρυσταλλικό αλάτι των Ιμαλαΐων. Μην χρησιμοποιείτε το κανονικό επιτραπέζιο αλάτι, καθώς αυτό έχει προσθέσει αντιπηκτικούς παράγοντες και έχει βελτιωθεί, πράγμα που αφαιρεί ωφέλιμα ορυκτά.

4. Προαιρετικά: προσθέστε μερικές σταγόνες καθαρών αιθέριων ελαίων. Η λεβάντα είναι μια καλή επιλογή, καθώς θα σας βοηθήσει επίσης να χαλαρώσετε .

5. Βυθίστε για περίπου 20-30 λεπτά. Ενώ το κάνετε, κάνετε την πρόθεσή σας να αφήσετε όλη την αρνητικότητα. Μπορείτε να προσευχηθείτε για την απελευθέρωση οποιασδήποτε ενέργειας που δεν θέλετε πλέον να μεταφέρετε, ή αυτό δεν είναι για το υψηλότερο καλό σας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε πνευματική υποστήριξη για να αυξήσετε την πνευματική σας δόνηση.

6. Για καλύτερα αποτελέσματα, στεγνώστε με αέρα όταν βγείτε από το λουτρό.Εάν είναι δυνατόν, μην πάρετε άλλο ντους ή μπάνιο για 24 ώρες.

7. Πάρτε ένα Ωκαιάνιο λουτρό με θαλασσινό νερό όχι περισσότερο από μία φορά τον μήνα .

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος, αν ζείτε κοντά σε ένα φυσικό στοιχείο θαλασσινού νερού εκμεταλευτείτε το. Ο ωκεανός (θάλασσα) έχει καταπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες. Αν είχατε ποτέ τη χαρά της κολύμβησης στη θάλασσα, θα μάθετε πόσο ανανεωμένοι και υπέροχοι αισθάνεστε μετά. Αυτό οφείλεται στις ιδιότητες καθαρισμού της θάλασσας του θαλάσσιου νερού.

cover photo brandyusa

RECENT

RELATED