Όλη η εξέλιξη για το χειρουργείο του Νικόλα Μπάρκουλη που έγινε σήμερα το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο

ριν λίγη ώρα βγήκε από το χειρουργείο ο γιος της Μαίρης και του Αντρέα Μπάρκουλη ….
 
Τα νέα δεν είναι και τόσο καλά αλλά ακόμα περιμένουμε τα αποτελέσματα
 
Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα προσωπικά με την Μαίρη Μπάρκουλη μου είπε: 
 
Ο Νικόλας έχει πολλά έλκη δωδεκαδακτύλου και έχει δημιουργήσει και ένα σοβαρό έλκος στον πρωκτό. Οι γιατροί πήραν κομμάτι για βιοψία και τα αποτελέσματα θα είναι έτοιμα σε 15 ημέρες. Το παιδί συνήλθε απο την νάρκωση και είναι καλά ενώ περιμένουν να πάρει εξιτήριο από ώρα σε ώρα. Ο Κος Κακογιάννης ο θεράπων ιατρός της είπε πως θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα διότι η νόσος Crown έχει αυτά τα αποτελέσματα με συνέπεια να καταστρέφει το γαστρεντερολογικό κομμάτι του οργανισμού κάθε ανθρώπου που το έχει.
 
Ας ευχηθούμε όλοι να πάνε καλά τα πράγματα και με την αγωγή των γιατρών να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα του μικρού Νικόλα και γρήγορα να επανέλθει σε όλες του τις ασχολίες που τόσο αγαπά.
 
 
Σας θα ενημερώσουμε για όλες τις εξελίξεις και ότι νεότερα έχουμε…
 

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue