Όλα Τα Μυστικά Για Να Έχετε Λευκά Δόντια Από Τον Οδοντίατρο Των Star!

Ο οδοντίατρος των star Dr. Kevin Sands μας συμβουλεύει πως να αποκτήσουμε λευκά δόντια με τον σωστό τρόπο χωρις να τα καταστρέφουμε
 
Ο Dr. Kevin Sands, οδοντίατρος – κοσμετολόγος που φροντίζει κάθε «διάσημο στόμα» του Hollywood μας συμβουλεύει πως θα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα γρήγορα αλλά και με τον καλύτερο τρόπο. 
 
1. Εάν έχετε στη διάθεσή σας μια ώρα…  «Οι Crest White Strips είναι η καλύτερη επιλογή». Μην αναλώνεστε με τα lipglosses που υπόσχονται ένα λευκότερο αποτέλεσμα – είναι απλώς ένα κόλπο. Ένα τρικ που μπορείτε να κάνετε είναι φορέσετε ένα φωτεινό lipstick (όχι σε τόνους του πορτοκαλί) για να δώσετε έτσι την αίσθηση ενός φωτεινότερου χαμόγελου.
 
2. Κάντε θεραπεία λεύκανσης επαγγελματική και όχι μόνοι σας στο σπίτι. 
 
3. Βάλτε μία φορά στο τόσο έξτρα baking soda μαζί με την οδοντόκρεμα.
 
4. Χρησιμοποιείστε οδοντόβουρτσα με activated charcoal τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα και γαργάρες με έλαιο καρύδας για να εξαφανίσετε τους λεκέδες με φυσικό τρόπο. Το οξύ που υπάρχει στο έλαιο καρύδας βοηθά ώστε να ξεφορτωθείτε τα βακτήρια της οδοντικής πλάκας που κιτρινίζουν τα δόντια. Επίσης, συμβάλει στην υγεία των ούλων και βοηθά στη διατήρηση της καθαρής αναπνοής» 
 
5/ Παραλείψτε: Να χρησιμοποιείτε στο σπίτι τις λωρίδες λεύκανσης περισσότερο από δύο φορές το χρόνο κι αυτό γιατί η υπερβολική χρήση τους μπορεί να προκαλέσει ζημιά όχι μόνο στα δόντια αλλά και στα ούλα.
 
Όλες οι οδηγίες είναι από τον Dr Kevin Sands
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue