Οι Θαυμαστές Της Kate Middleton «Παίζουν» Με Τις Στυλιστικές Της Επιλογές Στο Zoom

Οι θαυμαστές της Kate Middleton βρήκαν την ευκαιρία και «παίζουν»  στυλιστικά με τις εμφανίσεις της στο Zoom.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει φορέσει ένα φάσμα χρωμάτων στις συνομιλίες της στο Zoom. Οι οπαδοί της Kate υποστηρίζουν ότι οι φωτεινές δηλώσεις μόδας της υποστηρίζουν την Εθνική Υπηρεσία Υγείας.
Ακόμα και όταν βρίσκεται σε καραντίνα, η ντουλάπα της Δούκισας του Cambridges φωτίζει τη διάθεση όλων. Οι οπαδοί της Κέιτ παρατήρησαν ότι η ροή των συνόλων που εμφανίζονται στις ομιλίες της που κάνει μέσω Zoom, αποτελούν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, υποτίθεται ότι υποστηρίζουν την Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS), μια οργάνωση που έχει γίνει συνώνυμη με το πολύχρωμο φάσμα ως σύμβολο της υποστήριξη. Cue The Wizard of Oz ή Evita soundtracks.

«Η Kate είναι ένα ουράνιο τόξο ? Η δούκισσα φοράει ρούχα που έχει στην ντουλάπα της αυτή τη στιγμή λόγω καραντίνας και θέλει να στείλει ένα μήνυμα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ» έγραψαν σε ανάρτηση στο Ιnstagram από τον λογαριασμό του βασιλικού στυλ Cambridgemums.

Από το κόκκινο φόρεμα LKBennett για τον εορτασμό της ημέρας VE έως την κίτρινη μπλούζα που φορούσε ενώ συνομιλούσε με το προσωπικό της Casterton Primary Academy, στο μπλε πουλόβερ Tabitha Webb που φορούσε την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τη μητρική ψυχική υγεία έως το μωβ λουλουδάτο φόρεμα Ghost για το Big Night In του BBC, η Κέιτ παρέμεινε χαρακτηριστικά χαρούμενη αυτές τις δύσκολες στιγμές, τονίζοντας αυτή τη διάθεση με τις επιλογές του στυλ της.

Επίσης, ο Πρίγκιπας Λούις γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά του ζωγραφίζοντας έργα τέχνης εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο και φωτογραφήθηκε με τα χέρια του γεμάτα με έντονα χρώματα. Ίσως η Κέιτ να ήταν μεθοδική στο ντύσιμο της στην παρουσία της και τις συζητήσεις της στο Zoom. Αλλά αν η στυλιστική της «περιοδεία» με το ουράνιο τόξο ήταν σκόπιμη ή όχι, η δούκισσα έφερε ωστόσο το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων τις τελευταίες εβδομάδες.

Και ενώ βιώνουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι υπέροχο να προσφέρει κάποιος ελπίδα γεμάτη από χρώματα.

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue