Skip to main content
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F05%2FLikewoman 1200800 7

Όλα τα This and That #73

Πιστές στο ραντεβού μας για άλλο ένα This and That με όλα τα νέα και όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας.

1ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue – Αθήνα, 1η Ιουνίου | 45 σημαντικοί ομιλητές αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές διαλόγου για τη βιωσιμότητα

1ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue - Αθήνα, 1η Ιουνίου | 45 σημαντικοί ομιλητές αναδεικνύουν τις καλές πρακτικές διαλόγου για τη βιωσιμότητα

Περισσότεροι από 45 σημαντικοί ομιλητές από όλο το φάσμα της κοινωνίας των πολιτών, στελέχη μεγάλων εταιρειών, διεθνών ΜΚΟ, θεσμικών φορέων, Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας και εξειδικευμένα στελέχη ευρωπαϊκών εταιρειών επικοινωνίας, συναντιούνται στο 1ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue με σκοπό να συζητήσουν την αξία της συμμετοχής των ενδιαφερομένων μερών στη λήψη αποφάσεων και τον αντίκτυπό της στην αειφόρο ανάπτυξη. Το Συνέδριο πραγματοποιείται την 1η Ιουνίου στις 9:00, στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Αθήνα με τη συνεργασία της Sympraxis, της Global Sustain και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαβούλευσης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

  • Πόσο μικρή είναι η απόσταση από την επικοινωνία των δράσεων βιωσιμότητας μέχρι το green washing και το social washing;
  • Τι θέλουν οι εταιρείες από την Κοινωνία των Πολιτών και τι ζητά η Κοινωνία των Πολιτών από τον εταιρικό κόσμο;
  • Πόσος κρίσιμος είναι ο ρόλος της ουσιαστικής διαβούλευσης όταν αποτελεί προϋπόθεση χρηματοδότησης των μεγάλων έργων που υλοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη;
  • Ποιος είναι ο ρόλος της συνηγορίας μπροστά σε ισχυρισμούς για σκάνδαλα που αφορούν κοινωφελείς φορείς;
  • Τι επιδιώκει το ελληνικό κράτος και τα Ιδρύματα από τους κοινωνικούς φορείς και πώς συνεργάζονται μεταξύ τους;
  • Ποιες είναι οι καλές πρακτικές διαλόγου με τα ενδιαφερόμενα μέρη, ώστε μεγάλα έργα κοινού ενδιαφέροντος να προχωρούν επιτέλους στην υλοποίηση έχοντας εξασφαλίσει συναίνεση;
  • Ποιες είναι οι προδιαγραφές της αποτελεσματικής επικοινωνίας και ποιες οι καλές πρακτικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα ζητήματα βιωσιμότητας;
  • Πού μπορεί να τέμνονται οι φαινομενικά αγεφύρωτες διαφορές όταν σκοπός γίνεται το κοινό καλό;

Διεθνή ΜΚΟ όπως η Greenpeace, τα Παιδικά Χωριά SOS και η ActionAid, μεγάλες εταιρείες όπως ο Όμιλος ΟΤΕ, η ΔΕΗ και η Παπαστράτος, σημαντικοί θεσμικοί φορείς όπως το CSR Hellas και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή,  Φορείς, Πανεπιστήμια, εξειδικευμένες ευρωπαϊκές εταιρείες επικοινωνίας αλλά και σημαντικοί εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας όπως ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ / Δήμαρχος Τρικκαίων και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου της Αθήνας θα αναζητήσουν απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα κρίσιμα ερωτήματα.

Σε μια εποχή συνεχών αλλαγών και ανατροπών, ο διάλογος παραμένει το μόνο αποτελεσματικό μέσο, μπροστά στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης μας, όπως η κλιματική κρίση, η απώλεια της βιοποικιλότητας, η κοινωνική  ανισότητα,  ο σεβασμός στη  διαφορετικότητα. Το 1ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue έρχεται για να αρθρώσει έναν καθαρό λόγο και νααναζητήσει τα θεμέλια της αποτελεσματικής επικοινωνίας, ως απαραίτητο στοιχείο για τη διαμόρφωση κάθε στρατηγικής απόφασης.

Το e-shop.gr ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη BOX NOW!

345655354 1004044370586573 5305216941654635066 n.jpg? nc cat=109&ccb=1 7& nc sid=730e14& nc ohc=A459lKYVh1sAX KklTl& nc ht=scontent.fath3 3

Η ταχύτατη εξυπηρέτηση του καταναλωτή είναι προτεραιότητα για το eshop.gr που αναζητά συνεχώς τρόπους να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της εποχής! Η συνεργασία του με τη BOX NOW, το μεγαλύτερο δίκτυο αυτόματων μηχανημάτων παραλαβής (Lockers) στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει τον σκοπό αυτό, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες του.

Η διαδικασία; Πολύ απλή!

Κάνοντας την παραγγελία σου από το e-shop.gr ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και επιλέγοντας ως τρόπο παραλαβής τη BOX NOW, μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου την επόμενη κιόλας ημέρα. Μόλις τοποθετηθεί στην θυρίδα, θα σου σταλεί ένα SMS, όπου έχεις στην διάθεσή σου 48 ώρες για να παραλάβεις το δέμα σου, εισάγοντας το PIN που έλαβες στο μήνυμα.

Η άμεση παράδοση αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την εταιρεία. Για τον σκοπό αυτό, το e-shop.gr, διαθέτει ήδη μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών που παραδίδουν δέματα εργάσιμες ημέρες και 58 e-shop points σε όλη την Ελλάδα, για επί τόπου παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη. Τα e-shop points αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας του e-shop.gr καθώς είναι το σημείο σύνδεσης με τον πελάτη, με στόχο την προσεκτική διερεύνηση των αναγκών του και την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του.

Το eshop.gr με την προσθήκη της υπηρεσίας BOX NOW, την «πράσινη» καινοτόμο start-up που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων, σου δίνει την δυνατότητα να παραλάβεις το δέμα σου όποτε και από όπου θέλεις εσύ! Διάλεξε το BOX NOW Locker που σε εξυπηρετεί καλύτεραανάμεσα σε1.400+ σημεία ανά την Ελλάδα και παρέλαβε από εκεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Το e-shop.gr, επιλέγει πάντα φιλικούς τρόπους προς το περιβάλλον για την διεκπεραίωση των παραγγελιών του. Γι’ αυτό και υπάρχει και η περιβαλλοντική πλευρά αυτής της συνεργασίας, καθώς τα BOX NOW Lockers λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια & υιοθετούν ένα μοντέλο λειτουργίας, που μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Οι ασίγαστες φωνές των Τζένη Καρέζη, Θόδωρου Αγγελόπουλου και Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στη νέα ταινία της μπύρας ΜΑΜΟΣ

Η μπύρα ΜΑΜΟΣ με τη δεύτερη καμπάνια της, «Ασίγαστες Φωνές», μας προτρέπει ν’ ακούμε τις «φωνές» που μας οδηγούν μπροστά και να τολμήσουμε το πρώτο βήμα με πάθος. Μέσα από τη νέα καμπάνια που κυκλοφορεί στον αέρα, η μπύρα ΜΑΜΟΣ, είναι η πρώτη μπύρα που μιλά για όλες τις «ασίγαστες φωνές» που έχουμε μέσα μας, πριν κάνουμε το πρώτο βήμα. Αντλώντας έμπνευση από την πραγματική ιστορία του Πέτρου Μάμου, μας προτρέπει όταν μία σκέψη γεννηθεί στον νου και «ζυμώνεται» μέσα μας, να το τολμήσουμε με πάθος.

