Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F10%252Flikewomangr gialia oraseos

Οι σκελετοί οράσεως που θα σας κάνουν φαίνεστε πιο νέα

Τα άτομα που έχουν πρόβλημα όρασης χρησιμοποιούν διαφορετικά μοντέλα γυαλιών.

Αποτελούν επίσης ένα γυναικείο αξεσουάρ αισθητικής που μπορεί να κάνει την εμφάνισή σας πιο ενδιαφέρουσα και αισθητή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η ποιότητα των γυαλιών και μετά το σχήμα και ο σχεδιασμός τους. Εξαιρετικά κομψό και όμορφο γυναικείο σκελετό γυαλιών οράσεως μπορεί να βρει κανείς σήμερα.

Τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου θα τονιστούν και μπορεί να φαίνεστε ακόμη και νεότεροι. Για να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο, καλό είναι να μάθετε λίγα περισσότερα για τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη που θα ταιριάζουν απόλυτα στην εμφάνισή σας.

Οπτικά Skyoptic

Ποια μοντέλα θα σε βοηθήσουν να φανείς νεότερη; 

Οι γυναίκες είναι ματαιόδοξες και όταν αγοράζουν ένα τέτοιο αντικείμενο προσπαθούν πάντα να το κάνουν να ταιριάζει και να τις κάνουν πιο γοητευτικές. Το πρόσωπο θα μπορούσε να φαίνεται πολύ νεότερο εάν βρεθεί το σωστό σχέδιο. Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι το σχήμα και το σχέδιο αντιστοιχούν στο περίγραμμα του προσώπου. Ακολουθούν ορισμένες συγκεκριμένες ιδέες:

  • για πρόσωπο με ορθογώνιο σχήμα – εδώ το σαγόνι είναι σαφώς καθορισμένο και το μέτωπο είναι ψηλό. Οι σκελετοί γυαλιών πρέπει να έχουν στρογγυλεμένα σχήματα. Χάρη σε αυτά, οι γωνίες θα μαλακώσουν. Οι προτεινόμενοι τύποι είναι στρογγυλοί, cat eye ή aviator. Θα τονίσουν την ομορφιά των ζυγωματικών.
  • με οβάλ πρόσωπο – ευνοούνται κυρίες με παρόμοιο σχήμα, καθώς είναι το πιο ισορροπημένο. Θα σας ταιριάζουν τετράγωνοι ή παραλληλόγραμμοι γυναικείες σκελετοί για γυαλιά διόπτρας. Τα μεγάλα μοντέλα με γεωμετρικό σχήμα είναι μια πολύ καλή λύση. Εδώ μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε στον τύπο cat eye, αεροπόρου ή μάσκας.
  • με στρογγυλό πρόσωπο – ορθογώνια και τετράγωνα μοντέλα θα βοηθήσουν στην οπτική επίτευξη ενός επιμήκους σχήματος. Αποφύγετε τα στρογγυλά ή στρογγυλεμένα σχήματα.
  • με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς – ξεχωρίζει ένα φαρδύ μέτωπο και ένα στενό πηγούνι. Λεπτοί σκελετοί για γυαλιά δίνουν τρυφερότητα, απαλότητα και νεανική όψη. Αποφύγετε εκείνα που το στυλ τους τραβάει την προσοχή στο πάνω μέρος του προσώπου. Η συμβουλή μας είναι να πειραματιστείτε με διαφανείς λεπτομέρειες.

Αν ψάχνετε για ένα παρόμοιο γυναικείο αξεσουάρ, προσπαθήστε να το εφαρμόσετε απόλυτα. Αυτό θα σας δώσει τη σιγουριά ότι φαίνεστε όμορφα και φαίνεστε σημαντικά νεότεροι.

Με ποια κριτήρια πρέπει να επιλέξουμε σκελετό; 

Εκτός από την οπτική ομορφιά, θα πρέπει να σκεφτείτε και την άνεσή σας. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, λέει το ηλεκτρονικό κατάστημα Skyoptic.gr. Αυτή είναι μια σημαντική προϋπόθεση για να είστε ικανοποιημένοι με την αγορά. Οι κανόνες επιλογής είναι οι εξής:

  • να μην ερεθίζει το δέρμα όταν αγγίζεται – τα μοντέλα από τιτάνιο είναι μια καλή λύση, καθώς δεν μπορούν να καταστραφούν από τον ιδρώτα, για παράδειγμα. Το μειονέκτημα τους είναι ότι δεν θα άντεχαν πολύ βαρύ γυαλί. Ψάξτε για ένα υποαλλεργικό γυναικείο μοντέλο.
  • δεν πρέπει να είναι πολύ στενά – αν δεν είναι στα μέτρα σας, υπάρχει κίνδυνος να πιέσουν τα νεύρα γύρω από τα μάτια και να δημιουργήσουν έναν δυσάρεστο πονοκέφαλο.
  • η γέφυρα δεν πρέπει να αφήνει σημάδι στη μύτη – προσπαθήστε να επιλέξετε ένα αρκετά άνετο μοντέλο με κατάλληλο μέγεθος που δεν θα αφήνει σημάδια, ακόμη και με πολύωρη χρήση.

Ποιοτικά γυναικεία αξεσουάρ θα βρείτε σε καλούς οπτικούς. Η ποικιλία εκεί είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Θα βρείτε διαφορετικές χρωματικές επιλογές για να σας βάλουν σε καλή διάθεση.

Πως να φροντίζετε το νέο αξεσουάρ; 

Όταν τα φοράτε ή τα βγάζετε, πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με τη βοήθεια και των δύο χεριών. Η συνήθεια του σηκώματος στο κεφάλι είναι πολύ κακή και οδηγεί σε μεγέθυνση. Το άλλο βασικό σημείο σχετίζεται με την αποθήκευση στην τσάντα χωρίς να τοποθετείται σε θήκη. Έτσι γρήγορα θα τα αποσβέσεις και θα πρέπει να επενδύσεις σε νέα. Κρατήστε τα γυναικεία γυαλιά γιατί βοηθούν στη διόρθωση της όρασης και δημιουργούν μια όμορφη εμφάνιση.

173577887 10224764341840464 61677497733566526 n 1

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED