Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F11%2FLikewoman 1200800 8

Όλα τα This and That #119 | Τι είδαμε την εβδομάδα που πέρασε

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

Lost & Found 2023 | Τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε συνεργαζόμενα ταξί της FREENOW

Lost & Found 2023 | Τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε συνεργαζόμενα ταξί της FREENOW

Πλησιάζοντας προς το τέλος του χρόνου, η FREENOW, το Super App Μετακίνησης, αποκαλύπτει τα αντικείμενα που ξεχάστηκαν από τους επιβάτες μέσα σε ταξί και βρέθηκαν από τους συνεργάτες οδηγούς της FREENOW. Είτε πρόκειται για αντικείμενα που χάνονται συχνά, είτε για μερικά από τα πιο ασυνήθιστα αντικείμενα, όπως μία φουσκωτή πισίνα, μία σύμβαση εργασίας ακόμη και εξτένσιον μαλλιών, το FREENOW app ενώνει χιλιάδες επιβάτες με τα υπάρχοντά τους κάθε μήνα. Για το 2023, τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα σε κατάταξη είναι:

  1. Κινητό τηλέφωνο
  2. Τσάντα
  3. Κλειδιά
  4. Airpods / Ακουστικά
  5. Πορτοφόλι
  6. Γυαλιά ηλίου
  7. Κοσμήματα

Σύμφωνα με στοιχεία της FREENOW, η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πόλεις-ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό απολεσθέντων αντικειμένων ανάμεσα σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις. Οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής κατατάσσονται στους πιο ‘ξεχασιάρηδες’ ανάμεσα στους Γάλλους και τους Άγγλους ενώ οι Γερμανοί και οι Πολωνοί χρήστες του FREENOW app θυμούνται πιο συχνά να παίρνουν τα υπάρχοντά τους βγαίνοντας από το ταξί. O Αύγουστος του 2023 σηματοδοτεί τον μήνα με τον χαμηλότερο αριθμό αντικειμένων που έχουν ξεχαστεί σε ταξί. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος εκτιμάται ως ο μήνας με τα περισσότερα απολεσθέντα αντικείμενα, ενώ με βάση στοιχεία της εταιρείας, τα πιο πολλά αιτήματα για εύρεση των αντικειμένων μέσα στο ταξί δημιουργούνται Δευτέρα πρωί γύρω στις 11 π.μ.

Lost & Found 2023 | Τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε συνεργαζόμενα ταξί της FREENOW

Για να επανενώσει ακόμη περισσότερα αντικείμενα με τους ιδιοκτήτες τους, η FREENOW συνεργάστηκε με τη NotLost, μια πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που διασφαλίζει την ταχύτερη επιστροφή χαμένων αντικειμένων προσφέροντας μια απλοποιημένη εμπειρία για επιβάτες και οδηγούς. Οι επιβάτες που θέλουν να ψάξουν για ένα χαμένο αντικείμενο μπορούν να το κάνουν μέσω του FREENOW app, είτε επικοινωνώντας με τον οδηγό μέσω της εφαρμογής μέχρι και 7 ημέρες μετά τη διαδρομή, είτε επιλέγοντας τη διαδρομή στο ιστορικό και στέλνοντας άμεση αναφορά σχετικά με το αντικείμενο που έχασαν. Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης έχει ξεχάσει το κινητό του στο ταξί, μπορεί εύκολα να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα στα ελληνικά, συνδεόμενος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κινητού ή υπολογιστή και αναφέροντας πληροφορίες για το αντικείμενο.

Τα Pampers® στέκονται για 6η συνεχόμενη χρονιά δίπλα στα πρόωρα μωράκια και τις οικογένειές τους | Τα Pampers® σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» δεσμεύονται για ακόμη μια χρονιά να στηρίξουν τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, δωρίζοντας τις κατάλληλες για εκείνα πάνες

Τα Pampers® στέκονται για 6η συνεχόμενη χρονιά δίπλα στα πρόωρα μωράκια και τις οικογένειές τους | Τα Pampers® σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον» δεσμεύονται για ακόμη μια χρονιά να στηρίξουν τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, δωρίζοντας τις κατάλληλες για εκείνα πάνες

Τα Pampers®,στοχεύουν να διασφαλίσουν ό,τι τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα θα έχουν την κατάλληλη προστασία για έναν ξεκούραστο ύπνο. Από το 2018, έξι χρόνια τώρα, για κάθε συσκευασία Pampers® που αγοράζεται, τα Pampers® δωρίζουν μία πάνα για τα πρόωρα μωράκια, με στόχο η ετήσια δωρεά στις αντίστοιχες μονάδες να ξεπερνά τις 200.0000 πάνες σε όλη τη χώρα. Συνολικά, μέχρι σήμερα, τα Pampers® έχουν δωρίσει πάνω από 1.000.000 ειδικά σχεδιασμένες πάνες στα μαιευτήρια όλης της Ελλάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και συμβάλλοντας στον καλύτερο ύπνο των νεογνών. Καθώς ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ανάπτυξης των πρόωρων μωρών, πάντα με ιδιαίτερη ευαισθησία πλάι στους μικρούς μαχητές, τα Pampers® δεσμεύονται να δωρίσουν και φέτος ειδικά σχεδιασμένες πάνες στα νοσοκομεία, διασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε μωρό που γεννιέται πρόωρα θα έχει πρόσβαση σε αυτές.

Ένα στα δέκα μωρά παγκοσμίως γεννιέται πρόωρα και όταν ένα μωρό γεννιέται πριν ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του, έχει ευαίσθητη επιδερμίδα. Από τη γέννηση του, είτε είναι τελειόμηνο είτε πρόωρο, το δέρμα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας που συμβάλλει στην προστασία από τις λοιμώξεις καθώς επίσης και το όργανο που παρέχει ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος και αποτροπή απώλειας νερού.

Επιπρόσθετα, τα πρόωρα μωρά κοιμούνται έως και το 97% του χρόνου για να εξασφαλιστεί η σωστή τους ανάπτυξη, με τον ύπνο να παίζει καθοριστικό ρολό στην υγιή σωματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Οι πάνες Pampers® Preemie Protection, οι μικρότερες και πιο μαλακές πάνες για μωρά με εξαιρετικά μικρό βάρος, 800 γραμμάρια, προσφέρουν εξατομικευμένη εφαρμογή,  βοηθώντας τα μωράκια στις μονάδες νεογνών να παραμένουν στεγνά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ώστε να μην διαταράσσεται ο ύπνος τους, δημιουργώντας τις συνθήκες για έναν ξεκούραστο ύπνο. Επιπλέον της δωρεάς των ειδικά σχεδιασμένων πανών τα Pampers® Preemie Protection, τα τα Pampers® ενισχύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον», που έχει στόχο την επίλυση των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών προκλήσεων των οικογενειών με πρόωρα νεογνά. Με την βοήθεια των τα Pampers®, η ΜΚΟ «Ηλιτόμηνον» έχει προχωρήσει στην δωρεά τεσσάρων θερμοκοιτίδων σε μονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών σε μαιευτήρια σε πόλεις της Ελλάδας, εκπληρώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για την ενίσχυση των νεογνών και των οικογενειών τους απέναντι στην προωρότητα. Στα άμεσα σχέδια της μάρκας, είναι η δωρεά της πέμπτης θερμοκοιτίδας σε μονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών σε δημόσιο μαιευτήριο της Ελλάδας.

Εγκαίνια … αλά Ιταλικά για το νέο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue” στην καρδιά της Γλυφάδας

Εγκαίνια … αλά Ιταλικά για το νέο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue” στην καρδιά της Γλυφάδας
Μαργαρίτα Χρονοπούλου – Ιάσωνας Τσαρούχας – Σταματίνα Τσιμτσιλή – Χάρης Σιανίδης – Βασίλης Τσαρούχας – Φιλιώ Τσαρούχα

Ένα γευστικό ταξίδι ως την Ιταλία πραγματοποίησαν όσοι έδωσαν το παρών στα λαμπερά εγκαίνια του νέου premium pizza napoletana εστιατορίου “Mamy Blue” στη Γλυφάδα (Ανδρέα Παπανδρέου 126). Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού, τηλεοπτικού και καλλιτεχνικού χώρου, food bloggers και pizza lovers απήλαυσαν τις πιο αυθεντικές ναπολιτάνικες συνταγές σε ένα εντυπωσιακό χώρο γεμάτο από χρώματα και αρώματα της Ιταλίας. Το opening party απογείωσε η Dj και ραδιοφωνική παραγωγός Έλενα Κώνστα, ενώ οι ιδιοκτήτες δέχτηκαν με χαρά τις ευχές για το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα από επωνύμους, φίλους και συνεργάτες.

Εγκαίνια … αλά Ιταλικά για το νέο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue” στην καρδιά της Γλυφάδας
Ρενέ Σαραντινού – Μαρία Ανδρέου – Τάνια Νικολοπούλου

To εστιατόριο “Mamy Blue” με διακόσμηση που κάνει τη διαφορά, όπως οι ατελείωτες λεμονιές και οι φρέσκοι βασιλικοί μέσα στις hand – painted κεραμικές γλάστρες, με τον επιβλητικό ξυλόφουρνο και τα signature Napoli based πιάτα του ήρθε να αλλάξει τον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας. Το ζυμάρι κάθε πίτσας ωριμάζει από 36 έως 48 ώρες και ψήνεται αποκλειστικά σε ξυλόφουρνο στους 450-500 βαθμούς Κελσίου. 

Εγκαίνια … αλά Ιταλικά για το νέο premium pizza napoletana εστιατόριο “Mamy blue” στην καρδιά της Γλυφάδας
Ιωάννα Τζανή – Χρήστος Λώλης – Τζένη Οικονόμου

Real fact: Οι σεφ επιμελούνται το αυθεντικό ναπολιτάνικο σχήμα της που μοιάζει με ρόδα κάρου, όπως κάθε πίτσα“ruota di carro” στη Νάπολι ήδη από το 1.500 μ.Χ. και αυτό γιατί οι πιτσαγιόλο στις εργατικές φτωχικές συνοικίες της Νάπολι συνήθιζαν να ανοίγουν το ζυμάρι όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε να προκύπτουν περισσότερα και μεγαλύτερα κομμάτια για να ταΐζουν όσα περισσότερα στόματα μπορούσαν. Για αυτό και η παράδοση λέει ότι όσο πιο πλατιά ήταν η πίτσα τόσο φτωχότερη ήταν η γειτονιά! 

DEFENDER Luxury Off-Road Weekend Experience από την Τζώρτζης ΑΕ και την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ

DEFENDER Luxury Off-Road Weekend Experience από την Τζώρτζης ΑΕ και την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ
Λεωνίδας Μισαλάκης, Ιωάννα Τζώρτζη, Έκτορας Μποτρίνι, Κυριακή Μπιθαρά, Μπερνάρντ Νικόλας

Με στόχο να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία στους πιστούς φίλους και λάτρεις του DEFENDER, σχεδιάστηκε  ένα διήμερο οδοιπορικό «πρόκληση», με πολύ αδρεναλίνη σε off-road διαδρομές, test drives και πολλές εκπλήξεις. Με πρώτο προορισμό τη Λίμνη Δόξα και στη συνέχεια, τη δεύτερη ημέρα, ανάβαση στο χιονοδρομικό Ζήρεια, οι 60 VIP εκλεκτοί προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να τολμήσουν το ακατόρθωτο στη διάρκεια των test-drives και να διαπιστώσουν τις εξελιγμένες και εντυπωσιακές δυνατότητες του DEFENDER.

Στη διάρκεια του οδοιπορικού, οι πιστοί φίλοι του DEFENDER, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν απολαυστικά διαλείμματα με events υψηλής γαστρονομίας στη λήξη της κάθε διαδρομής. Στη Λίμνη Δόξα, η ομάδα των Nomade et Sauvage επιμελήθηκε το γεύμα. Το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας, στο χιονοδρομικό της Ζήρειας, ύστερα από δυναμικά off-road test drives με DEFENDER, τους εκλεκτούς καλεσμένους περίμενε ακόμη ένα μαγικό «ταξίδι» γευσιγνωσίας, που επιμελήθηκε και προετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο Chef Ektoras Botrini και η ομάδα του. Το γεμάτο περιπέτεια και πολυτελείς εκπλήξεις off-road weekend ήταν η αρχή μιας σειράς εμπειριών για αυτούς που τολμούν το άπιαστο.

Δύο ιστορικά αεροσκάφη μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, με πρωτοβουλία της Zela Aviation

Δύο ιστορικά αεροσκάφη μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, με πρωτοβουλία της Zela Aviation

Όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν αναμένεται να ξυπνήσουν δύο ιστορικά αεροσκάφη, τα οποία απέκτησε πρόσφατα η κυπριακή εταιρεία Zela Aviation. Τα δύο αεροσκάφη, τα οποία παρέμεναν εγκαταλελειμμένα στο αεροδρόμιο του Ελληνικού από το 2001, αποτελούν ένα πραγματικό θησαυρό για την ιστορία της αεροπλοΐας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόκειται για ένα BAC1-11, στα χρώματα της Ελληνικής Αεροπορίας, ένα από τα ελάχιστα αεροσκάφη αυτού του τύπου παγκοσμίως, το οποίο ανήκε για πολλά χρόνια στο στόλο της Cyprus Airways. Το αεροσκάφος, αφού συντηρηθεί, θα δοθεί ως δωρεά στο Δήμο Λαυρίου, για να καταλάβει τη θέση που του αρμόζει δίπλα από το λιμάνι της πόλης. Αρχική ιδέα ήταν το αεροσκάφος να μεταφερθεί στην Κύπρο, με τα ιστορικά χρώματα της Cyprus Airways, αλλά στο παρόν στάδιο η διαδικασία μεταφοράς κρίθηκε ιδιαίτερα δύσκολη. Το δεύτερο αεροσκάφος είναι ένα Boeing 727, το οποίο είχε αγοραστεί το 1968, από τον Αριστοτέλη Ωνάση για τον θρυλικό στόλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος, αφού συντηρηθεί και ανακαινιστεί, θα φυλαχθεί μέχρι την οριστική απόφαση για το χώρο που θα το φιλοξενήσει.

Ο Πρόεδρος της Zela Aviation, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι αυτά τα δύο αεροσκάφη αποτελούν μέρος της ιστορίας της Ελληνικής και Κυπριακής Αεροπλοΐας. Η έκθεση, αυτών των δύο κειμηλίων σε δημόσια θέα, θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να ταξιδέψουν στο παρελθόν και να ανακαλύψουν τον θαυμαστό κόσμο της αεροναυτικής βιομηχανίας, ανέφερε χαρακτηριστικά.

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου | Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22.00

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου | Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22.00

Αμέτρητες επιτυχίες, αμείωτο κέφι, ασταμάτητος χορός, διασκέδαση μέχρι πρωίας. Ένα από τα εκρηκτικά δίδυμα της νυχτερινής Αθήνας έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου. Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες με μοναδική χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα μας σηκώσει από τον καναπέ.

Ο Λευτέρης Πανταζής, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαϊκούς τραγουδιστές εδώ και δεκαετίες, ανεβάζει το κέφι στα ύψη με τα διαχρονικά του σουξέ: «Το ωραιότερο πλάσμα», «Μαγικά χαλιά», «Στον έβδομο ουρανό», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου», «Σε νοσταλγώ» κ.ά. Η Έλλη Κοκκίνου με την ξεχωριστή φωνή και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική παρουσία μάς ξεσηκώνει με τις μεγάλες επιτυχίες της: «Κοσμοθεωρία», «Masai», «Δε γίνεται», «Ήταν ψέμα», «Μάτια κλειστά», κ.ά. Στη βραδιά συμμετέχει και ο ταλαντούχος Γιάννης Γρόσης. Σε ένα ντουέτο με πολύ συναίσθημα, ο νεαρός καλλιτέχνης και η Έλλη Κοκκίνου ερμηνεύουν το τραγούδι της «Θέλω τόσα να σου πω». Λαμπεροί καλεσμένοι τιμούν τον Λευτέρη Πανταζή και την Έλλη Κοκκίνου, και μοιράζονται όμορφες ιστορίες με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη: Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια,  Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης, Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου ανεβαίνουν στη σκηνή και παρουσιάζουν, σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική του Στέλιου Χρόνη και του Λευτέρη Πανταζή. Το «Σπίτι με το MEGA» κρύβει πάντα έντονες συγκινήσεις. Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Λευτέρη Πανταζή: Η παρουσιάστρια, μέσα από ένα βίντεο αρχείου, θυμίζει στον τραγουδιστή ένα στιγμιότυπο από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα», όπου συμμετείχε η κόρη του, Konnie. Στη συνέχεια, η Konnie Μεταξά εμφανίζεται στο πλατό, χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας της, και οι δυο τους μας χαρίζουν μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Το Davos υποδεχεται το Laguna Coast Foundation

Το Davos υποδεχεται το Laguna Coast Foundation

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυσή του, ο Ερευνητικός-Περιβαλλοντικός Οργανισμός Laguna Coast Foundation έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του, αφήνοντας το στίγμα του στον χάρτη της βιωσιμότητας και της περιβαλλοντικής καινοτομίας. Με τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε στο χρονικό αυτό διάστημα, κέρδισε τόσο την αναγνώριση όσο και το ενδιαφέρον επιστημόνων και επενδυτών διεθνώς, αποδεικνύοντας πως η βιωσιμότητα είναι ο οδηγός του μέλλοντος. Σήμερα, με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή του Laguna Coast Foundation στο επιφανές Greek House Davos κατά τη διάρκεια του World Economic Forum 2024 στην Ελβετία. Η παρουσία, στο εμβληματικό αυτό περιβάλλον, κορυφαίων ηγετών και επενδυτών από όλο τον κόσμο επιβεβαιώνει το ειδικό βάρος της βιωσιμότητας και της τεχνολογικής καινοτομίας στη σημερινή παγκόσμια ημερήσια διάταξη.

