ΝΕΑ Olivia Face Cleansers. Η Δύναμη του Ελαιόδεντρου, τώρα στον Καθαρισμό προσώπου.

ΝΕΑ Olivia Face Cleansers. Η Δύναμη του Ελαιόδεντρου, τώρα στον Καθαρισμό προσώπου.

 

Τα δύο νέα 3 σε 1 Καθαριστικά Προσώπου της σειράς φυσικών προϊόντων Olivia, της Παπουτσάνης, “αιχμαλωτίζουν” τις πολύτιμές ιδιότητες του ελαιόδεντρου, για να σας προσφέρουν λαμπερή, καθαρή επιδερμίδα.

Σε Κλινική Έρευνα, 9 στις 10 γυναίκες που χρησιμοποίησαν τα Olivia Face Cleansers, δήλωσαν ότι, μετά τη χρήση, είχαν πιο λαμπερό, απαλό και όμορφο πρόσωπο!

Απολαύστε κι εσείς βαθύ καθαρισμό, ντεμακιγιάζ και τόνωση σε Πρόσωπο, Μάτια & Λαιμό, χάρη στα βιολογικά εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, που αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φαρμακογνωσίας και Χημείας Φυσικών Προϊόντων του Πανεπιστημίου Αθηνών.

3 σε 1, φυσικά, αποτελεσματικά, κατάλληλα και για ευαίσθητες επιδερμίδες !

  • 3 σε 1 Νερό Ντεμακιγιάζ (95% Φυσικό): με μοναδική σύνθεση Τεχνολογίας Micellar, που διαλύει τους ρίπους εύκολα και φυσικά.
  • 3 σε 1 Τζελ Καθαρισμού (92% Φυσικό): πλούσιος αφρός που αφαιρεί αποτελεσματικά τους καθημερινούς ρίπους και το μακιγιάζ, ενώ παράλληλα χαρίζει μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.

 

Μπείτε στο site μας, www.Olivia.gr για να τα γνωρίσετε καλύτερα, αλλά και για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό Facebook που μόλις ξεκίνησε !

Τάνια Νικολοπούλου

Είμαι παιδί της επικοινωνίας και του χαμόγελου και με αφορμή την μέχρι τώρα πορεία μου σε αυτή τη ζωή, θέλησα να «χρωματίσω» τον κόσμο με τη δική μου παλέτα. Έτσι δημιούργησα με πολύ αγάπη το δικό μου διαδικτυακό αποτύπωμα, το likewoman.gr, θέλοντας να γεμίσω τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις γυναίκες με τη δική μου αστερόσκονη. Πάντα λέω ότι «εκεί έξω βρίσκονται τα πιο μαγικά πράγματα…μη φοβάσαι λοιπόν να τα περπατήσεις».

RELATED

Absolute Feminine Stories

© , LIKEWOMAN
All rights reserved
Created by Advalue