https://www.youtube.com/watch?v=urXRT0_ioZk

Στο νέο τηλεοπτικό σποτ ακούγονται οι φωνές της Τζένης Καρέζη, του Θόδωρου Αγγελόπουλου καιτης Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, που έρχονται να επιβεβαιώσουν πως όταν τολμάς, ο δρόμος μπροστά σου είναι ανοιχτός και όλα είναι πιθανά. Η μπύρα ΜΑΜΟΣ αποτίει φόρο τιμής σ’ αυτούς τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, μ’ ένα έργο που σήμερα δεν θα είχαμε αν δεν είχαν κάνει και εκείνοι το πρώτο βήμα. Όπως άλλωστε και ο Πέτρος Μάμος.

Η ιστορία της μπύρας ΜΑΜΟΣ ξεκίνησε όταν ο ιδρυτής της, Πέτρος Μάμος, αψήφησε όλες εκείνες τις φωνές που έλεγαν «όχι». Εμπιστεύτηκε μόνο αυτές που έλεγαν «προχώρα» και ακολούθησε το πάθος του σ’ ένα ταξίδι μακρινό, δύσκολο αλλά και γενναιόδωρο, για να γίνει ο πρώτος Έλληνας διπλωματούχος Ζυθοποιός. Ένα ταξίδι που σήμερα απολαμβάνουμε παγωμένο στο ποτήρι μας.

Η ταινία συμπληρώνεται με ανθρώπους, καθημερινούς ήρωες, αυθεντικούς, οραματιστές και καινοτόμους που έχουν το μεράκι αλλά και τη «μαγιά» όπως ο Πέτρος Μάμος. Τους βλέπουμε ν’ αμφιταλαντεύονται, αλλά εντέλει ν’ αψηφούν τις φωνές που τους καθηλώνουν και να κάνουν τη δική τους αρχή, μέσα από το πρώτο τους βήμα. Άλλωστε κάθε ταξίδι, έχει μία αρχή.

Για όλους τους ανθρώπους του χθες, του σήμερα αλλά και του αύριο, η μπύρα ΜΑΜΟΣ έρχεται να μας ενώσει και μας προσκαλεί να πιούμε εις υγείαν των φωνών που σε κάθε αρχή μας λένε να τολμήσουμε και να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας. Γιατί… Όταν μια σκέψη γεννηθεί στον νου, το πρώτο βήμα να τολμήσεις με πάθος.ΜΠΥΡΑ ΜΑΜΟΣ. ΕΖΥΜΩΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

Ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, συμμετέχει στην ενέργεια “Gruppo Cucine – 20 years of kitchen experience!”

https://www.youtube.com/watch?v=chPAjPENZPQ

Η Gruppo Cucine με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας της, μας παρουσιάζει σημαίνοντες προσωπικότητες από όλους τους χώρους, όπως επιχειρηματικό, κατασκευαστικό, καλλιτεχνικό, οι οποίοι μιλούν για την εμπειρία τους ως πελάτες της.

Είναι μεγάλη τιμή για την εταιρεία να εκφράζουν τις απόψεις τους και να γίνονται πρεσβευτές της, τόσο σημαντικοί άνθρωποι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν μέχρι σήμερα διαθέτοντας τον πολύτιμο χρόνο τους και δεσμευόμαστε από την πλευρά μας να συνεχίσουμε να δημιουργούμε με βάση τις αξίες που έχουμε χτίσει εδώ και 20 χρόνια με κέντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Παρουσιάζουμε λοιπόν το βίντεο στο οποίο ο ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης, μιλά για την εμπειρία του ως πελάτης της Gruppo Cucine.

75 εργαζόμενοι – εθελοντές του Ομίλου Hellenic Healthcare καθάρισαν την παραλία του Σχινιά | Συνολικά συλλέχθηκαν 42 κιλά απορρίμματα

75 εργαζόμενοι - εθελοντές του Ομίλου Hellenic Healthcare καθάρισαν την παραλία του Σχινιά | Συνολικά συλλέχθηκαν 42 κιλά απορρίμματα

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), με τη συμμετοχή 75 εργαζομένων των εταιρειών του Ομίλου, σε συνεργασία με τον φορέα “project PARALIES”, ανέλαβε τον καθαρισμό του τελευταίου τμήματος της παραλίας του Σχινιά, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 14 Μαΐου 2023. Λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και φροντίζοντας για τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, ο Όμιλος HHG αποφάσισε να συνεισφέρει ενεργά στην αντιμετώπιση της παράκτιας ρύπανσης, με τον καθαρισμό μιας από τις πολυσύχναστες και ομορφότερες παραλίες της Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι-εθελοντές και μέλη των οικογενειών τους (από τα Θεραπευτήρια Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, τα διαγνωστικά κέντρα Healthspot και Heal Academy), καθάρισαν το τελευταίο τμήμα της παραλίας του Σχινιά και περίπου σε 2 ώρες συνέλεξαν και παρέδωσαν στους εκπροσώπους του “Project PARALIES” 42 κιλά απορρίμματα από πλαστικό, αλουμίνιο, χαρτί, γυαλί, καθώς και αποτσίγαρα.

Το “Project PARALIES” αποτελεί μία σημαντική  περιβαλλοντική πρωτοβουλία που στοχεύει στη μείωση της ρύπανσης και των επιπτώσεων της ανθρώπινης παρουσίας στο θαλάσσιο και παράκτιο οικοσύστημα των παραλιών. Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, εκπρόσωποι του project PARALIES ενημέρωσαν τους εθελοντές του HHG σχετικά με τη σημασία της συλλογής των απορριμμάτων, τη διαδικασία της ποιοτικής και ποσοτικής καταγραφής των αποβλήτων που συλλέγονται αλλά και το σωστό τρόπο ανακύκλωσης, με χωριστή συλλογή των σκουπιδιών που παράγονται ανάλογα με το υλικό, δηλαδή πλαστικό, αλουμίνιο, χαρτί, γυαλί ή σύμμεικτα.

Στόχος του Ομίλου Hellenic Healthcare είναι να προβαίνει συνεχώς σε πράξεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας, αποβαίνουν σε όφελος της κοινωνικής οικονομίας και εξασφαλίζουν ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για όλους. Μέσα από τις δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούν και τις βιώσιμες πρακτικές που ακολουθούν, τα νοσοκομεία του Ομίλου συνεισφέρουν καθοριστικά για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Προωθώντας με ενεργό τρόπο την προστασία του περιβάλλοντος, ο Όμιλος HHG δίνει τεράστια έμφαση στην παρακολούθηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός του, εφαρμόζοντας το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας για την ενίσχυση της αειφορίας του και πραγματοποιώντας σταθερά βήματα για ένα πιο υγιές και ένα πιο πράσινο μέλλον για την κοινωνία.

Henkel, Dixan & My market για άλλη μία φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των Ελληνικών οικοσυστημάτων

Henkel, Dixan & My market για άλλη μία φορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των Ελληνικών οικοσυστημάτων

Το επιτυχημένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του DIXAN και της Henkel Hellas «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή» στον 4o χρόνο εστιάζει στην πηγή της ρύπανσης από πλαστικό και επικεντρώνεται στα οικοσυστήματα που αποτελούν τον πνεύμονα του τόπου μας. Η Henkel Hellas και το Dixan, για 4η συνεχόμενη χρονιά, παραμένουν πιστοί στη σημαντική δέσμευσή τους για έναν πλανήτη πιο καθαρό. Ο νέος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή»στοχεύει στην απομάκρυνση των πλαστικών και άλλων απορριμμάτων από τα αστικά άλση, πάρκα και δάση που αποτελούν κυριολεκτικά τον ζωτικό πνεύμονα του οικοσυστήματος κάθε πόλης. Σε συνεργασία με τα My market, για 2η συνεχόμενη χρονιά, οι εργαζόμενοι με τις οικογένειές τους, αλλά και με την υποστήριξη εθελοντών περιβαλλοντικών οργανώσεων πραγματοποιούν συστηματικούς καθαρισμούς και επιλέγουν να γίνουν μέρος της λύσης του προβλήματος.

Ο πρώτος κοινός καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Δαφνίου με μεγάλη επιτυχία, αφού συμμετείχαν 168 εθελοντές, οι οποίοι συγκέντρωσαν περισσότερα από 530 κιλά απορρίμματα δίνοντας ανάσα ζωής στη χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Για τις νέες δράσεις του προγράμματος, η Henkel Hellas και τα My Market μαζί με τη Sympraxis, αναλαμβάνουν δράση για να προστατέψουν τους πολύτιμους «αστικούς πνεύμονες» που κινδυνεύουν με σοβαρή υποβάθμιση λόγω των απορριμμάτων που αφήνουν πίσω τους συμπολίτες μας. Απορρίμματα κυρίως πλαστικά, τα οποία αποτελούν εστία κινδύνου πυρκαγιάς, παγίδα θανάτου για μικρά ζώα και πουλιά, αιτία ρύπανσης του εδάφους και μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα, συνιστούν το κύριο μέλημα του προγράμματος. Όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά που συλλέγονται, οδηγούνται στους ενδεδειγμένους κάδους ανακύκλωσης.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Dixan «Καθάρισε σε Βάθος – Καθάρισε στην Πηγή» έχει διαγράψει πολύ σημαντικά αποτελέσματα, ήδη από την έναρξή του, πριν τρία χρόνια, μέχρι και σήμερα. Στρατηγική προτεραιότητα του προγράμματος παραμένει η προαγωγή της υπέρτατης αξίας του εθελοντισμού και η καλλιέργεια ατομικής ευθύνης και περιβαλλοντικής συνείδησης.

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο ιατρείου του μαιευτήρα γυναικολόγου, Παντελή Μεσσαρόπουλου, στην καρδιά του Πειραιά

Λαμπερά εγκαίνια για το νέο ιατρείου του μαιευτήρα γυναικολόγου, Παντελή Μεσσαρόπουλου, στην καρδιά του Πειραιά

Σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό κλίμα πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του καινούργιου ιατρείου του μαιευτήρα γυναικολόγου, Παντελή Μεσσαρόπουλου, “FEMME” (ΚαραΪσκου 155) στον Πειραιά, την Πέμπτη 11 Μαΐου, το βράδυ. Στο όμορφα ανακαινισμένο ιατρείο με τις πιο σύγχρονες σε ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό προδιαγραφές, συγκεντρώθηκαν φίλοι από τον επιστημονικό, δημοσιογραφικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό χώρο, για να ευχηθούν τα καλορίζικα. Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό ακολούθησε πάρτυ, που κράτησε μέχρι αργά.

Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων, παραβρέθηκαν οι: Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κώστας Κατσαφάδος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Στέλιος Πέτσας, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, καθώς και οι δημοσιογράφοι: Σταματίνα Τσιμτσιλή, Αφροδίτη Γραμμέλη, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Μαίρη Παλιαλέξη, Τίνα Μεσσαροπούλου και οι ηθοποιοί: Πέγκυ Σταθακοπούλου, Βαρβάρα Λάρμου, Έλενα Ασημακοπούλου, Γιολάντα Μπαλαούρα.

Η Action Global Communications αποχαιρετά τον ιδρυτή και πρόεδρό της Τόνυ Χριστοδούλου

Tony Christidoulou Action

Ο κλάδος της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων «έχασε» έναν από τους σπουδαιότερους πρωτοπόρους, καινοτόμους και αληθινούς υποστηρικτές της, με τον θάνατο του Τόνυ Χριστοδούλου, Ιδρυτή και Προέδρου της Action Global Communications, στις 11 Μαΐου. Ο Τόνυ Χριστοδούλου ξεκίνησε την εταιρεία από το σπίτι του στη Λευκωσία της Κύπρου το 1971. Μέσα από μια εντυπωσιακή 35ετή συνεργασία με την British Airways, διεύρυνε το δίκτυο της Action σε 40 αγορές, καθιερώνοντάς την ως το μεγαλύτερο ανεξάρτητο δίκτυο εταιρειών επικοινωνίας σε Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τον Τόνυ Χριστοδούλου χαρακτήριζε πάντα ένα πνεύμα δυναμικότητας και ιδιαίτερης τόλμης και έτσι, το 1989 ξεκίνησε την επέκταση των δραστηριοτήτων  της Action στις υπόλοιπες χώρες του δικτύου. Το ελληνικό γραφείο αποτέλεσε το πρώτο βήμα για τη διεύρυνση του Ομίλου και έθεσε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός δικτύου συνεργατών που σήμερα αριθμεί γραφεία και συνεργασίες σε περισσότερες από 40 αγορές. Έκτοτε, η Action Greece έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης επικοινωνίας, με μακρά και επιτυχημένη πορεία και ιδιαίτερα διαφοροποιημένο και ευρύ πελατολόγιο στην Ελλάδα, που εκτείνεται από φαρμακευτικές, εταιρείες ενέργειας, τεχνολογίας και τροφίμων.

Το 1994, ο Τόνυ Χριστοδούλου διεύρυνε το δίκτυο της Action στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την εξαγορά της MCS, διαμορφώνοντας έτσι καθοριστικά τον κλάδο της επικοινωνίας στη Μέση Ανατολή. Στην πολυετή καριέρα του έχτισε ομάδες που αντανακλούσαν την ακλόνητη δέσμευσή του προς τους πελάτες διαφορετικών κλάδων. Επιπλέον, για 22 χρόνια, υπηρέτησε ως Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της Νέας Ζηλανδίας στην Κύπρο, συγκεντρώνοντας πολλαπλά βραβεία του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της Επίτιμης Κοινότητας από την MEPRA το 2018.

«Η γοητευτική προσωπικότητα του πατέρα μας και η μοναδική του ικανότητα να δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς άφησε ένα σημαντικό αντίκτυπο,» δήλωσε ο Χρηστάκης Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου. «Η μεγάλη συμπαράσταση και τα αναρίθμητα μηνύματα που έχουμε λάβει από συνεργάτες από όλο τον κόσμο αποδεικνύει την παρακαταθήκη του ως μέντορα πολλών κορυφαίων στελεχών παγκοσμίως. Αυτό αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για την οικογένειά μας στην Action Global Communications

«Εκτιμούμε ιδιαίτερα όλα τα μηνύματα που τιμούν την προσφορά του πατέρα μας,» δήλωσε η Κάθυ Χριστοδούλου, Διευθύντρια και Επικεφαλής του New Business στον Όμιλο. «Ήταν εξαιρετικός στο να δημιουργεί αληθινές σχέσεις, τόσο με τους πελάτες, όσο με τους συναδέλφους του. Στην ταχέως εξελισσόμενη εποχή μας, οι ουσιαστικές σχέσεις συχνά παραβλέπονται, αλλά είναι βαθιά ριζωμένες στο DNA της Action. Με υπερηφάνεια οδηγούμε την Action και τον κλάδο προς το μέλλον τιμώντας τον Ιδρυτή μας, θέτοντας ως προτεραιότητα τις σχέσεις αυτές.»

Το έργο του θα συνεχιστεί από τους χιλιάδες υπαλλήλους -πρώην και νυν- που εργάστηκαν για την Action Global Communications κατά τη διάρκεια των 51 ετών λειτουργίας της σε διάφορες αγορές.

Εργαζόμενη μητέρα, σύζυγος, γυναίκα, blogger

RECENT

RELATED