Το Laguna Coast Foundation, με έδρα τη Νάξο, αναλαμβάνει τον ρόλο του πρωτοπόρου στη δημιουργία ενός οικολογικού και τουριστικού μοντέλου που αντιμετωπίζει την κλιματική κρίση με δημιουργικότητα και αποφασιστικότητα. Σχεδιάζοντας πρωτοποριακές επενδύσεις ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχύοντας τον οικοτουρισμό, τις εξατομικευμένες υπηρεσίες σε ολιστικές εμπειρίες, την αναγεννητική ιατρική και αναζωογόνηση, την έρευνα και προστατεύοντας τους φυσικούς πόρους με βιώσιμο τρόπο, σχεδιάζουμε την δημιουργία μιας κοινωνίας με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα. Το Laguna Coast Foundation, μέσω των συνεργασιών και των πρωτοποριακών έργων όπως το “Naxos Smart Island” με την Amazon Web Services, μετασχηματίζει την γεωργία και αναδεικνύει τη βιοποικιλότητα της, προσφέροντας ένα ελπιδοφόρο πρότυπο για την μελλοντική μορφή τουρισμού ενώ σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ πέτυχε την επίτευξη υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτροδότησης στην ευρύτερη περιοχή του υδροβιότοπου της  Λαγκούνα που αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης.

pαyzy pro | Δυνατότητα προβολής & δημιουργίας προσαρμοσμένων cashback για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

pαyzy pro | Δυνατότητα προβολής & δημιουργίας προσαρμοσμένων cashback για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το payzy by COSMOTE μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με το νέο mobile app payzy pro, που αυξάνει την ανταγωνιστικότητά τους. Με σημαντικά οφέλη και για τις επιχειρήσεις και για τους καταναλωτές, το payzy pro είναι αρχικά διαθέσιμο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσθέτοντας συνεχώς νέους συνεργάτες, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας. Το payzy pro είναι η μόνη εφαρμογή για κινητά με την οποία μπορεί μια επιχείρηση να δημιουργήσει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης με επιστροφές σε ευρώ (cashback) για τους πελάτες της, όπως η ίδια θέλει και ανάλογα με τις ανάγκες της. Επίσης, προσφέρει στις επιχειρήσεις άμεση ρευστότητα στα ποσά που εισπράττουν από την αγορά που κάνουν οι χιλιάδες χρήστες του payzy, καθώς το κινητό μετατρέπεται σε «τερματικό» αποδοχής πληρωμών μέσω της τεχνολογίας QR code. Οι πληρωμές γίνονται μέσα στο κατάστημα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Με το payzy pro μια επιχείρηση προβάλλεται δωρεάν στην πελατειακή βάση του payzy, ενώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενεργοποιήσει, να επεξεργαστεί ή να απενεργοποιήσει το cashback που η ίδια δημιούργησε.

Η GIME στο προσκήνιο της 43ης Διεθνούς Έκθεσης HOST στο Μιλάνο

Η GIME στο προσκήνιο της 43ης Διεθνούς Έκθεσης HOST στο Μιλάνο

Στην 43η  Διεθνή Έκθεση HOST που έλαβε χώρα στο Μιλάνο, παρουσιάστηκαν οι νέες επαγγελματικές μηχανές καφέ GIME, φτιαγμένες από ανθρακονήματα, που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα Lamborghini, με marble και high tech εμφάνιση, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των καταστημάτων HORECA. Η εταιρεία GIME ανήκει 100% στην οικογένεια Portioli, η οποία σχεδιάζει και διαθέτει επαγγελματικές μηχανές καφέ στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Η GIME εγγυάται μηχανές που είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα Portioli Blends. Χάρη στην τεχνολογία τους, είναι σε θέση να αναδείξουν όλες τις ιδιότητες και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ώστε να σας προσφέρουν το τέλειο φλιτζάνι espresso. Οι μηχανές καφέ της GIME αντιπροσωπεύουν τον τέλειο συνδυασμό μηχανικής και ηλεκτρονικής τεχνολογίας. Χαρακτηρίζονται από τον εργονομικό σχεδιασμό, την αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση τους.  

author ioanna lymperopoulou

Ιωάννα Λυμπεροπούλου Blogger

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED