Δυναμική Είσοδος Της Olive Era Στην Eco Friendly Hospitality

Δυναμική και πρωτοπόρα η εμφάνιση της Olive era στην έκθεση ΧΕΝΙΑ, το τριημέρο 23-24-25 Νοεμβρίου.

Δεύτερος χρόνος παρουσίας της και εξέπληξε με την σχεδίαση του περιπτέρου της αλλά και με τις ολοκληρωμένες προτάσεις στο χώρο του hospitality.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση στον μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο της Olive era, έκανε η προσέγγιση της εταιρίας στις οικολογικές συσκευασίες συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην προστασία του πλανήτη. Μπουκάλια από 100% ζαχαροκάλαμο πλήρως ανακυκλώσιμα χωρίς να αφήνουν κανένα αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Με στόχο την ενίσχυση της αρωματικής ταυτότητας του καταλύματος ή του ξενοδοχείου και την ενίσχυση στην εμπειρία φιλοξενίας, παρουσίασαν amenities, diffusers, κεριά, αρωματικά υφασμάτων σε υπέροχα αρώματα και συσκευασίες.

Στον τομέα της λιανικής, η Οlive era συνεπής πάντα στην αγάπη και την ζήτηση των αγοραστών της, παρουσίασε καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών για ενήλικες και παιδιά που συνδυάζουν τα φυτικά συστατικά με τις σύγχρονες τάσεις.

Μία ελληνική πολλά υποσχόμενη εταιρία η Olive era, θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να ακολουθεί τις τάσεις του σύγχρονου κόσμου στον τομέα του hospitality και των καλλυντικών.

www.olive-era.gr

info@olive-era.gr

Περικλέους 13, 15451 Νέο Ψυχικό

Τηλ 2111821971 

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue