Skip to main content
hailey bieber e1715149012764 c7f5e7bd

Οι πιο ηχηρές απουσίες από το φετινό Met Gala και οι λόγοι που κρύβονται πίσω από αυτές

Ποιοι celebrities έλειπαν φέτος;

Καθώς όλη η σκόνη και η λάμψη κατακάθονται από τις φετινές αφίξεις του Met Gala στην έκθεση του Metropolitan Museum of Art’s Spring Costume Institute, έφτασε η ώρα να κάνουμε έναν απολογισμό από το εκπληκτικό κόκκινο χαλί.

Με έναν τόσο επιβλητικό ενδυματολογικό κώδικα όπως το «The Garden of Time», κάθε εμφάνιση ήταν τόσο περίπλοκη, στοχαστική και σαγηνευτική όσο θα φανταζόμασταν.

Παράλληλα με αυτόν τον περίπλοκο κώδικα ενδυμασίας, η εκδήλωση απέτισε φόρο τιμής στην προαναφερθείσα έκθεση με τίτλο Sleeping Beauties: Reawakening Fashion , η οποία παρουσίαζε μια μεγάλη ποικιλία από σπάνια, ιστορικά ρούχα μόδας που καλύπτουν εκατοντάδες χρόνια σχεδίασης. Και οι καλεσμένοι σίγουρα ανταποκρίθηκαν στον πραγματικά αξιόλογο χαρακτήρα του φετινού γκαλά.

Είχαμε μία από τους φετινούς συμπροέδρους, τη Zendaya ντυμένη όχι με ένα αλλά  δύο  φορέματα —το ένα από τη Maison Margiela, και σαν δεύτερο ένα φόρεμα Givenchy— ενώ άτομα όπως η Gigi Hadid και η Ayo Edebiri έγειραν σε όλη τη γεμάτη χλωρίδα της βραδιάς. Κατά τα άλλα, η Kendall Jenner περπάτησε στο χαλί επίσης με τον εντυπωσιακό Givenchy και η Greta Lee φόρεσε ένα εντυπωσιακό γλυπτό από τη Loewe.

Ωστόσο, υπήρχαν μερικά πρόσωπα που έλειπαν ανάμεσα στα αναγνωρίσιμα πλήθη. Παρακάτω, βρίσκονται οι πιο ηχηρές απουσίες από το φετινό Met Gala:

Η Rihanna

Η βασίλισσα και ο βασιλιάς του Met Gala, η Rihanna και ο A$AP Rocky, άργησαν στο Met Gala, οπότε κανείς δεν ανησύχησε όταν δεν εμφανίστηκαν με το κύριο πλήθος των καλεσμένων. Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε το ζευγάρι δεν εμφανίστηκε καθόλου. Έχοντας μιλήσει για την εμφάνισή της στο Met Gala για το σε μια συνέντευξή της, πριν από μερικές εβδομάδες, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η Rihanna είχε σκοπό να έρθει, αλλά πηγές επιβεβαίωσαν ότι η μουσικός πέρασε μία γρίπη που την εμπόδισε να παρευρεθεί.

Η Taylor Swift

Οι θαυμαστές της ήλπιζαν ότι θα το έκανε, αλλά όπως πολλοί είχαν προβλέψει, η Taylor Swift και ο αγαπημένος Travis Kelce, δεν παρευρέθηκαν στο Met Gala φέτος. Πολλοί υπέθεσαν ότι με το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της Eras της Swift να ξεκινά στο Παρίσι σε λίγες μόνο μέρες, η τραγουδίστρια θα έδινε προτεραιότητα στην τελευταία της ξεκούραση και χαλάρωση, πριν επιστρέψει στη σκηνή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anais (@taylors_cardigan_13)

Η Blake Lively

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η ηθοποιός και ο σύζυγός της παραλείπουν το Met Gala. Η ελπίδα πυροδοτήθηκε γύρω από την παρουσία της όταν η Lively εμφανίστηκε στο πάρτι παρουσίασης της συλλογής Tiffany & Co. του Pharrell Williams στη Νέα Υόρκη πριν από λίγες ημέρες. Έχοντας υποδεχτεί το τελευταίο τους παιδί τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, είναι λογικό ότι οι γονείς τεσσάρων μικρών παιδιών να χρειαστούν ένα διάλειμμα από το κόκκινο χαλί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loverly (@loverly)

Η Beyonce

Οι θαυμαστές που ήλπιζαν να δουν την Beyoncé να επιστρέφει στο εμβληματικό κόκκινο χαλί του Met Gala, μάλλον απογοητεύτηκαν για άλλη μια χρονιά. Ενώ κάποιοι πίστευαν ότι η δημοσιότητα γύρω από την τελευταία της κυκλοφορία άλμπουμ, Cowboy Carter, θα ήταν ο τέλειος λόγος για να κάνει μια επιστροφή στο Met, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη COMPANY (@ccompanyyy)

H Hailey Bieber

Όπως η Lively, έτσι και η Hailey δεν ήταν παρούσα στο περσινό Met Gala ούτε στο φετινό, με την τελευταία της εμφάνιση να είναι το 2022. Ούτε ο σύζυγός της Justin Bieber, ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί στο Met από το 2021 στο πλευρό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LuxeGen (@luxegen_official)

Cover Photo: Instagram/lugexen_official

RELATED